Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 733 wpisów w archiwum, pokazane od nr 506 573. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jakie dziś przewidywania na Lotto, jakie liczby raczej małe(1-10) czy może na 40 (41-49)?
Przecież to ewidentnie widać jak to jest sterowane, zapowiadali kumulację 50 jak wprowadzali Lotto i jest 50 milionów, 2 lata temu w tym samym czasie też była duża kumulacja 40 milionów, tle razy nikt nie trafia szóstki kiedy czasem przy puli 2 miliony jest parę razy pod rząd szóstka.
ciekawe czy będzie we wtorek szóstka czy pójdą za ciosem i w czwartek 100 milionów?
Specjalnie przeskoczyli z 13 na 20 milionów od razu, żeby szybciej było 50 milionów
Ciekawe czy ci co prowadzą studio Lotto i ci lektorzy to wiedzą o tym, że wyniki są ustawiane, tylko mają siedzieć cicho bo inaczej to stracą robotę i jakieś kary na nich nałożą, czy nic nie wiedzą i ustawianie losowań jeśli takowe jest rozgrywa się poza nimi
Tak się zastanawiam skoro dwa lata temu przy zmianie Dużego Lotka na Lotto mówili, że kumulacje będę 50 milionów to raczej małe są szanse na to, że nie będzie we wtorek szóstki, swoją drogą dziwne, że akurat jest 50 milionów tak jak zapowiadali
No ale dość często szóstki padają w krótkich odstępach czasu przy małej kumulacji, oczywiście, że nawet jak mało jest zakładów to może szóstka paść ale to się często zdarza a teraz nikt nie trafia? Kumulacja doszło do 50 milionów, bo musieli pokazać w czym Lotto jest lepsze od Dużego Lotka(oczywiście nie jest lepsze), miały być większe wygrane a jest lipa, sprzedaż spadła, więc musieli pokazać jaki to był wspaniały ruch, że są teraz wielkie kumulacje
Przy czym 40 milionowa kumulacja w Dużym Lotku 6.11.2008 była w wyniku 7 krotnej kumulacji a tutaj na 50 milionów potrzeba 9 krotnej kumulacji i też nie wiemy czy pula sięgnie tych 50 milionów
ja uważam, że jeśli padnie szóstka we wtorek to nie jedna a kilka tak jak to było w dużych kumulacjach w 2008 i 2009 roku.
ta kumulacja jest w podobnym okresie co 37 milionowa kumulacja przed 2 laty wtedy zakończyła się 29 września
ciekawie jaki liczby we wtorek będą, nie ważne czy losowe czy ustawione ale jednak historyczne bo pierwszy raz warte 50 milionów
Andromeda pewnie moje, no ale jak będą i moje i Twoje to (przynajmniej ja) jakoś przeżyje
Skoro jest 14 milionów kombinacji to musiało się ileś tam powtórzyć a tej wylosowanej akurat nie było
pewnie też lotto we wtorek będzie jako pierwsze (dziwny ruch), może nagrają wcześniej i puszczą a następne losowania będą na żywo normalnie?
i nie wiem czemu jest dodatkowo w TVP2 bo przecież jeśli ktoś ma 2 to i info w tych pakietach jest
albinlotto chyba ostatnio nie informują jak padła w Tanowie to podali, że w zachodniopomorskim a dopiero po odbiorze podali nazwę miejscowości, podobnie chyba było jak padła gdzieś na wsi w województwie dolnośląskim
hm, to nie wiedziałem bo w tym podstawowym pakiecie jest 1,2,info, polonia, TVN i polsat
specjalna antena do Polsatu? Chyba jeszcze z czasów kiedy Lotto było w Polsacie. A tu zmiana i do jakiegoś TVP info przenieśli i jeszcze tylko 3 razy w tygodniu transmitują
oj ile to już ponad 1,5 roku, wtedy przynajmniej normalne studio Lotto było a nie jakaś błazenada
Szła dzieweczka do laseczka,
Do zielonego
Napotkała myśliweczka
Bardzo szwarnego
Do zielonego
Napotkała myśliweczka
Bardzo szwarnego
Jestem jasnowidzem, przeczytajcie co 18 września pisałem w temacie "Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote" - ostatni wpis, jeszcze z widzeniem liczb muszę popracować ale to tylko kwestia czasu
no dobrze, albo intuicja, wewnętrzny głos, znaki jakieś, nadprzyrodzone zdolności?
