Wpisy 169 600 – 169 699
1 października 2010 05:44 → 1 października 2010 11:17, 100 wpisów

Wszystkich w październikowy ranek...wczesny.
Widzę, że nie tylko ja zauważyłem, że padają 6/6.
Nic dziwnego - przecież ostatnio była dyskusja, że ich nie ma i jak to naprawdę jest z tą kumulacją. Jak mamy na załączonym obrazku - odzew jest od razu.
Lepiej ludziom dać trochę wygrać, żeby się uspokoili, niż mieć straty.
witam
śmiech na sali kumulacja i wygrana 2.5 mln
A bez 2 mln czyli tylko 500 tyś przyrosło w du.pę z tym całym lotto widać że ludzie już nie są tacy głupi ( i dobrze ) żeby wtapiać kasę w kilka i tak trefnych zakładów.
ps. mam 2/6 ( posłałem jeden zakład )
moja kobietka ma 3/6 ( też posłała jeden zakład )
kreśliliśmy sami

śmiech na sali kumulacja i wygrana 2.5 mln
A bez 2 mln czyli tylko 500 tyś przyrosło w du.pę z tym całym lotto widać że ludzie już nie są tacy głupi ( i dobrze ) żeby wtapiać kasę w kilka i tak trefnych zakładów.
ps. mam 2/6 ( posłałem jeden zakład )
moja kobietka ma 3/6 ( też posłała jeden zakład )
kreśliliśmy sami
Użytkownik paskuda dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
....witajcie

Witam witam

elos 

jak poszło wczoraj??

jak poszło wczoraj??
2 kule
właśnie o tym myślałam o

właśnie o tym myślałam o

ło matko
co zrobisz z wygraną???
co zrobisz z wygraną???
ja ide do pracy więc za
dziękuje
Kasieńko

dziękujeKasieńko

ja bym wygrał w mm 10/10 to bym pojechał na targi motoryzacyjne w Paryżu,
cóż warto pomarzyć 
cóż warto pomarzyć 
ja hmmmmm
chyba zabrała bym syna na wyścig F-1
i odwiedziła pewną miłą osobe
Kasia ty wiesz
chyba zabrała bym syna na wyścig F-1

i odwiedziła pewną miłą osobe

Kasia ty wiesz

ja bank odwiedzam tylko jak muszę

lunatyczka zawsze jak nie wygrasz to możesz zdefraudować małe co nie co

Witam czytelników czata
czesc, kto mam pomysl na cos konkretnego ? wczoraj mialam 4/10,tylko
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: Chyba, k,,,wa, w koszyk...

bella może gorąca
?????i
?????i
dziewczynki wiedziałam że mogę na Was liczyć,jedyne co mi poprawi dzisiaj humorek to min,5/5 w multi

Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: Ja potrafię obsługiwać komputer. Dobrze, może być, a Ty? Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. Ja potrafię zrobić bulbulator A co to jest? Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major:k,,,wa! Co za tępy ch... wyrzucił nowy bulbulator!?
witam>>
Ten, co robił ten bulbulator, to w jakiego koloru był gaciach ?
Ten, co robił ten bulbulator, to w jakiego koloru był gaciach ?
Hrabia mówi do Jana pocierając palcami: Janie, czy to jest plastelina? Jan bierze na palec i wącha. Nie hrabio... to g...o... No tak, tak, bo niby skąd w mojej d... plastelina.
Witam. Dzisiaj w nocy ( mimo wyższego wykształcenia) dałem się namówić na seans okultystyczny. Nie potrafię wyjaśnić pewnych "fenomenów" jakie zaszły podczas tego zjawiska- jednak chciałbym podzielić się z Wami "trójką", jaką uzyskałem wraz z przyjaciółmi, na dzisiejsze losowanie "Multi Multi" na godzinę 14:00 : 35,64,76. Nie wiem, jednak puściłem jeden zakład z ciekawości ( wątpie aby weszły- dlatego poniosę niską stratę) jednak ciekawość była silniejsza. Może ktoś zdecyduje się również na "te szatańskie liczby"- a no róż wejdą, przez syndrom synchroniczności wydarzeń, jak opisują podobne, "paranormalne zjawiska" naukowcy. Pozdrawiam oraz życzę wysokich wygranych.
Tomek z Legnicy witam w pokrewnej branży

