Wpisy użytkownika Josef
Łącznie 429 wpisów w archiwum, pokazane od nr 47 244. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robert jakbyś puścił to na jednym kuponie to miałbyś zapłacone za 6/6 a nie 2 razy 5/5
No mam rację, ale też nie do końca bo jakbyś wysłał 3z10 i 4z10 to miałbyś i 5/5 i 6/6 :-)
Tomcio,ja mam dla Ciebie propozycję : biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie w kojarzeniu "par" to może byśmy otworzyli biuro matrymonialne.Nie uważasz że byłby to pewniejszy sposób na zarabianie kasy niż Lotta ,Fortuny i inne....:-DDDDD.Efekty mam takie w Fortunie że już mi głupoty do głowy przychodzą.....
Taaaa...a Ty byś sobie nie potestował co? No i jeszcze problem bo faceci też by przychodzili........
Tomcio,ja jestem człowiek starej daty i u mnie tolerancja ma swoją granicę;obejdzie się bez trzeciego i oferty tylko od kobiet.(to co robimy to się chyba spam nazywa nie?Zaraz nam Pasko przypomni....)
Dora poczytaj wcześniejsze posty, Tomcio podawał różne możliwości wygranych.A rozpisywać nic nie musisz,podajesz kartkę z wypisanymi w kolumnie parkami i liczbami i już.
Non,"śmatką" to powinna Ci matka przylać a ze dwa razy . Ja uważam że podziękowania za prywatne typy powinny być również prywatne,bo inaczej to jest faktycznie niehumanitarne i podpada pod artykuł o znęcaniu się ;-)
Kogucik,dałeś się podpuścić ,i to nie wiadomo komu;to wie tylko Romanx.A sam przyznałeś mi rację że najlepiej ignorować.....
A-mator, a w jaki sposób obliczyłeś te szanse procentowe?Bo uważam żeby obliczać jakieś szanse to musisz mieć jakiś punkt odniesienia czyli 100% których to nie ma, jak sam przyznałeś , a więc?Wydaje mnie się że podawanie jakichś wartości procentowych nie ma racji bytu.
Na głównej stronie Fortuny jest z prawej strony kontrola kuponu.Numer kuponu jet ten długi a kod 4 cyfry po myślniku.
"Historyczne nadużycia" ,nie wiem co to jest , ale brzmi wspaniale :-DDDD
Wujek,kłamiesz w żywe oczy:czytałem Twoje wpisy i nic nie podawałeś.Chwaliłeś się tylko co to Ty nie trafiasz.Numer wpisu podajesz 113784 podczas gdy mamy dopiero 47 tys.postów.
No nie za bardzo , to chyba za trudne dla mnie.No i poza tym ja nie podawałem Ci żadnych numerów.
Tomcio ,sądząc po Twoich dotychczasowych wpisach to należałoby odczekać ze trzy dni i dopiero wysłać Twoje parki....Tfu,tfu żebym nie zapeszył bo będzie na mnie
Sam9 wysyła posty że nie może wysyłać postów , jakiś nawiedzony wygrał 60 złotych i mówi że będzie robił konkurencję dla Pasko.Wiem że pora jest późna ale to chyba nie jest usprawiedliwienie?
Sam9 , nie rozumiesz co piszą inni , nie rozumiesz co piszesz Ty sam nawet. Może i jestem marnym graczem ale na pewno nie wypisuję bzdur że gram 1z5 , 1z8 i 1z12 w Hiszpanię i jestem zadowolony.Spróbuj przeczytać jeszcze raz mój post i może zrozumieć jeszcze... Kogucik ,Ty zrozumiałeś o co chodzi z tym 1z5 ,1z8 itd.?
Kogucik czy mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytanie zadane kilka postów wyżej?Bo może jakiś nierozgarnięty jestem i nie rozumiem.
Dzięki Kogucik ,tylko że tak jak tłumaczysz to jest 1z3 albo 2z3 ,bo żeby było 1z5 to musiał by mieć 5 grup-ABCDE.Ale w końcu co mnie to obchodzi jak on gra , chodziło mi tylko o to że pierdoły wypisuje.Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.
