Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 752 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 642 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czyli pula przebiła rekordową do tej pory z 27 września 2011 roku. Ale 60 milionów raczej nie osiągnie.
Małe takie kupony dzisiaj. Bez napisu na górze. Oszczędzają na papierze.
ralfek O 21.45 na TVP2 wejście na żywo. Losowanie normalnie od 21.40
Pan Jacek transmituje na TVP2 żeby podnieść oglądalność. Być może będzie jedna z najlepszych oglądalności po dobrej zmianie w telewizji.
Raczej za dużo zakładów a liczby wydają się łatwe. No i dobrze. Nie będzie się stało w kolejkach, żeby puścić zakład
W tym Sosnowcu to jakoś mam wrażenie, że często szóstki padają przy większych kumulacjach. W Krakowie też.
Zauważyliście, że na kuponach na górze nie ma już tego napisu: Przewidywana pula I stopnia na losowanie LOTTO..... Pewnie oszczędzają na papierze a od 7 czerwca na górze kuponu może będzie ten wspaniały numer super szansy. Na tyle duży aby każdy go widział i albo skusił się tym jak to zobaczy i zainteresuje co to jest albo, żeby dobrze widział w momencie gdy nie aktywuje numeru a zostanie on wylosowany.
I znowu tak jak w trakcie poprzedniej kumulacji szóstki w Lotto Plus padają a w Lotto nie
Jak mówi dobrze znane staropolskie powiedzenie: Totolotek cię nie buja, ty mu stówę on ci... pobuduje obiekty sportowe
kumulacja. No to właśnie pula na dziś. Ale kumulacja 5 mln. Możliwe, że przekroczy ale do 6 chyba zabraknie
No oczywiście, że lepiej. W końcu to dobra zmiana więc wszystko jest lepsze
Jarosław to już za życia przez niektórych za świętego jest uważany
Dużo z Was planuje grać w ten nowy wynalazek co od wtorku wprowadzają?
Pasko wyniki Super Szansy będą pokazywane pod wynikami Kaskady czy pod Multi Multi?
Nie gram w Super Szansę. To kolejny przekręt i sposób na wyłudzenie kasy przez totalizatora. Jeżeli aktywowanie numeru super szansy następuje przed wydrukowaniem kuponu to przecież jest możliwe, że komputer typuje inne numery w przypadku gdy aktywujemy super szanse a inne kiedy tego nie robimy. To wszystko można ustawić. W Lotto gram trochę już z przyzwyczajenie choć też za zdecydowanie mniejsze kwoty niż kiedyś. Nie wierzę w uczciwość totalizatora. Wzbogacają się i wygrywają w 98% ci którzy mają się wzbogacić.
Czy liczba wygranych w Super Szansie nie będzie podawana do publicznej wiadomości?
zgrywus: A skąd wiesz czy gdybyś miał te liczby na kuponie aktywne to takie same by wylosowali. Ja dzisiaj miałem trzy kupony, wszystkie bez super szansy i się nie emocjonowałem czy wylosują te numery , które mam czy nie.
Właśnie czemu tak długo nie ma dziś wyników? Czy wprowadzenie dziś super szansy ma z tym jakiś związek?
Myślę, że totalizator powinien się zastanowić nad wprowadzeniem mega szansy za dopłatą 4 złote do podstawowej gry, hiper szansy z dopłatą np 7 zł, giga szansy z dopłatą 10 złotych, hiper giga szansy z dopłatą 20 zł i super hiper giga szansy z dopłatą 100 złotych do gry podstawowej.
camilex: nie tylko w naszym kraju. To chyba działa na całym świecie
Od dziś zaczęło się nachalne namawianie graczy w kolekturach na super szansę. Jak jutro coś puszczę i będzie tak samo jak dziś to chyba mnie szlag trafi.
Kolektorzy silnie namawiają na super szansę. Część ludzi się kusi ale mam nadzieję, że stopniowo i ci przekonają się, że nie warto w to grać.
Andrew123: Numerek to jeszcze nie był zły. Przynajmniej można było swoje liczby typować. Niewypał to był Joker
Nie wiem czemu ale jeszcze nigdy tak nie chciałem, żeby totalizator się przejechał na tej super hiper szansie. Bo jego zachłanność jest coraz bardziej denerwująca
No właśnie obawiam się, że niektórzy dadzą się namówić na to. Cała nadzieja, że zagrają raz dwa razy i się zniechęcą.
