Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 171 651. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
właśnie zakupiłem zdrapkę ukryty skarb za 2 zł i wydrapałem z niej 2 zł eshhhhhh 

ja dyszke z plusem tylko jeszcze puściłem na wieczór bez szaleństw
wychodzi na to że można wygrać tylko trzeba się wstrzelić w te odpowiednie liczby a widać po wygranych że wygrywają liczby te które są po prostu najmniej kreślone przez ludzi bo tylko jej było 9/10
w sumie tak bo kto nie gra ten nie wygrywa na pewno a tak to jakaś szansa jest
czasem swoje czasem z chybika, z chynika gram bo ciągle głowne wygrane padaja z chybika
co jest że te kumulacje teraz nie mogą się rozwinąć do ponad 10 mln ?
no też właśnie rano się dziwiłem że jedna wygrana jest wyższa jakiś błąd chyba
Witam
Dziś mi 3 dyszki wpadły w ukrytym skarbie więc jest za co grać
Dziś mi 3 dyszki wpadły w ukrytym skarbie więc jest za co grać

ja też lotto i mini po 2 zakłady z chybika ale jeszcze do tego swoją dyszke z plusem 

a no i dwie zdrapki zakupiłem ukryty skarb jedna była pusta a w drugiej było 30 zł 

żeby nie być na - to trzeba wygrać przynajmniej 1000 zł lub głowną wygraną
o to witaj w klubie 
na dziś na 14 skromnie puściłem dyche z plusem

na dziś na 14 skromnie puściłem dyche z plusem
majklasz - nie nikt więcej w "nowym Lotto" ( nie wygrywał zawsze jak było 2 mln to tylko jedna osoba nigdy nie było że 2 osoby i np po 1 mln
dobra ja już zagrałem dyche z plusem i zakupiłem 2 zdrapki ukryty skarb w których było 2x 2zł 

a jokera grałeś? bo ja rano trzy zakłady puściłem i zapomniałem o nich 

10/10 + nawet nie mysle za wysokie progi raczej nie osiągalne ale wszystko może się zdarzyć czy nie tak?

szczęściara - ale jaka zdrapka?
JA drapie całe pole co jest do drapania i sprawdzam czy wygrałem proste nie wiem o co CI chodzi
JA drapie całe pole co jest do drapania i sprawdzam czy wygrałem proste nie wiem o co CI chodzi
mi na razie najwięcej udało się wydrapać 30 zł w ukryty skarbie i drobnica po 2zł i w urodzinowym torcie 3 zł kiedyś bez szału
Robal_36 - właśnie miałem napisać że wspominałeś coś o trzydziestkach wczoraj a tu prosze ile wyleciało trzydziestek o 22.15
u mnie 3/10 z plusem z 22.15
u mnie 3/10 z plusem z 22.15na dziś standard dycha z plusem na godz 14 a Ty puszczałeś już coś?
wyszedłem na - 2zł bo gram zawsze z plusem a o 14 było 5/10 bez plusa ale grane z plusem 

cały czas zmieniam ok 1-2 liczby czasem zadnej bo mi tak wychodzi z założenia, a kieruje się mapą liczb
nie przynosi mi to nawet jak widać zwrotu kosztów czekam tak na 7/10 z + lub 8/10 z + choć czy się doczekam? Założyłem sobie gdy trafie samego plusa to już jest dobrze a gram dla zabawy 

i co sąsiad na to?
hehe
czy