Twoja inteligencja jest wprost porażająca.To że piszę poprawnie po polsku to jest dla Ciebie dziwne.Jesteś typowym , bezmyślnym "dzieckiem Onetu".A i jeszcze gratuluję : to pierwszy Twój post napisany prawie bezbłędnie ale bzdury wypisujesz nadal".system w systemie tez mozna zmiescic na rozne sposoby?"DDDDDDDD
Przeczytaj jeszcze raz tamten mój post i spróbuj zrozumieć jego treść , to może dotrze do Ciebie że określenia nawiedzony użyłem do człowieka który chwalił się że wygrał 60zł i będzie robił konkurencję dla Pasko.I pomyśl zanim napiszesz że grasz systemem 1z8 i jesteś zadowolony (bo w końcu z czego masz być?)
Nie trzeba być profesorem żeby pisać poprawnie:wystarczy nie być gamoniem.A pisanie z błędami i bez polskich znaków to po prostu niechlujstwo i brak szacunku dla siebie i innych.Rozumiem że pisząc Dżosef miałeś mnie na myśli...
Pasko , mnie osobiście MultiPairs podczas instalacji przestawił rozdzielczość ; może to jest jakiś trop.Było to jakiś czas temu,miałem Ci zgłosić i jakoś mi się zapomniało.Mam Vistę.
Co mną kieruje to wyjaśniłem w poprzednim poście.A co kieruje Tobą że piszesz Dżosef zamiast Josef to nie rozumiem zupełnie.Czy chcesz pokazać że umiesz wymówić to imię "z angielska"?A treść ubrana w błędną formę traci bardzo na wartości.I nie jestem zasłużonym na polu humanizmu ,po prostu jestem Polakiem i piszę po polsku.I skończmy już tę rozmowę bo ona do niczego nie prowadzi.
Grupalotek ,czyli mówiąc tak po prostu szukacie ludzi do wspólnego spania....:)
Świadome sny są faktem , ale czy można z nich czerpać liczby to szczerze wątpię.Głównie w tych snach można spełniać swoje marzenia.Wyśnione liczby nie będą się raczej różniły od tych wypatrzonych na suficie czy w mapach liczb.Ale oczywiście życzę miłych snów.
Guciancia a próbowałaś kłaść kupony pod poduszkę?Pytam poważnie ale sądzę że tak.Podobno kobiety są bardziej podatne emocjonalnie i dlatego potrafią wyśnić różne rzeczy dotyczące ich bliskich.
To połóż też długopis i jakby coś to podaj jutro czy coś z tego wyszło.:-)
Syrenka wpisała się o 22:45 więc nie rozumiem z czego te gratulacje....
Tczew 1958 ,jeśli ktoś woli wpisywać głupie pytania zamiast cztery razy kliknąć myszką to ja się Jasiowi wcale nie dziwię....
Sławomir, to wyjaśnij może bliżej ten sposób gry.Dlaczego do pięciu spotkań ,jest jakieś minimum czy nie,czy same liczby można też grać i jakie kursy wtedy, bo na stronie jest tylko zakres plusa i parzyste albo nie.
Iwonka znasz kurs 1,22 na jedną liczbę to kurs mnożysz przez siebie tyle razy ile chcesz liczb wysłać ,razy stawka i razy 0,9 i już masz.
Samo 5, bez zł.No i trochę więcej musiałeś mieć skoro z jednego kuponu 11zl na czysto.
Ja lubię wiedzieć coś dokładnie i dlatego zwracam uwagę na szczegóły.Uparłeś się przy tych zł.
Sławomir, jakbyś nie zagrał liczb na nie to jutro byś wpłacił 720zł plus 10% bonusu.Rozumiem że zbierasz punkty żeby pojechać na mecz Celticu ale może lepiej byłoby grać normalnie i za dodatkowe pieniądze pojechać sobie indywidualnie.Nie wiem ile trzeba punktów to sobie już sam policz.Podsumowując : sposób grania wszystkich 80 liczb na "nie" dokładając je do zdarzeń sportowych dla zwykłego gracza jest do d.....
Sławomir,życzę zwycięstwa. Radi2009,od kilku tygodni jestem na Multipasko codziennie ,używam Firefoxa i F-secure i ani razu u mnie nic nie protestowało że jest jakiś trojan czy wirus.Polecam więc F-secure.
Tczew1958,jeśli nie masz nic przeciwko to jutro rozpiszę Twoje parki inaczej niż Ty ,wyślę i wieczorem porównamy efekty.Oczywiście jeśli rano coś pozmieniasz to podaj na forum w swoim temacie.A kogucik ma w zasadzie rację ,jeśli trafiasz 50% typów ,to solo byłoby się do przodu ale człowieka kusi coś większego:)
Łażę po wszystkich zakamarkach Multipasko i nic się nie dzieje.Ciekawa sprawa....
