Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 67 569. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Madzia-nie jadam słodyczy praktycznie w ogóle,ale murzynka uwielbiam.
Madzia-nie wyglądasz na taką co lubi zjeść dużo słodyczy,widziałam Twoje zdjęcie na forum.Jesteś szczupła i ładna.
Madzia-ja za bardzo wagą sie nie przejmuję.Mam 180cmi ważę 75 kg.Nie jestem chuda ani gruba i dobrze się z tym czuję.
Madzia-ja w sobie widzę dużo rzeczy,jestem wesoła i ludzie mnie lubią.Ty też napewno taka jesteś.
Madzia-zuważyłam właśnie,prawdopodobnie szykują się powoli do losowania i szykują swoje kupony.
Madzia-nie dziękuję,bo przynosi pecha.
Po losowaniu będę znowu aktywna.
Po losowaniu będę znowu aktywna.
Madzia-nic nie wygrałam.Jak bym teraz miała jakiegoś konkretnego torta,to chyba zjadłabym go całego.Wejdz na mój nick,zobaczysz jak wyglądam.Ciebie już widziałam.
Madzia-większość ludzi jest anonimowa,bo być może nie chce żeby zobaczył ją jakiś znajomy lub rodzina.Podaje swój nick i nikt nie wie kto to.Ja nie mam nic do ukrycia.
Madzia-idę się położyć spać,bo mnie już kręgosłup boli od tego siedzenia,tyle godzin przy kompie,to za dużo.
Jutro znowu pogadamy.Dobranoc.
Jutro znowu pogadamy.Dobranoc.
Witam na 14:00
14,17,77,38,51,58
13,18,77,39,50,58
14,37
37,53
53,74
16,74
53,68,74
14,17,77,38,51,58
13,18,77,39,50,58
14,37
37,53
53,74
16,74
53,68,74
Madzia,ja nie mam dzieci, więc w tej sprawie nie zabieram głosu.Jak tam twoje dzieciaczki?
Hipopotan-Nie rodzę dzieci bo nie czuję takiej potrzeby,żeby w tym wieku zostać matką.Dla mnie ważniejsze są teraz podróże i zwiedzanie świata.Na dzieci przyjdzie jeszcze czas.Ja mam do Ciebie też jedno pytanie:Dlaczego nie wygrywasz tych dużych kumulacji,które są do wzięcia?
Hipopotan-Wszystko jasne z tymi pieniędzmi i ze szczęście jakie dają(niby).Dalej nie wiem co ci jest.
Hipopotan-nie wiem jak to się stało,ale bardzo współczuję.Widzisz,tak to czasami bywa przy piwku,jedno słowo za dużo wypowiedziane,może doprowadzić do tragedii.
danteV-koniec nie ciekawych tematów,podaj wreszcie zestaw liczb w mm które dziś wieczorem wpadną
Hipcio-podobała się muzyczka?To specjalnie dla Ciebie i nie gniewaj sie na nas.
Hipcio-jeżeli Cię w jakiś sposób uraziłam,to bardzo przepraszam.Mam jednak nadzieję,że nie.Napewno wrócisz do zdrowaia,zobaczysz.Ja Tobie życzę tego z całego serca.
Hipcio-mieszkałam na Kozanowie,na ul.Modrej,napewno wiesz gdzie to jest.
Hipcio-z tego co pamiętam to gg instaluje się tak.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Hipcio-oczywiście www.gg.pl
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
KUMOREK-jesteś nowy,powoli wtopisz się w nasz paskowy świat.Spoko.Jak będziesz miał problemy to pisz na stronie a napewno ktoś Tobie pomoże.Jesteśmy tu prawie jak jedna wielka rodzina.
Hipcio-wtedy kiedy była powódz we wrocławiu,to tam byłam.Masz rację,syf i nic więcęj.Nie mogłam wyjść z domu bo wszędzie było dużo wody.Kioski pływały przed moimi oknami a wojsko rozdawało chleb na pontonach.
KUMOREK-nie wiem czy pamiętasz,ale powódz była w 97 roku o ile sie nie mylę,a to przecież nie tak dawno,minęło 12 lat a ja wtedy miałam 20 więc nie mów do mnie ani babciu,ani ciociu a tym bardziej kochanie.Ja mam męża wiec tylko on może tak do mnie mówić jeżeli chodzi o ścisłość.
