Wpisy użytkownika Lila
Łącznie 238 277 wpisów w archiwum, pokazane od nr 66 343. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
OPTIMUS 3
Zgadza się,ale pamiętaj o tym,że odwrotnością trzech dziewiątek jest liczba 666,a to jest szatańska liczba,czyli wszystko może się zdarzyć.
Zgadza się,ale pamiętaj o tym,że odwrotnością trzech dziewiątek jest liczba 666,a to jest szatańska liczba,czyli wszystko może się zdarzyć.
Wszyscy jesteśmy szczęściarzami,ponieważ przyszło nam żyć w ciekawych czasach obfitujących w wysokie kumulacje.
Może jednak się uda jakoś uskubać te 40 mln,w końcu to jeszcze nie cała godzina.Ja osobiście wątpię.
No,za 30 minut losowanko,więc życzę wszystkim paskowiczom wysokich wygranuch.
Teroryści opanowali studio lotto.Oddziały anty postawione w stan pogotowia.
To moje typy na 22.00
21 34 41 59 69 75 80
2 12 29 38 42 53 66 71
2 21 38 41 53 69 71 80
21 34 41 59 69 75 80
2 12 29 38 42 53 66 71
2 21 38 41 53 69 71 80
Witam na 14
9,31,74,62,45,14
8,33,73,63,46,13
8,31,73,62,46,13
9,33,74,63,45,14
50,62,69
59,17,10,66,69,71
9,31,74,62,45,14
8,33,73,63,46,13
8,31,73,62,46,13
9,33,74,63,45,14
50,62,69
59,17,10,66,69,71
Czy ktoś wie gdzie wpadły ostatnio szóstki w DL?
Jakoś przespałam tę informację.
Jakoś przespałam tę informację.
Wiadomo,że losowanie odbędzie śie po meczu siatkówki,przecież jest to raczej oczywiste.
Budżet jest tak zachwiany,że te 500 mln o które toczy się dyskusja w rządzie,nie robi żadnej różnicy.
Największym problemem obecnej koalicji,jest zadłużenie instytucji ZUS,prawdopodobnie już w krótce zabraknie pieniędzy na świadczenia emerytalne.
Największym problemem obecnej koalicji,jest zadłużenie instytucji ZUS,prawdopodobnie już w krótce zabraknie pieniędzy na świadczenia emerytalne.
HIPOPOTAN
Wszystko jest możliwe,tak że jak masz jakieś konto w banku to masz powody do obaw.
Wszystko jest możliwe,tak że jak masz jakieś konto w banku to masz powody do obaw.
SLAVO
Aha,teraz już jestem w temacie.
Pewnie oglądałeś mecz piłki nożnej a ja siatkówki,dlatego nie wiedziałam o co chodzi.
Pozdrawiam.
Aha,teraz już jestem w temacie.
Pewnie oglądałeś mecz piłki nożnej a ja siatkówki,dlatego nie wiedziałam o co chodzi.
Pozdrawiam.
Witam na 14:00
27,35,71,50,69
17,68,57,14,55
50,52,73
6,8,32,36,43,50,62,67,75
Może coś z tego będzie,jeżeli klucz gęsi odlatujących na południe widziany we śnie zwiastuje wygraną.
27,35,71,50,69
17,68,57,14,55
50,52,73
6,8,32,36,43,50,62,67,75
Może coś z tego będzie,jeżeli klucz gęsi odlatujących na południe widziany we śnie zwiastuje wygraną.
Z tego co mi wiadomo,to koniec miał już nastąpić w 1977 roku,minęło już 32 lata a świat dalej istnieje.
Radzę nie dawać się zwariować.
Radzę nie dawać się zwariować.
MADZIA 77
Co jakiś czas nas straszą ARMAGEDONEM,a jak będzie w rzeczywistości-to się okaże.Po 11 września 2001 próbowano interpretować przepowiednie Nostradamusa i wynikało z niej,że w centrum wielkiego miasta runą dwaj bracia,tylko, ze przedtem nikt nie domyślał się o jakich braci chodzi.