Kiedyś były przystępne ceny, dobrze znane gry i ludzie z chęcią grali były tłumy przed kolekturami. A zachłanność ts zaczęła prowadzić, że wszystko popsuto i coraz bardziej zniechęcili do gry
Pomysł z kaskadą dwa razy dziennie też chyba nie wypalił... Jak to oceniacie?
Kiedy będą liczby wygranych w super szansie podane? ts ma problem z policzeniem czy nie chce pokazać, że to niewypał
zgrywus: Nawet dodaje super szansę aby jeszcze zwiększyć możliwość wygrywania
Puściłem trzy zakłady Lotto z plusem. Oczywiście bez tej głupiej super szansy.
No tak. Trzeba było dać te dwa miliony, żeby pokazać że można wygrać. I teraz będą bębnić o tym. Padła główna wygrana mimo, że zakładów SS dużo mniej niż na przykład we wczorajszym losowaniu.
gonzaga Ja też nie jestem zwolennikiem tworzenia teorii spiskowych. Ale wiele jest rzeczy, które każą się zastanowić na uczciwością totalizatora
Czy uważacie, że 562 tysiące zakładów super szansy na dzisiejszy wieczór jak na nową grę to dużo czy mało?
Odkąd przyszedł nowy prezes kumulacja co najmniej 20 milionów musi być
No takie za częste kumulacje wbrew pozorom mogą negatywnie wpłynąć na graczy. Bo 13 czy 20 milionów ludziom spowszednieje i będą czekać na jeszcze wyższe kumulacje.
Nowy prezes chce jak najwięcej pieniążków wyciągnąć a jak kumulacja osiągnie 30 czy 50 milionów to i tak wygra kto ma wygrać
Ostatnio jakiś wysyp głównych wygranych na Roztoczu. Najpierw szóstka w Zamościu podczas kumulacji z początku maja, potem EP w Szczebrzeszynie i teraz główna wygrana w SS w Tomaszowie Lubelskim
Majpan Pełna losowość. Nikt nie może mieć wątpliwości, że losowanie jest w 100% uczciwe.
Majpan Numery na pewno są losowane pod kontrolą komisji i potem ogłaszane.
Nie wiem co to losuje czy kto. Czy komputer czy pani sprzątaczka czy miś koala ale na pewno jest to w pełni uczciwe tak jak wszystko w ts
Pewnie jak będzie kumulacja to podadzą 20 milionów a wiadomo, że nie ma szans, żeby się tyle uzbierało
zgrywus: kumulacja na 100 proc. Przecież za nowego prezesa musi być co najmniej 20 mln kumulacji
Jakoś nie widziałem dzisiaj tłumów w kolekturach. Czyżby ludziom spowszedniały i znudziły się serwowane ciągle przez nowego prezesa totalizatora kumulacje?
franek619: Poniekąd tak ale też powstaje pytanie na ile zmniejszenie liczby zawieranych zakładów np w Lotto jest spowodowane wprowadzeniem SS i część ludzi wysyła mniej zakładów Lotto bo grają jeszcze z SS a na ile ludziom spowszedniały ciągłe wysokie kumulacje i 20 mln już nie robi takiego wrażenia
Główna wygrana w SS i brak wygranych II i III stopnia. Typowy przekręt. I jutro pójdzie informacja że ktoś wygrał we wspaniałą grę jaką jest SS i należy grać.
Kto miał wygrać to wygrał. Teraz prezes buduje następną kumulację, żeby ludzie się łudzili i wydawali pieniążki na grę
Czy mi się wydaje czy Super Szansa okazała się niewypałem i słabo się sprzedaje?
Ciekawe czemu taka sytuacja, że nie mam tego dziadostwa na kuponie. Coś komputer chyba zwariował
Dzisiaj o 14.00 w SS, ogólnokrajowej grze, najwyższa wygrana to 100 złotych w liczbie 10. Rewelacja ta SS
4 200 tys. Gdzie te 5 mln? Czyżby mało było chętnych po te miliony od totalizatora?
Bul. Zgadza się. Ale mam wrażenie że coraz więcej. Jak przewidywali 5 mln to brakowało 300-400 tys. A dziś prawie 900 tys.
Bul. Znając Lotto albo wprowadzą Lotto dwa razy dziennie albo podniosą cenę zakładu
franek619 Na sobotę rzeczywiście zawsze było więcej zakładów. Dlatego przy przewidywanych 5 mln taka pula to naprawdę mało. Ale niech wprowadzają dalej super szansę i inne dziwolągi.