Mysia pysia przy grze piątkami na niewypadające za każde 3zł masz 7,30zł.Uważam że gra na 24 liczby nie ma sensu bo się nie trafi a piątek można trochę nawysyłać a stawkę możesz zawsze zwiększyć.Wiem że wygląda to marnie ale może tak trzeba...już sam nie wiem,to by była bardzo "mała łyżeczka".
No właśnie Kogucik tak gra , milionerem pewno nie jest ale też i nie przegrywa.
Brawo Tomcio,zastanawiałem się nad komentarzem ale szczerze się przyznam że brakło słów (może to nieświadomie zrobiłeś ale świetnie wyszło)
Tomcio,to było takie coś-1329290510130703-1404.Wczoraj nie poszły bo zapomniało mnie się że w poniedziałki Fortuna ma krótsze godziny pracy,no i siedem stówek poszło się ....
Nisio , dwa posty wyżej masz numer kuponu 3z7 w grze parkami,wejdź na stronę Fortuny,wpisz ten numer i kod-po myślniku i sobie zobacz.3z8 i 3z12 wyglądają tak samo. Tomcio ja ciągle szukam jakiegoś sposobu na grę,aktualnie gram kilkoma zestawami parek.A do Fortuny podjechałem wczoraj jak pani zamykała już system no i nic się nie dało zrobić.Zastanawiałem się nad 20z80 w Fortunie,bo jeśli przyjmiemy że to są naprawdę gry losowe to prawdopodobieństwo wypadnięcia tych samych parek tu i tu jest takie samo(oczywiście nie chodzi mi o ten sam dzień)
Murphy,dzięki.W tym linku:http://www.numbersplanet.com/fl-fantasy5/ znalazłem dziwną rzecz;najpierw statystyki dotyczą liczb od 1-36 a potem od 1-39.Umiesz to wytłumaczyć bo mój angielski to raczej taki "filmowy"
I ciekawostka : 5 pierwszych liczb jeszcze nie weszło razem a 5 ostatnich już dwa razy.
Hektor55 , podawanie swojego numeru telefonu gdzieś tam ,komuś tam uważam za pomysł co najmniej nierozsądny.
Kogucik ,skoro czujesz się oszukany przez Mańkag to uważam że masz prawo tak pisać a jak ktoś ma inne zdanie to niech ma.Ale z tymi "kocimi łzami" to przyznam się że nie załapałem...:)
Kogucik ,skoro czujesz się oszukany przez Mańkag to uważam że masz prawo tak pisać a jak ktoś ma inne zdanie to niech ma.Ale z tymi "kocimi łzami" to przyznam się że nie załapałem...:)
Hektor,nie piszesz nic konkretnego,tylko że chcesz numer telefonu;albo sam nie wiesz o co chodzi albo udajesz.
Hektor,szkoda że nie chcesz podać żadnych szczegółów które by coś wyjaśniały.Swój numer telefonu mam kilka lat i nie chciałbym go zmieniać tylko dlatego że podałem go komuś w sieci.
Wszystkich liczb:30
Losowanych liczb:5
Typowanych liczb:15
Trafionych liczb:5
Wszystkich możliwych kombinacji 15 z 30 : 155 117 520
Kombinacji spełniających zadane kryteria : 3 268 760
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 47 [ 2,107% ]
Maniek mnie wyszło takie coś jak wyżej
Maniek,Twoje przeliczenia były za ładne żeby były prawdziwe.Od pewnego czasu testuję na sucho Florydę 5z36 trzema zestawami po 12 liczb i wchodzą 2-2-1 albo 2-3-0, i nie chce być inaczej.Pewnie że można zwiększyć ilość zestawów ale jak ktoś by to wytrzymał finansowo przez dłuższy czas to znaczy że ma kasę i nie potrzeba mu wygranej:)
Czyli Maniek ma zdecydowanie łatwiej(jeśli wybierze właściwą 15-kę oczywiście);D. Dzięki Trebor.
Adalbert , rozumiem że masz wuja w Polsacie który zajmuje się przygotowaniem losowań :-)
Aaaaahhhhhh ,a już miałem nadzieję...No trudno czyli gramy nadal.Powodzenia.
Adalbert , nie odbierz tego jako nabijanie się z Ciebie;po prostu tak mi się skojarzyło jak podałeś tę 20-kę niesortowaną że znasz z góry wynik.