Osobiście ogladałam kiedyś program,ludzie w ameryce w obliczu zapowiadanego końca świata,wpadali w panikę i wykupowali wszystko ze sklepów.W efekcie końcowym okazało sie,że świat będzie nadal istniał a ludzie mieli zapasów na 10 lat.Może to nie zły sposób na pozbycie się zapasów ze sklepowych magazynów i przy okazji zarobienie niezłej kasy.
Co jakiś czas nas straszą ARMAGEDONEM,a jak będzie w rzeczywistości-to się okaże.Po 11 września 2001 próbowano interpretować przepowiednie Nostradamusa i wynikało z niej,że w centrum wielkiego miasta runą dwaj bracia,tylko, ze przedtem nikt nie domyślał się o jakich braci chodzi.
Osobiście ogladałam kiedyś program,ludzie w ameryce w obliczu zapowiadanego końca świata,wpadali w panikę i wykupowali wszystko ze sklepów.W efekcie końcowym okazało sie,że świat będzie nadal istniał a ludzie mieli zapasów na 10 lat.Może to nie zły sposób na pozbycie się zapasów ze sklepowych magazynów i przy okazji zarobienie niezłej kasy.
Temat cywilizacji Majów,to właśnie ja jako pierwsza poruszyłam na tym chacie w dniu rekordowej kumulacji DL.
Jest kilka sposobów wyjaśnienia końca kalendarza Majów przypadającego na 2012 rok,może poprostu człowiekowi,który go spisywał wypisał się DŁUGOPIS lub stępiło dłutko itp.
Osobiście w ten koniec świata to nie wierze.
Jest kilka sposobów wyjaśnienia końca kalendarza Majów przypadającego na 2012 rok,może poprostu człowiekowi,który go spisywał wypisał się DŁUGOPIS lub stępiło dłutko itp.
Osobiście w ten koniec świata to nie wierze.
DANTE v
Rozumiem dokładnie o czym napisałeś,ale faktem jest że kalendarz majów kończy się w 2012 roku i dlatego wszyscy kojarzą tą datę z końcem świata.
Nie wiem czy wiesz,ale np.w chinach jest teraz rok około 2500.
Rozumiem dokładnie o czym napisałeś,ale faktem jest że kalendarz majów kończy się w 2012 roku i dlatego wszyscy kojarzą tą datę z końcem świata.
Nie wiem czy wiesz,ale np.w chinach jest teraz rok około 2500.
MADZIA 77
Ja też lubię zbierać grzybki,ale nie koniecznie je jeść.
O co chodzi z tym oddechem na ramieniu i z tą karą?
Dlaczego twierdzisz,że nie ma dla ciebie miejsca?
Ja też lubię zbierać grzybki,ale nie koniecznie je jeść.
O co chodzi z tym oddechem na ramieniu i z tą karą?
Dlaczego twierdzisz,że nie ma dla ciebie miejsca?
Madzia77
Widzisz,uzupełniamy sie.
Ja lubię zbierać a ty lubisz jeść.Ogulnie lubie je zaprawiac.To niezła frajda.
Widzisz,uzupełniamy sie.
Ja lubię zbierać a ty lubisz jeść.Ogulnie lubie je zaprawiac.To niezła frajda.
Madzia77
Zobacz Madzia,praktycznie tylko my sie wpisujemy a inni chyba śpią.
Zobacz Madzia,praktycznie tylko my sie wpisujemy a inni chyba śpią.
Moje typy na godz.22.00
33 41 53 68 71 76
7 19 23 29 37 43 70
5 68 10 57 7 14 55 17 9 77
33 41 53 68 71 76
7 19 23 29 37 43 70
5 68 10 57 7 14 55 17 9 77
Madzia77
Inni może lubią grzybki,ale szczególne gatunki,np.halucynogenne.
Inni może lubią grzybki,ale szczególne gatunki,np.halucynogenne.
Madzia
Ja też nie konsumowałam tych grzybków,ale moze po ich spożyciu typowania liczb,byłyby bardziej trafne.
