Wpisy użytkownika Markiza
Łącznie 436 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 311 700. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jarek! raz wychodzi raz nie, ale towarzystwo tu przednie i miżna chociaż pośmiać sie
mnie się śniły banknoty 50, 20 to będą liczby zakończone na 5 i 2
Cześć Eryka Droga to długa podróz, okrężna dobrniesz powoli do celu
sik z 2 cytryn, 3 łyżki miodu kieliszek rumu dopełnić szklankę gorącą wodą i wypić, cudownie wypaca wszelka zaraze
z mojego snu dzisiejszego padło 3, 5, 10,19 a jeszcze inne mi się śniły
mam dylemat, czy 34, 39, 40 coś się musi z pierwszego powtórzyc
Na studiach byłam etatowa wrożką, ale do stare dzieje, teraz bardziej pociaga mnie numerologia
ale lubie sny interpretować, zwłaszcze, że je mozna na liczby przełożyć i mówie wam to działa
zaraz ci powiem buty to zawsze oznacza podróż, kapusta niewiernośc w miłości a robaki dobrze
Kasiu! a może powinnaś stawiać liczby związane z twoim ś.p. małżonkiem, imieniny, data urodzenia śmierci. Mnie jak się śni mój nieżyjący tesć lub mama to tak robie i zawsze trafie.
Qwett! jak mi napiszesz dane to ci jeszcze dzisiaj zrobie horoskop
Kasiu Pamietaj , że zmarli czuwają nad nami i czasem nam sie celowo śnia
Znalazłam ten sennik, rzeczywiscie liczby przy nim stoja. ale dobry jest www.sny.moje.pl
ja też umię wyznaczyć z daty urodzenia imienia i nazwiska twój szczęśliwy miesiac i twoje szczęśliwe liczby i dni do gry. o z numerologii
Tak zawsze jak masz w horoskopie sekstyl jowisza z uranem w I, II. VII domie horoskopu to wtedy jest szczęście w gtach liczbowych i loteriach
ok zrobię ci ten horoskop tylko mi maila wyślesz z danymi o ktorych napiszę zaraz otrzymasz maila ode mnie
Już zabieram się do pracy trochę czasu mi to zajmie. czekajcie na maile ode mnie
mają dane komputerowe, jakie liczby ludzie najczęściej skreślają i oczywiscie losowane sa inne
Pamietam jak go gloryfikowano za zycia, a potem odszedł do lamusa
Ja lecę puścić multasa tadarasa na BP.U mnie tam 6 w lotto padła
sekstyl Jowisza z Uranem, koniunkcja Jowisza ze Słońcem, te dwa najlepsze
Podam ci portal www.pracuj.pl Ja ciągle dostaję stamtąd ofert, zaloguj sie i czekaj
Wiesz Isla, że te liczby coś mi podała to nawet moga być wygrane. dzisiaj moja koleżanka ma dzień na wygrywanie.jest urodzeniowa 6 a liczbę przeznaczenia ma 15, z kolei ja też mam mini farta dzisiaj a jestem 13 z przeznaczenia i 11
wiem, ale podałam mojej sasiadce 2 lata temu i wiesz jak sobie chwali, pojechała jako opiekunka bez znajomości języka, a teraz zarabia 1200 euro i ma wszystkie swiadczenia legalnie