Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 730 734. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wolno narasta ta kumulacja. Choć i tak dzisiaj najmniej pula przeszacowana ze kilku ostatnich losowań.
Czy Was też tak kolektorzy usilnie namawiają na grę w Super Szansę? Bo mnie się ostatnio często zdarza, że nie zaznaczam SS to mówią, że może jednak z SS, że można 2 miliony wygrać a tylko 2 złote to kosztuje. Bardzo jest to denerwujące. Przecież jakbym chciał z SS to był to zaznaczył.
Super przekręt chyba sukcesu sprzedaży nie osiągnął. Kaskadzie spada sprzedaż
Wysyłałem kupony na dzisiaj i jutro w dwóch różnych kolekturach i na żadnym nie ma numer SS. Czyżby już zaprzestali drukować to dziadostwo jeśli się nie gra w to?
I teraz będą trąbić non stop że ktoś wygrał w SS żeby może ludzie skusili się na ten niewypał. Bo sprzedaje się bardzo słabo
Mógłby ktoś napisać gdzie szóstka padła bo już powiedzieli zanim włączyłem
Bo losowania super przekrętu odbywają się nie kulkowo tylko nie wiadomo jak i gdzie. Nie wiadomo co losuje. Czy komputer, czy papuga czy małpa czy nie wiadomo co jeszcze
Pewnie podadzą, że kumulacja 3 miliony a w rzeczywistości niewiele ponad 2 będzie.
Przy podwójnej kumulacji zazwyczaj ogłaszali 5 milionów, teraz 4. Choć rzeczywiście ostatnio pula była bliższa 4 milionom zawsze. A teraz jeszcze wolniej rośnie więc pewnie tylko nieznacznie przekroczy 4.
4,6,10 w Lotto i Lotto Plus. Precz z oszustami i ustawiaczami losowań.
Pasko Suma liczb w Lotto = Suma liczb w Lotto Plus? Jakim sposobem?
Pasko. Tam gdzie jest informacja ile zakładów zawarto powinno być liczba zakładów a nie ilość bo zakłady są policzalne.
Rozmawiałem dzisiaj z panią z kolektury odnośnie wprowadzonej Super Szansy i powiedziało, że zainteresowanie tę grą jest naprawdę małe. Ciekawe ile ten niewypał będzie jeszcze funkcjonował.
I głupi Ci ludzie, którzy grają w super szansę. Bo jak wprowadzą super szansę plus czy inny dodatek to też ci ludzie będą grali. To są ci, którzy połykają haczyki totalizatora.
Rrrooobbbeeerrrttt: W 2013 roku w Wigilię było 20 milionów. Bez kumulacji dodatkowe pieniądze do puli.
Ale rok temu w wigilijnym losowaniu było chyba ponad 4 miliony w puli jako normalna kumulacja więc też nie dołożyli tak jak w tym roku
Kumulacja 3 mln ale myślę, że może się zbliżyć do 4. W tamtym roku było chyba około 3 mln 800 tys. W Wigilię zawsze jest zawieranych dużo zakładów.
Dzisiaj też o około 400 tys więcej zakładów niż standardowo przy puli 2 mln zł. I z plusem aż 70 % zakładów.
W wigilijnych losowaniach zawsze jest dużo zakładów zawieranych. Często w Wigilie padały szóstki no ale tym razem mamy kumulację.
Ponad 99% procent zakładów Lotto zawartych z Plusem. To chyba pierwszy taki przypadek w historii.
Pasmo jakieś dziwne rzeczy ostatnio z wynikami Lotto Plus. Albo jest ponad 100 proc zawartych zakładów w stosunku do Lotto albo 99 proc i takie same liczby wygranych jak w Lotto
Czy ktoś wie czy to najwyższa wypłata za piątkę w Lotto w historii czy była jakaś wyższa?
Po tym jak Ekstra Pensja od 18 kwietnia będzie losowana codziennie tylko czekać aż zrobią Lotto codziennie. Ich pazerność na kasę nie zna granic.
Ciekawe ile będzie zakładów EP na poszczególne losowania jak będzie codziennie. Czy tak ludzie będą chętnie po 5 złotych codziennie do portfela sięgali.
Myślę, że pod koniec roku albo w przyszłym Lotto będzie codziennie. Bo taka jest tendencja i polityka totalizatora.
Tak odnośnie podanej przez Lotto informacji, że od 18 kwietnia Ekstra Pensja będzie losowania codziennie to niestety muszę stwierdzić, że mnie takie posunięcia totalizatora coraz bardziej zniechęcają do gry. Totalizator wprowadza codzienne losowania każdej gry, jakieś dodatkowe Super Szansy i inne, byleby tylko wyciągnąć więcej od graczy a wysokości wygranych od lat się nie zwiększają. Myślę, że 3 losowania EP w tygodniu, w inne dni niż Lotto było optymalne. Ciekawe ile osób grających dotychczas w miarę regularnie w EP będzie skłonne wydać co najmniej 5 zł codziennie(bo przypominam, że nie tak dawno totalizator wymyślił, że można jeszcze więcej wyciągnąć od graczy i kusi wyższą EP ale oczywiści przy wyższej stawce za zakład) i jak to wpłynie na ogólna sprzedaż EP.
Forsami. No właśnie dlatego mówię, że takimi decyzjami Totalizator zniechęca do grania. Ja akurat nie gram na stałe numery w EP i może od czasu do czasu wyślę ale gdybym puszczał np stałe numery to musiałbym całkowicie zrezygnować.