Hipcio-napiszę Tobie jeszcz raz dokładnie.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
Xelom-ja nie jestem w temacie,ale mój mąż był wtedy w wojsku na wrzesinskiej w artylerii.Prawdopodobnie jesteście w tym samym wieku.Z tego co wiem od męża,to tam była jednostka budowlana tzw.BIB
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
KUMOREK-To pytanie to raczej ja powinnam skierować do Ciebie.Nie mów do mnie KOCHANIE bo jesteś jeszcze za młody,przynajmniej jak dla mnie.
SLAVO-jak to sobie wyobrażasz?Mam wykonywać obowiązki,które należą do mężczyzn.OBUDZ SIĘ,świat wygląda zupełnie inaczej jak w filmach minionej epoki.
Madzia-poumierali by z bólu.Nie są tak wytrzymali jak kobiety,niby silni a boją sie bólu.Wystarczy popatrzeć jak się skaleczą w paluszek
NIUSIA-całkowicie się z Tobą zgadzam,proszę nie przeszkadzać.Na typowania przyjdzie jeszcze czas.Ja swoje typy już podałam wcześniej.Żegnam.
Madzia-widzisz,nawet niusia sie wykruszyła,a ja tylko żartowałam.Ci ludzie nie wiedzą jak wtrącic się do rozmowy.Szkoda,byłoby nas więcej.
Madzia-nie wiem czy ten pan i pani są sobie przypisani,czy ta pani tego pana chce?
PINECZKA221-dl jest we wtorki czwartki i soboty a dzisiaj mamy poniedziałek
ZIUTA-3z3 gratulacje,chyba,że zle spojrzałam,ale zazwyczaj nigdy sie nie mylę
MADZIA,idziesz już?posiedz jeszcze ze mną,no chyba,że nie masz już ochoty.
Hipcio-jak już zainstalowałeś gg to w prawym dolnym rogu ekranu masz słoneczko.Kliknij na nie.Następnie kliknij na swoje imię lub ksywkę ze słoneczkiem.Wyjdą tam takie słoneczka,kliknij na DOSTĘPNE i wtedy będziemy mogły do Ciebie napisać.
Hipopotan-masz czerwone sł○oneczko,czyli nie dostępne,zmień ustawienia tak jak napisałam to we wpisie wyżej a napewno sie uda.Wszystko pradopodobnie sie powiodło tylko kwestia dostępny czy nie.Jak bedziesz dostępny,bedzie ok.
Hipopotan-Będę zadawała tobie pytania a Ty mi na nie odpowiadaj.
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Hipopotan-do góry jak jest słonecko,jest też twoj nik pinokio lub coś w tym stylu TAK?kliknij myszką na pinokio i pojawią się różne słoneczka,np:zaraz wracam,dostępny,nie dostępny itd.Ty kliknij na DOSTEPNY i to wszystko.
Hipcio-Napisz mi dokładnie co Ci się pojawia jak otwierasz słoneczko w prawym dolnym rogu na niebieskim pasku koło godziny(zegarka)/zaczniemy wszystko od początku i powolutku.Tylko bez nerwów
Hipcio-napisz mi co masz w prawym dolnym rogu,jakie słoneczko i czy w ogóle jakieś jest?Zaraz przy zegarze wskazyjącym godzinę
Hipcio-podaj jeszcze raz dokładnie swój numer gg,albo spróbuj napisać cos do mnie oto mój numer.10234206
HIPCIO-zacznij wszystko od początku,tak jak Tobie napiszę.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Na wyszukiwarce wpisz GG pobierz,kliknij na to,pojawi się gg komunikator internetowy,klikasz na niego.Pojawia się strona GG i na czerwonym tle,jest napis pobierz na komputer i klikasz na ten napis.Otworzy Ci się pobieranie pliku,kliknij na uruchom,poczekaj aż to zielone pole się wypełni i kliknij ponownie na uruchom.Poczekaj do końca aż pojawi się witaj w nowym Gadu gadu,kliknij dalej,potem Zgadzam się i dalej postępuj według instrukcji gg.
