Wpisy użytkownika Josef
Łącznie 429 wpisów w archiwum, pokazane od nr 49 944. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ela , powiem Ci tylko tyle: próbowałem grać na parki we Florydzie(losują 5z36)chociaż Tomcio1972 próbował mi odradzać.Po dwóch tygodniach rzuciłem(wysyłałem 4 zestawy po 7 parek i 3 liczby pojedyncze).Raz na koniec trafiłem parkę i liczbę.Sprawdzam te zestawy do tej pory i dwa razy było po parce.Po prostu za mało liczb się losuje w takich grach(Tomcio mi to sugerował na początku).Ale Ty możesz mieć więcej szczęścia,czego Ci życzę:)
Edi,ja Cię po prostu dzisiaj nie poznaję...ta dobroć,no szok normalnie:)
Edi,uważam że powinieneś pisać tak jak we wpisach 49968 i 49974.Wtedy byłbyś zrozumiały dla wszystkich tytanów umysłu piszących codziennie pod innym nikiem.
Tomcio nie wiem czy śmiać się czy płakać...W każdym razie gratuluję.
Brawo nika n. ,tak się robi! Co innego gram , co innego mówię wam , a wy matołki patrzcie i zazdrośćcie...No bo w sumie w imię czego...
Karolino, na litość boską nie dołączaj do tej znienawidzonej instytucji która nas tak wrednie wyzyskuje:)
Pani Nifa.n ,nie zadałem żadnego pytania ,tym bardziej głupiego.Skomentowałem pytania innych uczestników i Twoje podpowiedzi...A przecież można było zwyczajnie i po ludzku napisać:" pocałujcie mnie w dupę , nic Wam nie powiem" zamiast podawać liczby na które się nie gra.I wtedy wszystko byłoby jasne bo przecież każdy gra dla siebie.
Mama w domu za byle co leje szmatą po łbie to trzeba odreagować przed monitorem.
Niezbadane są kręte myśli cenzora...
Niezbadane są kręte myśli cenzora...
Kogucik , wierz mi że menda to bardzo prawdziwe określenie (chociaż trochę za łagodne)tego kogoś.
Sławomir nie masz racji bo nie znasz poprzednich (skasowanych) wpisów.
Sławomir nie masz racji bo nie znasz poprzednich (skasowanych) wpisów.
Dlaczego zawsze tak się zdarza że z prostackimi i głupimi tekstami wyskakują idioci na jednorazowym niku który się więcej nie pojawia na czacie?I siedzi sobie takie przygłupiaste i złośliwe "dziecko Onetu" zadowolone że udało mu się trochę zamieszania wprowadzić i kogoś obrazić.Idź ty gamoniu przed blok, pobujaj się na trzepaku,pogrzeb w piaskownicy i się tak nie stresuj:w końcu skończysz jakoś to gimnazjum...
Dsg,rozumiem że jesteś patriotą(jak chyba każdy)i wolałbyś oglądać polskie drużyny w akcji;ja zresztą też.Ale bądźmy realistami,takiego poziomu gry to my chyba nie doczekamy na naszych boiskach.U nas trudno zobaczyć 3 celne podania po kolei a co Barcelona robi z piłką to miód dla oczu.
Jeśli grają polskie drużyny lub reprezentacja to oglądam i będę to robił zawsze ale piękny futbol trzeba obejrzeć również dla samego widowiska,i ku temu była właśnie wczoraj okazja.
Jeśli grają polskie drużyny lub reprezentacja to oglądam i będę to robił zawsze ale piękny futbol trzeba obejrzeć również dla samego widowiska,i ku temu była właśnie wczoraj okazja.
I to jest Edi kara za Twoje dobre serce.A co do popołudniowej rozmowy to wyciągnąłem błędne wnioski ;no ale można było takie wysnuć,przyznaj sam:)
Hosiu,jeśli mogę coś doradzić to polecam dołożenie dysku wewnętrznego.Kiedyś sam chciałem sobie podpiąć coś z zewnątrz ale kolega mi odradził i miał rację.No chyba że to musi być koniecznie dysk przenośny to wtedy pojemności dwóch podanych przez Ciebie mówią same za siebie....
No i nie wiem czy masz gdzie podłączyć go wewnątrz ale jeśli tak to polecam zdecydowanie:i taniej i wygodniej.
No i nie wiem czy masz gdzie podłączyć go wewnątrz ale jeśli tak to polecam zdecydowanie:i taniej i wygodniej.
Hosiu na tym forum są kompetentni ludzie: http://www.forum.tweaks.pl/Dyski-twarde-i-inne-no%B6niki-danych-f150.html może tam popytaj żeby nie mieć potem problemów.
http://www.forum.tweaks.pl/Dyski-twarde-i-inne-no%B6niki-danych-f150.html
Gomez,przeczytaj cały kupon to będziesz wiedział,również po drugiej stronie.
Kupon jest wspólny dla DL,ExL i ZS.
