Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 68 162. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Kumorek-jeżeli masz takie problemy,to radziłabym udać sie do lekarza specjalisty.
ender-spróbuj skontaktować się z Kumorkiem,razem na pewno coś wymyślicie,już wkrótce odbędzie się Parada Miłości,razem na pewno wypadniecie rewelacyjnie.
Kumorek-to jest już tylko i wyłącznie Twój problem.Posłuchaj rady innych a nie będziesz się męczył w nieskończoność.
Zwieno Witamy-to naprawdę pech,wystarczyło je tylko poprzesówać i było by bingo.Mnie też się to często zdarza.Pozdrowienia
Norbi0000-Nareszcie ktoś powiedział Kumorkowi prawdę.Najlepsza żona,ale nie cudza.Brawo.
Kumorek-skoro masz prawo jazdy,to na pewno wiesz,że dłuższa jazda na ręcznym nie ma sensu.
Norbi0000-potencjalnego klienta już masz,Kumorek pewnie byłby zainteresowany.
sam9-wręcz przeciwnie,chciałyśmy mu pomóc,ale nie wiemy co się z nim dzieje,zawsze był taki aktywny.
maks158-dla czego zakładasz,że Madzi potrzebny jest chrust?Może Tobie bardziej się przyda.
Maks158-Twoje teksty są poniżej norm obowiązujących w cywilizowanym społeczeństwie.Zaczynam się zastanawiać czy odpowiedzialności za to nie ponosi szkoła,o ile takową ukończyłeś.
Maks158-żeby osiągnąć poziom intelektualny dorównujący mojemu,musiał byś ukończyć 4 fakultety.
Paskowicze,oprócz Maksa158,życzę Wam kolorowych snów i dużych wygranych w jutrzejszym dniu.
Madzia,co do Hipcia,bądzmy dobrej myśli.Na pewno nic mu nie jest.Być może pojechał do siostry.
Madzia-maks158 powinien być zablokowany na 2 tygodnie,żarty żartami ale to już było całkowite przegięcie.Normalnie gdyby to było w wojsku,musiałby stanąć do raportu po wieczornym apelu,obowiązyjący strój pidżama wyprasowana na kant i laczki wypastowane na wyjściowo.
Norbi0000-to tylko wspomnienia i znajomość tematu z przed dwudziestu lat.
Norbi0000-święte słowa.Moja śp babcia,zawsze mówiła,że facet bez wojska jest jak żołnierz bez karabinu.
Madzia,sprawdzałam na mapie,od was to 54 km,a z wrocławia do was jest 74km.
xelom-masz bardzo duże szanse na trafienie binga,ale z pomocą turbodymomena.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Kumorek-dlaczego upierasz się przy tym skypie,wyjrzyj przez okno,sąsiadka jeszcze nie opuściła żaluzji.Jak Ci się tu nie podoba,to idz na interia.pl. i daj wszystkim dożyć starości.
Ludzkość,jaką dzisiaj znamy,to wtwór
naukowych eksperymentów,przeprowadzanych przez pozaziemskich
przybyszów w zamierzchłej przeszłości.
naukowych eksperymentów,przeprowadzanych przez pozaziemskich
przybyszów w zamierzchłej przeszłości.
Pasko-Szefie-Ty tu rządzisz.Jak dla mnie strona jest ogólnorozwojowa,a co do kwestii braku typowań,nie zależy ode mnie.Ja podaję swoje typy,ale oprócz tego fajnie jest też porozmawiać z innymi ludzmi,na tematy,które dotyczą wszystkich,tam myślę.To najlepsza stronka na jakiej byłam,można się pośmiać i czasami popłakać a przy okazji coś wygrać.Pozdrawiam Szefa serdecznie.
OTO MOJE TYPY NA 22.00
31 45 53 55 57 67
14 33 46 51 63 73 76
7 40 57 67 71 73
7 45
55 67
2 9
38 70
31 45 53 55 57 67
14 33 46 51 63 73 76
7 40 57 67 71 73
7 45
55 67
2 9
38 70
Madzia-nic złego nie robimy,tak wię się za bardzo nie przejmuj.Przynajmniej rozweselamy towarzystwo.
