Wpisy 3 612 773 – 3 612 872
15 lipca 2019 00:00 → 15 lipca 2019 10:17, 100 wpisów
Dobrze się bawiłeś ?
Byłeś gdzieś na paletach?
https://sphoto.nasza-klasa.pl/32716656/4250/main/4cd4b70c3f.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witam wszystkich
2.5.7
I do tego zaraz coś dbiorę
jaja je coco jambo jaja je o je co to było szkoda że się już skończyło wspaniale lata 90 te eh tęsknię
Może za rok będzie 4 edycja az tak się ludzie nie postarzali by tańczyć spiewac dr alban mr prezident fun factory jeszcze moga
4,9,28,31
Wojtt, graj nadal pewnym kupnem. Niebawem będziesz miał 5 w Mini.
Dr2p, czym się trudnisz? Pewnie szpiegostwem? Podaj tutaj nicki swoich znajomkow, a mają ich po kilka. Gdy będziesz jechał na zastrzyk, wstąp do specjalisty po skuteczny lek.
wszystko zalezy tylko od gracza, trzeba dobrze czarowac a kasa od razu na konto
kiedys gralem z posrednikami i 73 grosze placilo sie extra za wyslanie,
jaki plus tego, ze mozna wstydzic sie stac w kolejce zeby wyslac pewniacki za 2,5 zl na losowanie a teraz ma sie lottomat i gramy tylko za 2,5
Magda kiedy w gdansku, wiesz jakie mam lozko? 2 metry na 1,6
my bed is too big too big without you babe
my bed is too big too big without you babe
mozna grac za 2,5 a nie za 5 zl duzy sukces bede mial oszczednosci w grze
tym w budce to tez placili za kazdy los iles tam groszy, teraz przytulaja do siebie
a babki w budce jak chca kase niech staraja sie o 500 plus
a babki w budce jak chca kase niech staraja sie o 500 plus
Na stronie Lotto pl.
>> Od 15 lipca będzie można grać na 4 losowania w Loterii EJ i ... <<
>> Od 15 lipca będzie można grać na 4 losowania w Loterii EJ i ... <<
Magda.
Walduś już wróciłam znad morza,tak byłam tylko zobaczyć,w sierpniu pojadę na dłużej jak będzie lepsza pogoda.
Ja mam zagrane MM na 28 losowan, stawka 10, plusem za 8400 zł. Nie muszę grać co chwilę.
a co powie ten co juz wygral online 3,3 mln ziko w lotto, pewnie sie cieszy
Ustronie Morskie pochmurno. Jede do Kołobrzegu. Jakie liczby skreślić bo w Kołobrzegu się wygrywa.
teraz sie czas zaoszczedzi z wysylaniem ,mozna mamie pomoc w domu, poodkurzac posprzatac, spedzic wiecej milosnych chwil z panno....
Mega ja mam ostatnio farta,jedna dwie liczby mnie dzieliły od głownej wygranej ostatnio
Magda zagraj jutro moimi wracam zagram 5/5 stawka 20 w multi
Jak tam w Polsce zima ....Magda jutro Ci podam bo teraz jeszcze Egipt ...Magda być tu jutro nie na 14sta
Coś im nie wypalilo to multi online, bo niby udostepnili, ale jak wszedlem na strone zobaczyc to wogole multi multi online nie dziala maja jakis blad
Lecę pa
Działa poprawnie. Kupiłem już 40 zakładów na 28 losowan, stawka 10 z plusem. Poszlo.
A z tymi cenami systemowymi, w eurojackpot to chyba upadli na głowę...
Magda https://www.lotto.pl/eurojackpot/tabela-systemowa-eurojackpot
Ale heca.
W części 1 - 10 będzie można skreślić wszystkie liczby.
W części 1 - 10 będzie można skreślić wszystkie liczby.
Dzięki Madman,już sprawdziłam ,najdroższy zakład kosztuje 9900zł,za 12 z 50 liczb
Ja już dawno podałem cenę 9 900.
Rusza... przemysłowa produkcja bankrutów Lotto..
Za... 100 zł sprawdzę kupon do wysłania za 14 700.