Wpisy użytkownika KONDI44
Łącznie 959 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 343 567. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulala, to może dostanie rozdwojenia jaźni i ni będzie tak dobra
dopiero przed chwilą zasnęła,a tak na sankach dzisiaj byliśmy, gra w chowanego, berka, syfa...nic jej nie zmęczy!
czekam z utęsknieniem, aby dac ja do przedszkola, bo zwariowałbym chyba
agatka, właśnie skaldamy wniosek o pobyt w nadmosrskim sanatorium albo lecznicy
Greg, bo ludzie w jednej ręce trzymają śniadanie, a w drugiej kawę
ja dla przykładu zerkam tylko, bo przy kawie obczajam, czy nie ma jeszcze konca świata...
greg, to jakaś twoja wyliczanka? Jak dla mnie to jest dzisiaj szansa na [15,40][10,40][11,13][1,69]
qbik
mala557
ale ja tylko zerkam, bo mam małą pracę do wykonania
mala557
ale ja tylko zerkam, bo mam małą pracę do wykonania
lilka, musisz andruśce odebrać 2 pewniaczki za zbyt zuchwałe zachowanie na forum
no ja medea, niestety wczoraj przysnąłem z mała i obudziłem się zaraz przed losowaniem
u mnie przez te awarie elektryczne, codziennie wyłączenie prądu łapie mie badz pod prysznicem, bądź jak chce coś ugotować (na indukcji), bądź w piwnicy...a mala panikuje
ja medea bede czekał na GG, bo dzieki tobie to chyba pierwszy raz od 2 lat tam zagladnąłem
a ile ludzi zaczeło pisać!!! makabrito
a ile ludzi zaczeło pisać!!! makabrito
no tak medea, w dniach lotto i mini tez gram tymi samymi liczbami we wszystkie gry
tak więc, czekam na lepsze wyniki na MP. Jak zacznie isc, to spróbujemy w realu
ja jeszcze nie typowałem i nie szukałem-ciężka noc i bardzo cieżki poranek za mna. Musze odsapnąć
a na poborze oboje ledwie przeżyliśmy - to najgorsza tortura dla mnie. I tak pielęgniarki żyły nie namierzyły
mała, bo jak zrobisz rosół i nie zjedzą, to na drugi dzien robisz pomidorówkę, a na trzeci...itd.
wiem mala, ale my z ulalą tez dosyć czesto o kuchni klikamy tutaj
ok, znikam poszukać jakichś pewniaczków na dzisiaj, bo lilka w grupie mnie ściga,powodzenia
zobaczę najpierw ulala czy planety coś mowią, a potem poszukam w moich spiralach
od 3 dni, moja najle[sze narzędzie nie wskazuje na żadne liczby
tczewianka, medea prowadzi "rejestr" nr zdrapek, pod którymi najczęściej padają wygrane
wiem tczewianka, choć niektóre dają, a ja patrze przez szklaną gablotę i sobie wybueram
tak więc moje liczby na dzisiaj to: 7,9,11,21,34,52,56 + oczekiwane parki [44,54][43,69]
z tego co wczoraj na gg z nią kliknąłem, to była na imrezie jakiejś, więc dzisiaj może być różnie
wiem tylko z MP, że potem brodząc w roztopach jakoś dotarła do domu
musze to sprawdzić, bo chyba sobie po cichu pewniaczki dopisujesz