Kupon jest wspólny dla DL,ExL i ZS.
Wielisław,przeczytaj na forum temat Tomcia1972 "tomcio1972- FORTUNA(gra w realu)" i wszystko będzie jasne.
Ela,emocji nie wolno tłumić ,więc pisz bo się zamkniesz w sobie i się dopiero narobi...:D
Przeszkadzać zapewne nie będzie,a zawsze to jakaś sugestia czego szukali inni...
Sądząc po wpisach "życzliwych" kolegów to Ela sobie nie popatrzysz...
Pasko,czy są przewidziane nagrody dla aktywnych?
A choćby i jakaś pochwała tylko...:D
A choćby i jakaś pochwała tylko...:D
Aneczka żebyś dobrze zrozumiała:aby wygrać za 4 liczby w ML 360zł wysyłając system 2z9 musisz zagrać za 72zł bo ten system ma 36 zakładów prostych ; a więc każdy zakład za 2zł.Można grać za mniej ale wygrana też się zmniejszy.Minimum jest 5 groszy za zakład prosty.Jak coś nie rozumiesz to pytaj.
Edi ,masz rację,chodziło mi o ogólną stawkę minimalną ,ale mi skrót myślowy nie wyszedł:).
Rychu bo to Pasko nie docenił i pokasował:(
Rychu bo to Pasko nie docenił i pokasował:(
Bratiszka , dodaj teraz że to był żart z Twojej strony bo część ludzi wierzy w słowo pisane i może ten Twój wywód potraktować na poważnie.
Bratiszka,gdzieś czytałem proste wyliczenia z których wynikało że jakiekolwiek manipulacje nie są konieczne bo TS i tak jest skazany na wygraną.Jak znajdę to podam Ci linka.
Sporo ludzi gra u buków a tego nie ma szans monitorować TS a też nie słychać żeby padały duże wygrane.
Sporo ludzi gra u buków a tego nie ma szans monitorować TS a też nie słychać żeby padały duże wygrane.
Potwierdzam ,nic nie wiedzą.Moja pani kolektorka nawet nie wiedziała że wchodzi multi-multi.Pracuje w tej firmie 9 lat i stwierdziła że na pewno jakieś wytyczne dostaną na ostatnią chwilę czyli 14 :)
Pogratulować ci nika przygłupie;napisz jeszcze że masz ogolony łeb na łyso i brak szyi to będzie już komplet.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Badania prenatalne powinny być jednak obowiązkowe.
Kubeł na odpadki u ginekologa to jest miejsce gdzie powinien skończyć się twój rozwój.
Pasko ,ten człowiek swoim nikiem i wypowiedziami propaguje treści faszystowskie,więc proszę o reakcję.
Jeśli granie idzie mi kiepsko to chcąc podreperować swój budżet ogłaszam się i sprzedaję swoje liczby naiwnym.
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
Bo przecież gdybym grał i wygrywał to nie narażał bym się za tysiąc lub dwa(nie wiem, tak sobie strzeliłem)aby ludzie nazywali mnie oszustem czy złodziejem.To jest chyba logiczne...
Aneczka ,idź na stronę Fortuny-liczby świata i wszystkiego się dowiesz.A jak będziesz miała jakieś niejasności to pytaj.
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
A wyszkolenia personelu Fortuny to nie będę komentował...
51085. Oferta dla gaczy chcących grać na liczby multilotka
oraz dużego lotka przez internet
www.multimaniekg.pl.tl
Przecież wyraźnie jest napisane że chodzi o liczby,więc zarzut o biciu piany jest dla mnie niezrozumiały...
Aklim,nie ma sposobu.Zróżnicowanie wkładów i nie zagranie liczb jako para świadczy że to po prostu zwykła progresja.
Maniekg,to napisz po prostu co Ty reklamujesz :czy chcesz żeby ludzie grali na Twoim koncie,czy pomagasz w założeniu konta u buka,czy jeszcze coś innego.
Aklim ,nie rozumiem Cię zupełnie...
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
Wyjaśnij dlaczego twierdzisz że to nie jest zwykła progresja.
Aklim,podtrzymuję swoje zdanie.
Jeśli wytypowałbym te dwie liczby do grania na skutek jakiegoś przemyślenia,to logiczne jest że zagrałbym je również jako parę chociaż za 10zł osiągając zysk przewyższający korzyść z grania ich pojedynczo.
Jeśli wytypowałbym te dwie liczby do grania na skutek jakiegoś przemyślenia,to logiczne jest że zagrałbym je również jako parę chociaż za 10zł osiągając zysk przewyższający korzyść z grania ich pojedynczo.
Nikifor , jak już kogoś opieprzasz to nie dodawaj uśmiechu na końcu bo to można opacznie zrozumieć...
Aklim,patrz na fakty a nie na to co ktoś napisał:)Jedynym pewnym sposobem jest progresja,tylko wymaga bardzo dużych pieniędzy(jeśli chcemy wygrać również dużo).