Mini codziennie to jeszcze bo nie drogie. Ja teraz czekam aż zrobią Lotto codziennie bo do tego to wszystko zmierza.
damian1983. Też możliwe. Ale w Lotto też coś wykombinują. Za długo nie było zmian.
O. Dali komuś dla picu 2 mln w super szansie przy tak małej liczbie zakładów a kolejnych stopni wygranych nie ma. No to będą trąbić o tym, żeby przyciągnąć do ss bo mizernie się sprzedaje
Taki duży przeskok w tej kumulacji. Liczą na dużo zakładów w Wielką Sobotę
Gdyby wysłać w Lotto liczby z Wielkiej Soboty sprzed 7 lat to byłaby czwórka
kumulacja. Jeśli będzie kumulacja to realnie dobije do 15 mln. Ale przecież totalizator nie ogłosi takiej samej sumy jak dziś. Więc pewnie poda 17. Ale obstawiam że jednak bez kumulacji we wtorek
Totalizator myślał, że więcej ludzie wydadzą z 500 plus na dzisiejsze Lotto
Trochę za dużo tych losowań EP codziennie, Super Szansa, ciekawe gdzie jest granica dla totalizatora w wyciąganiu pieniędzy i pazerności
Mniej zakładów w Lotto wynika zapewne z tego, że wczoraj i w niedzielę mieliśmy dzień świąteczny i mniej kolektur było otwartych. Mnie ciekawi czy losowania EP w te same dni co Lotto będą miały jakieś przełożenie na tę drugą grę.
No ale suma summarum totalizator zyska finansowo na wprowadzeniu EP codziennie.Takze teraz czekamy na kolejne ruchy totalizatora czyli Mini Lotto 2 x dziennie i Lotto codziennie
No niestety kolejna gra chyba upada przez pazerność totalizatora choć suma summarum to pewnie i tak wyjdzie ts na plus. Uważam, że EP 3 x w tygodniu to było dość optymalne rozwiązanie, losowania w inne dni niż Lotto i nawet chętnie grałem. W tym tygodniu nie zagrałem ani razu.
Czy wprowadzenie EP w te dni co Lotto nie zmniejszyło trochę liczby zakładów na Lotto?
Spada liczba zakładów w Lotto. Pytanie-co najpewniej zrobi ts? Wprowadzi Lotto codziennie
toto-loto. Dla lepszego sortu. Bo wyborcy PiSu to lepszy sort. Choć z programu 500 plus korzysta wiele osób niezależnie od pogladow bo skoro dają to czemu nie wziąć. A PiS oprócz dzietnosci tym programem wspiera nierobów i dlatego gawiedź będzie na nich głosować. Sam mam sąsiada co plodzi teraz dzieci jedno po drugim byleby mieć więcej kasy bo do pracy to on niezbyt chętny. Także ja ograniczylem grę bo nie bede sie jeszcze dokładal do tych wymysłów PiSu.
Ale chyba super przekręt coraz gorzej się sprzedaje. Choć oczywiście nigdy chyba za wielu chętnych na niego nie było
115 tyś zakładów w EP. Kolejną grę załatwili w imię swojej zachlannosci
Forsami. A szkoda bo wedlug mnie to lepsza gra niz Joker czy TCS. Ale przy takiej cenie za zaklad to codzienne losowania nie mają racji bytu. 3 losowania w tygodniu w inne dni niż Lotto chyba bylo optymalne
Ja naprawdę czekam kiedy będzie Lotto codziennie bo to według mnie tylko kwestia czasu. A to również dobije Lotto. No chyba że wcześniej zdecydują się na Mini 2x dziennie
Ja grałem po jednym zakładzie w środy, piątki i niedziele. A teraz gram bardzo sporadycznie, góra raz w tygodniu
Bardzo usilnie mnie dziś pani w kolekturze namawiała na EP i SS. Podziękowałem
I taka moja propozycja. Zróbcie wszystkie losowania jak Keno. Co 4 minuty. Ciekawe by było. Lotto - co 4 min kumulacja
Tylko wtedy wypłaty za piątki zarówno na popoludniowe i wieczorne losowania będą naprawdę kiepskie
Dziś środa więc dawniej sprawdzałbym wyniki EP. Ale odkąd nasz kochany totalizator niesiony chęcią jeszcze większego zysku wprowadził codzienne losowania, nie gram wcale..
Ale niedługo zrobią Lotto codziennie to wejdzie w krew jak każdy dzień będzie tak samo
Wybaczamy Pasko. To wszystko wina, totalizatora, że tak kombinuje z tymi losowaniami
136 tys. zakładów w EP. Rewelacja. Totalizatorze! Oby tak dalej. Wykończysz się sam.
Coraz słabiej kumulacja narasta. Chyba coraz mniej ludzi gra. Na miejscu totalizatora zastanowilbym się czy już teraz Lotto codziennie nie zrobic?
Tak na przekór ts. Chcą więcej kasy więc ode mnie tej kasy nie dostaną..
W superprzekrecie dziadostwo jak zwykle. I liczba zakładów też nie powala
Ciekawe kiedy w EP będzie więcej niż 200 tyś zakładów. Bo odkąd jest codziennie to sporo brakuje co mnie nie dziwi bo można się było tego spodziewać
123 tys. zakładów EP. Coraz lepiej. Ciekawe czy tego spodziewali się geniusze z totalizatora