Trzeba by spytać o to ludzi,którzy wygrywają w totka duże pieniądze,moze nie koniecznie grzyby,ale mają jakieś inne sposoby na wygraną.
Prawdopodobnie co do piękności i mądrości to napewno nic Tobie nie brakuje.
Jedno pytanko,czy jesteś z rocznika 77?
Ja też nie konsumowałam tych grzybków,ale moze po ich spożyciu typowania liczb,byłyby bardziej trafne.
Trzeba by spytać o to ludzi,którzy wygrywają w totka duże pieniądze,moze nie koniecznie grzyby,ale mają jakieś inne sposoby na wygraną.
Prawdopodobnie co do piękności i mądrości to napewno nic Tobie nie brakuje.
Jedno pytanko,czy jesteś z rocznika 77?
Madzia
Nie jesteśmy znowu takie stare,bez przesady.
Ja cały czas czuje sie jakbym miała 17 albo 20 lat,moge tyle samo co i wtedy a może i wiecej.
Nie jesteśmy znowu takie stare,bez przesady.
Ja cały czas czuje sie jakbym miała 17 albo 20 lat,moge tyle samo co i wtedy a może i wiecej.
JOSEF
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
Jak ugotowałeś za dużo i nie wiesz co zrobić z tą zupą,to prześlij nam wszystkim po jednym talerzu mailem.
ph2008
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
Gdyby na stronie poświeconej lotto zajmowano się tylko tą tematyką,byłoby trochę nudno,nie uważasz?Poza tym, zycie to nie tylko zabawa w typowanie liczb.Rozejrzyj się dookoła,ile ciekawych rzeczy dzieje się wokól nas,wystarczy tylko szerzej otworzyć oczy.POZDRO!
JOSEF
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
Informacja o tipsach,kolorach itp. to niebezpieczny temat dla facetów.Zostań TYM kim JESTEŚ a tipsy zostaw Joli Rutowicz.
Podaj fajny temet do rozmowy,to pogadamy.
Pozdrawiam.
MADZIA
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
jak zobaczę że zbliża sie do Ciebie jakiś cień i próbuje Cię osaczyć,razem napewno coś uda nam sie z tym zrobić.
Zdaje sobie sprawę,że są tacy użytkownicy tej strony,którzy potrafią pół dnia obserwować typowania innych w oczekiwaniu na konkretny zestaw liczb,który zagwarantowałby im konkretną wygraną bez własnej inicjatywy w tym kierunku.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
Następnego dnia wystarczyłoby pójść po wygraną i świętować sukces.Dlatego zapewne to zarzenowanie tematami aktualnie poruszanymi,no ale cóż,tak czasem bywa,nigdy wszyscy do końca nie będą zadowoleni.Tam gdzie dwóch POLAKÓW,tam trzy poglądy.
JOSEF i DANTE V
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
Panowie nie chcę się wtrącać,nie wiem co chcecie od Madzi,ale podejrzewam,że próbujecie sobie coś udowodnić a z tej strony i mini chatu może kożystać każdy do woli ,tak długo jak mu sie żywnie podoba.
Madzia
oczywiście chciałabym,żeby to Polki wygrały,ale po tym co widziałam oglądając mecze Holenderek to będzie ciężko i stawiam właśnie na nie.3do1
oczywiście chciałabym,żeby to Polki wygrały,ale po tym co widziałam oglądając mecze Holenderek to będzie ciężko i stawiam właśnie na nie.3do1
Madzia
Skuteczność Holenderek jest oszałamiająca,nawet jeśli przegrają to i tak mamy mistrzostwo europy w siatkówce mężczyzn.To może być ciekawe spotkanie.
Skuteczność Holenderek jest oszałamiająca,nawet jeśli przegrają to i tak mamy mistrzostwo europy w siatkówce mężczyzn.To może być ciekawe spotkanie.
Nie tylko palą zioła,ale poruszają się też dziwnymi rowerami.Wyglądają przy tym trochę komicznie a poza tym wydaje im się,że jeżdżąc tymi śmiesznymi rowerami po drogach mają wszędzie pierwszeństwo,no i noszą śmieszne buty,a la walonki,rodem z matuszki rosiji.Byłam i widziałam.