Ciekawe rzeczy na temat progresji napisał Marco1972 w temacie Kogucika na forum.
Ciekawe rzeczy na temat progresji napisał Marco1972 w temacie Kogucika na forum.
Próbowałem kilka razy tłumaczyć z automatu ; nie powiem co wyszło bo musiałbym bluźnić.
Nikifor,rozbawiłeś mnie tym stwierdzeniem "praktykowałem to juz".
I postaraj się pisać chociaż mój nik poprawnie.
I postaraj się pisać chociaż mój nik poprawnie.
Top Secret podejrzewam że chętnie Ci ktoś pomoże tylko napisz o co Ci tak właściwie chodzi...
Byłem dziś w Fortunie i podobno mają wrócić wszystkie liczby oprócz polskich.Wiadomość nie potwierdzona,takie są słuchy.
No i generalnie to by wystarczyło żeby nie odwiedzać TS-a;ewentualnie w wypadku kumulacji bo to jednak kusi...
No i generalnie to by wystarczyło żeby nie odwiedzać TS-a;ewentualnie w wypadku kumulacji bo to jednak kusi...
Skoro jest miłość od pierwszego wejrzenia to nienawiść też.
Tak czy tak nie wygrałeś to czym się przejmujesz.Jak wygrasz i będzie za mało to co innego.
Tak czy tak nie wygrałeś to czym się przejmujesz.Jak wygrasz i będzie za mało to co innego.
Willi , ktoś pisał kilka dni temu że maszyna ta sama , nie pamiętam kto ale brzmiało to wiarygodnie.
Murphy,ta historia jakby żywcem wyjęta z dość znanego filmu "Oszukać przeznaczenie".
Boczek,napisałeś mnóstwo słów z których w zasadzie nic nie wynika poza paroma epitetami.
Dzięki Edi. To mam już orientację czego się spodziewać po tym systemie.Głównie trzeba liczyć na 3z5 i 4z5 albo 4z6 i 5z6.Ale sposób rozpisu mi się podoba bo nie trzeba nic podstawiać tylko samo wychodzi.
Ale może jak w wędkarstwie : najprostsze jest najskuteczniejsze.
Ale może jak w wędkarstwie : najprostsze jest najskuteczniejsze.
Waćpanna Blanka choć li tylko płochą białogłową jest wydaje się że rozum posiada
Marlboro ma trochę czasu bo jego turnus kolonijny zaczyna się dopiero za kilka dni....
"edi ić"---- to chyba jakaś aluzja do Twojego pochodzenia ale zawoalowana potężnie.
Kogucik,jestem przekonany że listę wszystkich punktów Lotto i kolektur bukmacherskich na Mazurach to masz już dawno na dnie walizki spakowaną.:D
Brazil,witaj.
W co walczysz jak Fortunę zamknęli?
Odezwałeś się do mnie na GG (dzięki) ale odkryłem to dopiero kilka dni temu;używam Tlena a teraz dopiero połączyłem oba komunikatory razem :)
W co walczysz jak Fortunę zamknęli?
Odezwałeś się do mnie na GG (dzięki) ale odkryłem to dopiero kilka dni temu;używam Tlena a teraz dopiero połączyłem oba komunikatory razem :)
Ktoś kiedyś pisał że jak nie ma Ediego to jest milutko i mniamniuśnie.
Jak widać gówno prawda...
Jak widać gówno prawda...
Ph ,chciałbym odpisać jakoś grzecznie,ale nic takiego nie przychodzi mi do głowy więc daruj sobie te aluzje w moją stronę...
Adminie czy znalazłeś już jakichś modów?
To niech się wezmą do roboty,i nie chodzi mi tylko o czat,ale i o forum.
To niech się wezmą do roboty,i nie chodzi mi tylko o czat,ale i o forum.
Guciancia,tu się toczą poważne rozmowy a Ty z polityką wyjeżdżasz---nieładnie, oj nie :D
Denis,kogucik gra progresją i już raz tutaj udowodnił że gra tą progresją do wysokich progów także daruj sobie może swoje przemowy i odwoływania się do narodu i inne brednie których wypowiedziałeś już sporo.
To Twoje pokarzcie wywodzi się od kara a chyba nie o to Ci chodzi nawiedzony proroku...
Graczu poczytaj sobie czata od 9.06 do 11.06,to było wałkowane wielokrotnie
Graczu,nie pamiętam dokładnych kwot,do wygranych dodawane są bonusy i w którymś z tych dni albo nawet przez dwa po kolei było na pewno na czacie powtarzane.Strzałką pod czatem cofasz się do kolejnych dni.
Chippi,wytłumacz swój tok rozumowania,bo według mnie jeśli za podstawową stawkę jest 6 000 to za 10-krotną jest 60 000.
Albo błąd w tabeli albo ktoś wysłał to samo razy 3 na jednym kuponie.