Wpisy 3 390 062 – 3 390 161
24 października 2018 00:00 → 24 października 2018 07:05, 100 wpisów
Ja muszę się jeszcze natrudzić by przejść na emeryturę ale nie narzekam. Mam fajną pracę. Wstaję sobie rano, poprawiam przedziałek i już mam fajrant
Wszystkich mądrych Portalowiczow, o ile tacy sa, proszę dać sobie spoko z tym portalem. Niech zostaną równi sobie:Admin i jego baranki
Strzy-lam-Jak będziesz siał tego rodzaju propagandę-to ban zapewniony
https://www.youtube.com/watch?v=hjvKcuQdMbw
Ray Wilson | "Alone" (From the Live Album Time and Distance) miodzio
Ray Wilson | "Alone" (From the Live Album Time and Distance) miodzio
Proponuję by Szczy-lam założył swój portal i przyjdzie Szczy-lam 2 i mu go rozłoży
https://www.youtube.com/watch?v=4dIoBU-mJ64
Lunatic Soul - Cold (from Walking on a Flashlight Beam)
Lunatic Soul - Cold (from Walking on a Flashlight Beam)
Też jestem za tymW Końcu jest wolność(podobno)
Więc niech rozkwita 100 kwiatów
Więc niech rozkwita 100 kwiatów
Tłumaczę chince, która mi podsuwa translator w telefonie, że nie da się więcej zrobić i mówię...nie da rady a ona się śmieje i pokazuje mi co jej przetłumaczyło a tam pisze ...nie ma czekolady
https://www.youtube.com/watch?v=mMXG7kM8YZk
Riverside - Conceiving you
Riverside - Conceiving you
Mamy dosyć starą tradycję
Pamiętasz słodycze-czekoladopdobne???
Pamiętasz słodycze-czekoladopdobne???
A znasz kolędę o krówce ? ...jakoś tak leci...Małe-muuuuu Małe-muuuuuu
Zeżarłem kiedyś potajemnie całe pudełko beczułek z alkoholem i powiem Ci miałem wizje
Vondeoff tu nasunąleś mi taką polską firmę Goplana Ja to nazwę tutaj Kop-lana
CZYZBY ELYTA SIE ZAWIJAŁA SPAC?
no to BAY wszystkim
maklernie bądź bardziej święty od papieża,po co tu wchodzisz?nie typujesz,nie prowadzisz produktywnej rozmowy,tylko patrzysz co kto napisał,śledzisz,wstawiasz ich wpisy,krytykujesz tego kto ci się nie podoba i wyśmiewasz się z niego,a nawet wyzywasz,spójrz chłopie najpierw na siebie co robisz,a później zwracaj komuś uwagę. Mnie na przykład nie podoba się twoje zachowanie,ale nie postępuję tak jak ty,po prostu toleruję takich jak ty,bo uważam ,że ludzie są różni,tylko,że co ty robisz to jest lekka przesada,nie raz coś napiszę ad vocem jakiejś wypowiedzi,no ale nie żeby siedzieć tu jak ty i każdego śledzić co kto pisze i go zaraz krytykować,tak koleżko jest nieładnie,zachowujesz się jak dzieciak w klasie,który lubi dokuczać innym lub ORMO-wiec w komunie,nieładnie,weź się ogarnij trochę,no chyba masz coś innego do roboty,bardziej pożytecznego
3 390 107ktoś wkońcu prawde napisał o koledze maklerze, popieram w 1000%,
arczibalik dosyc zes klamca to jeszcze masz skleroze jak jeszcze kiedys wchodzilem na strone korna to widzialem wpis ktory dawalem na multipasko przez jakis czas mialem w profilu mam ten tekst gdzies zapisany znajde
jak sebusia obraza biegne by mu pomoc bronie go jak on atakuje to chowa sie nie wtracam sie gdyz to moi kolega nie cierpie jak ktos mi cos frajeze wmawia ze sobie sam cos wymyslilem rozumiesz choc watpie po twoich wpisach
jak sebusia obraza biegne by mu pomoc bronie go jak on atakuje to chowa sie nie wtracam sie gdyz to moi kolega nie cierpie jak ktos mi cos frajeze wmawia ze sobie sam cos wymyslilem rozumiesz choc watpie po twoich wpisach
a moze tak nie isc do pracy pozniej zadzwonic do szefa mowiac ze zbyt wialo bede na 12 h o ile nie bedzie wiac raptem 6 h w plecy odrobie jakos codzienie zostane po godzinie
Cześć
Co tu się dzało ?
Panoramix
Wiałooo i wywiało tych z elyty zadymiarzy nędznych
Hurrem
U mnie też wieje i pada ale deszcz a nie śnieg
Wczoraj co niektórzy nie dali normalnie porozmawiać bo cały czas wcina swoje 6 groszy i jeden z kolegów nie wytrzymał i przez nich dostał bana.
Seb... nie prowadzimy tu wojenek podjazdowych,tu mamy inny cel
Panoramix tak to prawda. Mamy inny cel i trzymajmy się tego
My też
Panoramix dziś bez ?
Dusia
Dusia nie chcę pisać bo to woda na młyn. Później wklejają to co napisałem bez ich wcześniejszych wpisów i wychodzi że ja komuś ublizam.
Tak jak napisałem wczoraj o Tomi77
Napisałem bo chlopaczek lub facet najechał na mnie to mu wygarnąłem i zawsze tak będę robił
A jak przeczytasz później tylko mój tekst bez wcześniejszych wpisów pisanych na mnie to wygląda tak jakbym bezpodstawnie kogoś atakował.
To napisałem wcześniej
Ja też mam dużo za uszami i się do tego przyznaję
Viktory rozmawiamy sobie
Dusi powiedz to też swojej koleżance emerytce