PASKO-nie chciałyśmy wystraszyć graczy,typujących,poprostu czujemy się dobrze na tej stronie i to dzięki Tobie.Pozdrowienia dla Rzeszowa i Przemyśla,mam tam rodzinkę i domek na Kożeńcu,koło Birczy,nie daleko Soliny,na pewno kojarzysz.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Zwieno-podaj jakiś temat do dyskusji,może się coś ruszy to całe towarzystwo.
Zwieno-pewnie że strona jest super,brakuje tylko ludzi do dyskusji,czasami.Odwiedzaj ją częściej.Pozdrawiam serdecznie.
Madzia-i nie potrzebnie się denerwujesz.Na pewno są jeszcze normalni faceci na tej stronie.
maks158-ja piszę piórem,długopisem lub na klawiaturze.Nie rozumiem jak można pisać językiem.Spróbuj szans w ;MAM TALENT;
OPA+wczoraj obiecales,ze powiesz skad jestes.U nas spoko,ale atakuja nas z kazdej strony
Maks158+wlasnie dla nastolatkow,to co ty tam robiles,po twoim wpisie widze ze masz 158 lat
maks158+nie Romax,tzlko ROMANX.Gringo idz sie poloz w GRIGSBO i daj dozyc starosci,nam wszystkim.
Siadla mi klawiatura,tam gdzie YjestZ Tam gdzie z jest y,wie ktos co moglo sie stac.
Pasko-dziękuję Tobie i wszystkim którzy próbowali mi pomuc.Wszystko jest ok.
maks158-jeśli chodzi o zdobywanie kolejnych stopni wtajemniczenia do dziedziny życia,którą powszechnie uważa się za kulturę osobistą,masz jeszcze daleką drogę.Zagadnienie to można porównać do wiosłowania łódką pod prąd-przestaniesz wiosłować i płyniesz spowrotem.Właśnie w twoim przypadku,jesteśmy tego świadkami.
Opa- Wszędzie jest pięknie,jak to ludzie mówią,Swojego nie znacie a cudze chwalicie.
Madzia,nie wątpię,każdy jest inteligentny na swój sposób i każdy ma swoje kółko zainteresowań.
68633-ciekawe gdzie ja już ten wpis dzisiaj czytałam?Na pewno nie było to na chacie.Ciekawe kto był taki mądry,niech no pomyślę.Pfuj!
Madzia-wiemy o kim mowa.Ten ktoś musi być OTWARTY jak AMERYKA dla KOLUMBA.HE HE HE
Madzia-nas ten ktoś nie musi dokształcać,wszyscy wiemy jak TO się robi i z czym To się je.
Jak obstawiacie dzisiaj losowanie dużego lotka?Padnie 6-tka czy nie.Ja obstawiam,że nie padnie.
miks-a skąd ja mogę wiedzieć czy ktoś jest chory czy też nie,ja czytam tylko to,co ktoś napisze.Nie znam ich sytuacji rodzinnych i kondycji fizycznej.
xelom-jestem z Tobą-popieram.Ja nie wysłałam na dziś żadnych zakładów i pewnie dla tego coś trafię na sucho.
Pasko-już wczorajszej nocy nie mogłam spać a dziś obudziłam się jakaś podenerwowana na samą myśl,że nie będzie już więcej DL.Jakoś udało mi się opanować emocje i teraz tylko czasami uronię jedną łzę.Sama nie wiem dlaczego bo i tak nigdy nic konkretnego w DL nie wygrałam.
xelom-jeżeli chodzi o zmianę maszyny i kulek,to możesz być pewien,że będzie.Podobnie było z przekształceniem Multi lotka na MM.Prawdopodobnie,tylko dla tego to całe zamieszanie.
Lestek-masz rację,sytuacja opisana przez Ciebie przypomina mi dowcip o blondynkach.Jedna blondynka pyta się drugiej-ty wiesz,że od wczoraj podrożała benzyna?Mnie to nie dotyczy,ja i tak tankuję tylko za 50zł.
zelus-najbardziej wartościowe diamenty,wydobywane są w kopalniach południowej afryki.Gdybym miała do wyboru diamen przy moim nicku lub ten z RPA w 100% wybrałabym ten drugi.Czy Ty oceniasz ludzi po symbolach przy danym nicku?