Grubas , sporo ludzi Cię szukało , chcieli Ci podziękować ,pochwalić bo Twoje numerki faktycznie wchodzą.To nie bądź taki i zaglądaj częściej:D
Avast jest znany ze swojej nadpobudliwości,i może to jest przyczyną.Mój F-secure milczy cały czas.
Pasko , znalazłem takie coś związane z tym czymś co alarmuje tutaj użytkowników http://webday.pl/viewtopic.php?f=9&p=4106.A kolegom proponuję zmienić antyvira bo generalnie to tylko avast to coś wpuszcza albo robi z tego aferę
Mario ,jak Weronika miała 18 lat to pewnie też się nie nudziła także nie rozumiem Twojego rozbawienia...
Weronika ,witamy na forum.
Weronika ,witamy na forum.
Porada ,a w jakiej firmie to zagrałeś i w jaki sposób?Szczerze mówiąc to bałbym się zagrać za taką kwotę tylko na trzy liczby nawet i rozdzielając je na trzy pojedyncze.Ale podobno kto nie ryzykuje...
No to już lepiej byłoby nie mając Fortuny w pobliżu wsiąść w taryfę i pojechać do najbliższego punktu gdzie jest takowa bo to jest 20 tys. różnicy.Ale życzę powodzenia.
Uważam że 15 tysi znacznie przekracza granicę każdego lenistwa :DDDD
Od pewnego czasu testuję 3 zestawy po 12 liczb pod kątem trafienia 5 liczb i 3 liczby w zestawie padają bardzo często ,przynajmniej ostatnio.Ale jeśli 3z12 albo 1 z 36(pojedynczo)to oczywiście 1 z 36 łatwiej(chyba że się trafi na 2 :).
Parkami to chyba pierwszy "zarażał" Tomcio a Tczew podłapał "parkowirusa systemowego" od niego.Ja przynajmniej zaraziłem się od Tomcia :D
Dsg ,źle postawiony myślnik i przecinek sprawia że zdanie traci całkowicie swój sens (jeśli go posiada oczywiście w swej prawidłowej formie).
Pszczółko , a może napisz coś o swojej grze bo ostatnio to Ci się jakoś numery kuponów pomyliły....
Allan,jeśli byś czytał wcześniejsze wpisy Pszczółki to na pewno byś jej tutaj nie bronił.
Edi ,moja śp.babcia powiedziała by "widziałaś ty Amerykę jak świnia niebo"
Edi ,moja śp.babcia powiedziała by "widziałaś ty Amerykę jak świnia niebo"
Kogucik ,Ty chyba lubisz jak Edi Cię wyzywa bo inaczej to przecież byś nie napisał tego posta prowokując go do tego...Czy może Wy znacie się prywatnie i Wasze kłótnie to są tak dla jaj...To też możliwe.
Teraz to namieszałem...Kogucik uznaj że mojego poprzedniego posta nie było.Przepraszam,mea culpa.
Namieszałem jeszcze bardziej...Już nie będę nic prostował bo dopiero się narobi...
A swoją drogą to powinien być system logowania i jedno konto dla każdego to by nie było takich pomyłek jak moja , i każdy by odpowiadał za swoje słowa.
A swoją drogą to powinien być system logowania i jedno konto dla każdego to by nie było takich pomyłek jak moja , i każdy by odpowiadał za swoje słowa.
Hosiu , ja też ,tylko potem przeczytałem kopie tego wpisu nr49882 no i potem to już poszło...Ale fakt , myślimy podobnie.
A wojna była nieunikniona ,lepsze to niż wpisy dziwolągów z gimnazjum z "cyctami z bibji":DDD
A wojna była nieunikniona ,lepsze to niż wpisy dziwolągów z gimnazjum z "cyctami z bibji":DDD
Robert , nie zgodzę się z Tobą.
Oszust którego oszustwa można przewidzieć byłby kiepskim oszustem,a co za tym idzie łatwym do ogrania i zdemaskowania ,a przecież sam wiesz że tak nie jest.
Akumulator jest czeski , Fortuna również i myślę że to lokalny patriotyzm.
Oszust którego oszustwa można przewidzieć byłby kiepskim oszustem,a co za tym idzie łatwym do ogrania i zdemaskowania ,a przecież sam wiesz że tak nie jest.
Akumulator jest czeski , Fortuna również i myślę że to lokalny patriotyzm.