Josef-spaghetti również pochodzi z włoch jzk za pewne wiesz,wyobaz sobie sytuację,w której spożywając go upajasz się jego smakiem i jednocześnie próbujesz go zrozumieć .Jedynym wytłumaczeniem Twojej teorii dotyczącej pochodzenia Pinokia,może być twoje uprzedzenie dotyczące regionów południowej europy.Być może powodem tego są Twoje nie konkretnie pozytywne doświadczenia w tej kwestii.Zastanawiam się nad jedną rzeczą,która dotyczy twojego wpisu,jeżeli chodzi o bzdury,które ewentualnie mogłyby być wypisywane na tej stronce,to są to na pewno wpisy za które możemy podziękować tylko i wyłącznie TOBIE.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Jeśli masz ochotę dyskutować dłużej na ten temat i posiadasz argumenty które spowodują to,że moja ambicja pozostanie w tyle to sie grubo mylisz,uwierz mi.Jestem gotowa na wszelkiego rodzaju dyskusje do samego końca.Mojego Albo tej strony,cokolwiek to znaczy.
Josef-Zrozumiałeś?Jednak nie jesteś idiotą,to dziwne bo raczej tak się zachowujesz.
Josef-na kinematografi to ty się jako tako znasz ,z tego co widzę,jeżeli nie potrafisz skojarzyć Pinokia ze spaghetti to przypomnę Tobie,że autorem tegoż własnie był również włoch a opiekunem jego nijaki Gepetto,mam nadzieję,że to wyjaśnienie Cię satysfakcjonuje.Zwróć uwagę na to ,że marzenia kobiet i mężczyzn różnią się od siebie,ale zapewne ty o tym wiesz,tak myślę.Kończąc chciałabym jeszcze zwrócic uwagę na samotność,która często doskwiera twemu gatunkowi a to prowokuje ich do wypisywania takich bzdur jakch byliśmy świadkami w TWOIM wykonaniu.
SMILEMAN22-możesz sie wpisywać do woli,jak już wczesniej wspomniałam ta strona jest dla wszystkich a jak Ci się nie podoba to sie nie odzywaj
Josef-Pierwsza częśc mojego wpisu dotyczyła kinematografii,jak słusznie zauważyłeś,natomiast druga część była sposobem na wytłumaczenie pokrewieństwa między dwoma pojęciami dotyczącymi zależności dla mnie osobiście oczywistej.Jeśli zamierzasz mnie w tej kwesti edukować,chętnie skorzystam,nie wiem tylko czy posiadasz odpowiednie kwalifikacje.Jeśli tak,jestem zdecydowana podjąć ryzyko i poszerzyć swoje horyzonty.
Witam,moje typy na 22.00 MM
22 33 37 53
7 10 76
7 10 24 29 55 68
10 40 70 80
22 33 37 53
7 10 76
7 10 24 29 55 68
10 40 70 80
Madzia,czytał¶am że Slavo się o mnie martwi kołysanki mi pisze,miło z jego strony,ale nie każy może całymi godzinami dzień w dzień siedzieć przy kompie.Musiałam wejść na parę godzin do pracy,wiesz jak to jest,Kota nie ma,myszy grasują.
miks-bądz mężczyzną i udostępnij swój awatar,wtedy również my będziemy mogły skomentować Twój wizerunek.
KUmorek-o lepszych czasach,a Ty nie masz własnego Kochania?Tak bardzo urzekło Cię moje zdjęcie?Spróbuj je zapamiętać a wieczorem jak pogasną wszystkie światła,będzie jak znalazł.
KUMOREK-to nie PIP SHOW,poszukaj gdzie indziej,a jak mam kamerkę to dla swojego męża.
KUmorek-abyś się nie męczył,podaje Tobie skrót myślowy:
idziesz do najbliższej stacji benzynowej,wybierasz z półki CKM lub PLAYBOY,wracasz do domu,otwierasz rozkładówkę i jedziesz.Przyjemności ŻYCZĘ.
idziesz do najbliższej stacji benzynowej,wybierasz z półki CKM lub PLAYBOY,wracasz do domu,otwierasz rozkładówkę i jedziesz.Przyjemności ŻYCZĘ.