andromeda, żałuj, że nie masz TVn-u leci wielki hit, nowość Taniec z Gwiazdami.....13 edycja
a we wtorek 22.15 na TVP2 na oczach całej Polski, na żywo wylosują sześć liczb, pewnie będzie w studiu lotto podnieta jak cholera
podobno pula przekroczyła 50 milionów dopiero się dowiedziałem, czyli jednak sporo ludzi gra i chyba Totalizator ma to na co liczył długie kolejki i duży dochód
no tak czyli pewnie przekroczy 56 milionów bo chyba do 22 z minutami niektóre kolektury czynne a jak byłem niedawno to kolejka jak z czasów słusznie minionych, które ja nie pamiętam
no wiesz Lila u mnie trochę tych moherów było ale i takie małolaty wysyłały co nie wiem czy mają 18 lat, a przecież teraz lotto dozwolone od osiemnastki
Dziś mówili w radio, że dobrze mieć leki uspokajające pod ręka ale mnie one zupełnie nie będą potrzebne, szóstkę przyjmę ze spokojem
mnie się jednak wydaje, że dzisiaj koniec kumulacji i padnie parę szóstek, ale w przyszłości pewnie i 100 milionów się doczekamy
smakowity no pewnie,że jest ustawione myślę,że nie dadzą 1,2,3,4,5,6 za dużo uwagi jest poświęcone temu losowaniu, więc
jeszcze więcej ludzi zaczęłoby podejrzewać ustawkę nawet ci, którzy którzy do tej pory wierzyli w uczciwość lotto
jeszcze więcej ludzi zaczęłoby podejrzewać ustawkę nawet ci, którzy którzy do tej pory wierzyli w uczciwość lotto
przy mnie dzisiaj kobitka skreślała 1,2,3,4,5,6 ja osobiście takich nie puściłem
jak ten czas leci, dziś drogie dzieci, totalizator w kulki poleci, i z tych stojących w kolejkach od rana, właśnie z nich wszystkich zrobi barana
Dziś w totolotku wielka gorączka, wszystkim się trzęsie przy skreślaniu rączka
rzecznik mówił,że dwie szóstki. Jeśli tak to kolejny dowód na oszustwo. Przy 2 milionach w puli ponad godzinę po losowaniu są wyniki a tu przy takim ogromie zakładów w 45 minut by policzyli?
Gwarantowana pula I stopnia na czwartkowe losowanie Lotto: 2 000 000 zł.
Rekord liczby zawartych zakładów z 2 czerwca 2004 chyba długo jeśli w ogóle nie zostanie pobity, bo 38 milionów to jak na taką kumulację wcale nie aż tak dużo.
Pasko jeśli chodzi o liczbę osób które zagrały to być może było najwięcej w historii co jest prawdopodobne, natomiast jeśli chodzi o zakłady to fakt jest faktem, że do rekordu sporo zabrakło
"Sławomir Dudziński, prezes zarządu Totalizatora Sportowego podkreślił po wczorajszym losowaniu w Studiu Lotto, że kumulacje na tym poziomie są możliwe między innymi dlatego, że cena zakładu Lotto wynosi 3 zł, a gwarantowana pula na âszóstkiâ 2.000.000 zł." hahaha no sukces Totalizatora z podwyżką do 3 złotych i wprowadzeniem Lotto, jak to łatwo wszystko odwrócić i powiedzieć jakie się świetne decyzje podjęło
Witam, już dzisiaj pustki w kolekturach,po wielkiej kumulacji już tylko wspomnienie ja puściłem na Lotto tylko 2 zakłady w kasie reala jakie dziwne te kupony są
lila też mi się zdaje, że nie prędko, zbyt częste takie kumulacje pewnie by się ludziom znudziły i liczba zakładów by spadała przy każdej kumulacji a jak będzie za jakiś dłuższy czas to pewnie znowu szał ludzi ogarnie
Przeczytałem teraz w necie, że w Tesco na Kabatach robił we wtorek zakupy prezes totalizatora i nawet zagrał w Lotto w tamtej kolekturze ale nie wie czy wygrał bo jeszcze nie sprawdzał kuponu
Chyba troszkę zainteresowania wzrosło bo było więcej zakładów niż ostatnio w losowaniach bez kumulacji, ale sądzą, że niedługo wszystko wróci do normy jeśli nie będzie dużej kumulacji
mariuncio, przecież to wszystko jest ustawione, z góry wiedzieli, że będą dwie szóstki,
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,10374187,Kumulacja_w_Lotto__Rekordowa_szostka_padla_na_Kabatach.html
no i nie wiemy czy prezes coś wygrał, może chociaż 24 złote zasiliło skromne konto pana prezesa
hipopotam przy najbliższej kumulacji będzie w hipermarkecie innej sieci niż Tesco
podobno tę szóstkę w Warszawie trafił prezes bo robił tam akurat zakupy a w Redzie to ktoś ze sztabu PO na kampanię, tak słyszałem ja nic o tym nie wiem
i ktoś trafił a we wrześniu przez 8 losowań nikt nie mógł, bez komentarza
ja jakbym trafił dziś te 3,4 mln to chyba bym się nie smucił, że nie trafiłem te dwa losowania wcześniej
wszędzie gdzie wchodzą w grę duże pieniądze musi być przekręt, jak robią, pewnie jest wiele sposobów, żeby wpadły te kulki które oni chcą