SAM 9
Zobacz jaki zbieg okoliczności.Napisalismy to samo o tym samym czasie.
Zobacz jaki zbieg okoliczności.Napisalismy to samo o tym samym czasie.
SAM9
Zgadzam się na moich warunkach:
Ty jutro wyślesz kupony MM na 14.00 ,w przypadku wygranej dzielimy się równo,ja wszystko a Ty...?
Zgadzam się na moich warunkach:
Ty jutro wyślesz kupony MM na 14.00 ,w przypadku wygranej dzielimy się równo,ja wszystko a Ty...?
Jak jutro nic nie wygram to lecę do Las Vegas.
Oglądałam już nawet film instruktażowy jak wygrać,pt: 21.
Polecam wszystkim zainteresowanym,a jak nie to skoczę sobie na BANGI bez liny.
Oglądałam już nawet film instruktażowy jak wygrać,pt: 21.
Polecam wszystkim zainteresowanym,a jak nie to skoczę sobie na BANGI bez liny.
Ja już uciekam,do jutra o tej samej porze.Mam nadzieję,że będzie równie ciekawie jak dziś.Pozdrawiam.
madzia77
Witam,moje wczorajsze przeczucia co do meczu w siatkówkę,
sprawdziły się.Wczoraj obstawiałam 3 do 1 dla Holenderek i tak też się stało.Ciekawe ile wygrałabym u buka,gdybym obstawiła?
Witam,moje wczorajsze przeczucia co do meczu w siatkówkę,
sprawdziły się.Wczoraj obstawiałam 3 do 1 dla Holenderek i tak też się stało.Ciekawe ile wygrałabym u buka,gdybym obstawiła?
Madzia7
Ciebie też miło czytać,jak się wczoraj zakończyły te kawały?
Nie siedziałam do końca bo już mi się nie chciało.
Sam 9
Ile można było wygrać obstawiając wygraną dla Holenderek 3 do 1?
Ile można było wygrać obstawiając wygraną dla Holenderek 3 do 1?
Madzia77
Wiesz co,poczekam chyba na OPĘ,on też powinien coś na ten temat wiedzieć.
Wiesz co,poczekam chyba na OPĘ,on też powinien coś na ten temat wiedzieć.
DAnte v
Dziękuję za informację,czyli żadna rewelacja.
Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję za informację,czyli żadna rewelacja.
Pozdrawiam serdecznie.
Madzia77
Masz rację,ale zdarzyło mi sie kilka razy wygrać parę złotych,np 6z6
Masz rację,ale zdarzyło mi sie kilka razy wygrać parę złotych,np 6z6
Madzia77
Wiem sama z własnego doświadczenia,że człowiekowi jest zawsze mało,tak już jesteśmy skonstruowani.Jakby się wygrało w MM 10 z 10,to miałoby się do siebie pretensje,że nie dało się stawki razy 10,albo że nie wysłało sie w PLUSIE.Tak już jest i nic tego nie zmieni.
Wiem sama z własnego doświadczenia,że człowiekowi jest zawsze mało,tak już jesteśmy skonstruowani.Jakby się wygrało w MM 10 z 10,to miałoby się do siebie pretensje,że nie dało się stawki razy 10,albo że nie wysłało sie w PLUSIE.Tak już jest i nic tego nie zmieni.
Lestek
Takiego wysokiego bonusa jeszcze nie widziałam na kuponie,będziesz musiał na dłuższy czas zrezygnować z gry,na długo,długo,długo.....
Takiego wysokiego bonusa jeszcze nie widziałam na kuponie,będziesz musiał na dłuższy czas zrezygnować z gry,na długo,długo,długo.....
Lestek
Pomyliłam się,sorry.Od tych liczb troi mi się w oczach.
Dzisiaj o 14.00 był bonus w wysokości 390 tyś.
Pomyliłam się,sorry.Od tych liczb troi mi się w oczach.
Dzisiaj o 14.00 był bonus w wysokości 390 tyś.
