Wpisy użytkownika Markiza
Łącznie 436 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 321 271. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Oj wiem co to znaczy, ja to juz sie zdecydowałam na ten krok, mam nawet pozew napisany, tylko go musze zmodyfikowac, bo córka jest już pełnoletnia
dzisiaj postawcie na liczby związane z 3 np 12, 15, 21, 24, 27, 33, 42, 48. 54 itp
prywatne szkoły tak robia, jednak posada państwowa to co innego
wejdź w google na sennik Atis, Islandorka mi o nim powiedziała, tam sa liczby przy symbolach do gier
Akurat jak szłam do kolektury spotkałam znajomego, który mi zawsze pecha przynosi, i oczywiście 2 z 10. Mogłam od razu sie wrocic
Nie ,kiedyś mu dałam 3 zł, aby mi puścił lotto, żeby pecha przełamac i bzińco...
Słoń- symbol dostatku jeżeli wiele to ogromne szczęście liczby 20,48,78
Isla! wyluzuj!! Pomódl się do Św. Antoniego o dobry wybór liczb. On działa niezawodnie
Ale teraz księżyc dąży do nowiu, więc nie ma co liczyć na wygrane, chyba, że komuś wychodzi z horoskopu
Każdy ma inne szczęśliwe dni, ale najlepszy moment na gry i na biznes od I kwadry księżyca do pełni czyli od 19 stycznia
Aniu! Wygrana nie zależy od tego spod jakiego jestes znaku, tylko jaki masz miesiąć szczęśliwy do gier
Podpowiem, że 12 stycznia obstawiajcie liczby związane z 3.Mój przyjaciel ma ten dzień do gier, a oprócz tego układ planet w swoim horoskopie urodzinowym
Aniu! Jak chcesz to ci wylicze twój miesiac napisz swoje dane na maila ewika12@gmail.com
Napiszcie na tego maila co wam podałam datę urodzin imię, bądź imiona i nazwisko
Medusia napisz mi na maila , którego podałam , to ci wszystko wytłumacze, a jak chcesz to ci wylicze
powoli nie rozerwę sie... Wiecie ile wróżki sobie licza za cos takiego...
No kochani daliscie mi troche pracy domowej , wiec zabieram sie do
ale nosa miałam, kiedy wam powiedziałam , żeby puscic z 3 zwiazane, 6 ich padło
Agatko!!! pomodl sie do Sw. Antoniego o własciwy wybór, naprawde pomaga błyskawicznie tylko go nie nadwyrężaj, tak od siebie w spokoju
Ale od 10 do 21 mam wyż biznesowy w horoskopie to moze cos ustrzele