Wpisy użytkownika Hurrem
Łącznie 2 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 363 137. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Isia zgodzę się z tobą po co pisze o zagranicznych grach skoro my gram w polska wersje
Jak tam Wasze liczby? ja puscilam te co rano podałam czekam na losowanie bo obiadek już mam
Nie ma kumulacja w duzego
Co teraz tak licho jest w tym dużym lotku dawno nie było dużej kumulacji
Co teraz tak licho jest w tym dużym lotku dawno nie było dużej kumulacji
Zmiencie temat bo to już jest nudne po co dawać komuś satysfakcję że o nim ciągle się pisze skoro można go olac cieplym piwem
Mam dość tych licz już, co się człowiek nagłowi żeby skreślić to i tak nie wejdą
Gryks użycze twoich liczb bo z moich jest całkowita klapa a mam jedynie 5zl na los
W dużym lotku mam same zwroty w mini nie gram już długo a mm różne jedna wielka MASAKRA a do końca miesiąca jeszcze daleko
Dzisiaj święto zmarłych wspominamy tych którzy odeszli [*] mój brat miał 29lat odszedł 2 miesiące temu
Zgadza się MyVictory nie znamy daty kiedy z tą odejdzie y. Nawet mój brat tego nie przewidział zmarł nagle we śnie a dzień wcześniej był Jeszcze na dozynkach a mnie na nich nie było smutne ale trza się trzymać i iść dalej....
Chciałabym tylko wiedzieć czy jest mu tam dobrze ale Jeszce się tego nie dowiedziałam. Czasami zmarli przychodzą we śnie coś przekazują..