Madzia77
No to jest nas dwie.U nas też padało i też wybieram sie z kochanym m꿀lkiem na grzybki w poniedziałek.
No to jest nas dwie.U nas też padało i też wybieram sie z kochanym m꿀lkiem na grzybki w poniedziałek.
Madzia77
Ja zawsze mam satysfakcję ze zbierania grzybków,pomimo tego,że nie koniecznie lubię je jeść.
Ja zawsze mam satysfakcję ze zbierania grzybków,pomimo tego,że nie koniecznie lubię je jeść.
Hipopotan
Ja pamiętam,że kiedyś sprawami dotyczącymi zbiorowych uleczeń zajmowal się Nie jaki Kaszpirowski.Miał nawet swój program w telewizji.Tego o którym piszesz,nie znam.
Ja pamiętam,że kiedyś sprawami dotyczącymi zbiorowych uleczeń zajmowal się Nie jaki Kaszpirowski.Miał nawet swój program w telewizji.Tego o którym piszesz,nie znam.
Ja umykam do 22.00
Za chwilę będę oglądała MAM TALENT.Spotykamy sie potem,PA PA PA.
Za chwilę będę oglądała MAM TALENT.Spotykamy sie potem,PA PA PA.
Moje parki na 22.00
44 45
17 80
6 50
45 50
6 17
50 80
i
6 25 32 39 45 48 56 77 80
Pozdrawiam.
44 45
17 80
6 50
45 50
6 17
50 80
i
6 25 32 39 45 48 56 77 80
Pozdrawiam.
Madzia77
Witam Cię również,tym razem stawiam na nasze złotka.
Niemki są za cienkie a Holenderki były za dobre.
Witam Cię również,tym razem stawiam na nasze złotka.
Niemki są za cienkie a Holenderki były za dobre.
Madzia
Jak tam,długo siedziałaś wczoraj przy kompie?
Wrócił mąż?Byliście na grzybkach?
Jak tam,długo siedziałaś wczoraj przy kompie?
Wrócił mąż?Byliście na grzybkach?
Madzia77
U mnie spoko,nie oglądam meczu siatkówki bo mnie już znudził
Nasze złotka gdyby grały tak jak dziś byłoby wspaniale.
Widzę,że nudno na stronie,chyba muszę podać jakiś ciekawy temat do rozmowy.
U mnie spoko,nie oglądam meczu siatkówki bo mnie już znudził
Nasze złotka gdyby grały tak jak dziś byłoby wspaniale.
Widzę,że nudno na stronie,chyba muszę podać jakiś ciekawy temat do rozmowy.
Madzia-kiedyś było wesoło na stronie,można było boki zrywać,a teraz wszyscy są jacyś wielce oburzeni jak pisze sie nie o liczbach czy typach,lecz o sprawach codziennych,chociaż by dlatego,żeby mieć kontakt z ludzmi.
Madzia-towarzystwo MĘSKIE poszło chyba spać,lub analizuje Mapy i statystyki.
Madzia-widzisz obudzili się panowie,a dokładniej-jeden pan co sypie kawałami.
Madzia-jak można lubieć co się ma,jak znowu zostałyśmy same.Panowie się chyba boją nas.
Szczery-żle definicjujesz słowo Rodzynek,a gdzie masz zmarszczki,tego lepiej nam nie mów.
Ludzie nie martwcie się tak tym totkiem,jak ktoś ma wygrać to wygra.Wszystko mamy już zapisane .Ja też gram i nie zawsze wygrywam,ale nie przejmuję się aż tak mocno.
Toto-skąd masz ten horoskop?Napisz jaki to jest,też sobie sprawdzę.Pozdrawiam.
Szczery-jeżeli jesteś rocznik 70-ty,to masz dopiero 39 lat i o jaki przywiązaniu Ty mówisz.
TOTO-znalazłam taki horoskop ,ale to wszystko bajki,tak że możesz wygrać wcześniej jak Ci się wydaje.Nie wierz w te 15-sto letnie bzdury,że za tyle lat wygrasz.