Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 170 021. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Robal_36 - jak najmniej wypłacają . Patrząc z innej strony można sobie pomyśleć dlaczego ktoś ma Ci dać 700 zł przy nakładzie 2 zł ? Nigdzie tak nie ma i nie ma na to gwarancji że trafisz liczy się przysłowiowe szczęście lub fart 

bierz co chcesz ja tego nie grałem na sucho podałem stawiam że w dziesiątce w której podałem bedzie 4/10 choć moge się mylić
Zelus - to skreśl sobie te liczby na kupon lotto i puść jeszcze raz bedziesz miał pewnosc ze wazny chyba że Ty w ogole go nie chcesz?
Robal_36 - zawsze tak jest, nie wyślesz wchodzi, wyślesz nie wchodzi ehh
Witam
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali
U mnie w kolekturze jakoś dużo ludzi dziś gra bo aż kolejka się zrobiła więc ludzie grają jak grali

w mini dawno temu 3/5 a teraz ostatnio zaledwie 2/5 lub 1/5 posucha
O to ładnie utrafiłeś liczby no szkoda że się nie zeszły
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
Ja w sobote miałem 2/5 tylko. Na dziś tylko 1 zakład puściłem bez szaleństw 
Właśnie ale zadziwiające jest to że mniej ludzi gra a szóstki padają co chwila i nie ma aż tak wielkich kumulacji jak były kiedyś o co tu chodzi?
mala - tez sie waham czy nie wyslac jeszcze sobie system 6 i 1 zwykły bo tak patrze w mapy to mogłbym cos jeszcze wykombonować 

nie no bez przesady
jak w pierwszym losowaniu jest 2 gwarantowane
to cos koło powyzej 2 bedzie ale chyba na czwartek bedzie kumulacja 5 mln cos tak czuje
jak w pierwszym losowaniu jest 2 gwarantowane
to cos koło powyzej 2 bedzie ale chyba na czwartek bedzie kumulacja 5 mln cos tak czujeja jednak nie wysyłam już nic, nie bede zapeszał tego co juz pusciłem 

bo ja nic null . Kupiłem dziś 3 zdrapki zdrapmana ale oczywiscie nic w nich nie było ale brelok dostalem hehe 

ja jak wiem ze nie bede mogl zagrac to zawsze puszczam na pare losowań swoje liczby
jasne jakoś nie wygrałem w MM więcej niż 12 zł a może to chodzi o wygrane 2zł to owszem dość często wygrywam 

dokładnie ja tez jestem na - wygrana 2 zł nic nie daję bo i tak trzeba dopłacic 

0 bo nie zagrałem jeszcze ale może z 2 sobie puszcze z chybika nie wiem jeszcze
majklasz - a Ty odrazu puszczasz na chybił-trafił 10 zakładów na jedynym kuponie ? Ja nie raz puszczałem 10 kuponów po 1 zakładzie to lottomat inaczej mysli 

Bedąc przed chwila w kolekturze typ przede mną zawarł 80 zakładów mini lotto za 100 zł szok 

nom ładnie wziął dokładnie 8 kuponów po 10 zakładów na chybił trafił więc ja już mówie nie gram w mini tylko MM zagrałem
po prostu do gry trzeba podchodzić z dystansem wiadomo że każdy by chciał wygrywać ale tak sie nie da
właśnie ja też tego nie rozumiem może kolektura była po prostu już nie czynna albo jakaś awaria
musisz zdać się na siebie kreśl to co Ci pierwsze na myśl przyniesie
podobna pierwsza myśl jest najlepsza
podobna pierwsza myśl jest najlepsza
ma duże szanse wpaść ale wiadomo jak to jest przed losowaniem a co sie okazuje po losowaniu 

no to ro już konkretna kasa