kathy witam Ciebie serdecznie. Masz rację- każdy sposób dobry- jeśli przyniesie pożądany efekt.
czarodziejka83 Ciebie również witam serdecznie. Jednak zaznaczam, iż seans którego byłem uczestnikiem, wyszedł zupełnie przypadkowo. Jeden z moich przyjaciół, psychologów- wziął tablicę "Ouija" ( jeśli mnie pamięć nie myli) i wtedy się zaczął.. "seans". Już niejednokrotnie ( jak twierdzili) trafiali "piątki" 5\5 i tym razem przynieśli mi "dowody" w postaci wydruków- rzeczywiście- były tam pokaźne sumy- przy mnożnki stawki *2, *3. Jednak osobiście jestem sceptykiem co do tego typu spraw.
Tomku z Legnicy czy Ty naprawde brałęś udział w takim seansie i to CI wyszło?
czarodziejka83 zapraszam na gg, jeżeli chcesz porozmawiać na te tematy. 8044451
mmm rozumiem Tomku -jestem skłonna w to uwierzyć bo w są światy i przestrzenie nie dostępne dla wszystkich-dzięki za gg odezwe sie jak będe mogła
Osobiście ta "energia" przedstawiła się jako niejaki "Asmodeusz", zresztą dużo tu mówić, a portal ten, nie jest portalem ezoterycznym. Przedstawiłem "swoje" cyfry i tyle...
Czarodziejka83 mam do Ciebie pytanie, jeżeli mogę.
tak mozesz

słucham CIe Tomku z Legnicy
Dziękuję. Powiedz mi proszę odnośnie jednej kwestii. Mam teraz praktyki w Szpitalu Psychiatrycznym do którego trafiła dwójka osób poniżej 25 roku życia. Nikt ani z psychologów ani z psychiatrów nie stwierdził schizofrenii paranoidalnej ani paraleizmu- był robiony tomograf komputerowy mózgu, EKG oraz inne specjalistyczne badania. Nawet we Wrocławiu pobraliśmy płyn rdzeniowo- mózgowy- wszystkie wyniki są dobre. Oosby te twierdzą, że czują wokół siebie "chłód, jakby powiew wiatru", mimo normalnej pokojowej temperatury. Obecność "czegoś lub kogoś"- w tym wyzwiska, śmiechy, które obrażają Boga itp. Od dnia dzisiejszego, kiedy jeden z przyjaciół wezwał te "byty" również mam wrażenie, jakby "coś lub ktoś " mnie obserwował- nie chodzi tu o liczby, ale o fakt, iż powoli, ale systematycznie zaczynają dziać się nieprzyjemne sytuacje.
Tomku z Legnicy bo to są za powazne sprawy i nie wolno wzywać duchów z zaswiatów--Ów Asmideusz to zły duch i szatan biblijny sama bym w życiu nie wzieła udziału w seanskie--Owa osoba ze szpitala powinna poddać sie egzorcyzmom ale nie przez księdza tylko przez wyższego w hierarchi dyplomowanego egzorcyste-jesli to co piszesz jest prawdziwe to ściągneliście na siebie złe moce
Czarodziejka83 ta "energia" o ile można ją tak nazwać przedstawia się jako Asmodeusz, Lucyfer, Belial- najprawdopodobniej jest to wyjęte z kontekstu, lecz od momentu, gdy moi przyjaciele XYZ zaczęli w życiu prywatnym "współpracować" z tą "energią"- mają takie powodzenie, że wszyscy są zdziwieni. Ponadto sam fakt pewnych fenomenów podczas tych seansów, spowodował, iż w wolnym czasie ( nie licząc tego, że z Tobą piszę) sam szukam informacji na ten temat. Natknałem się na takie przerażające opisy jak "pakt z Lucyferem" bądź "ofiarowanie swojego dziecka, właśnie przez ten pakt"- widać destrukcję w tym co oni muszą wyprawiać.
czarodziejka83 to nie koniec dziwnych sytuacji w życiu moich znajomych, lecz to nie jest historia na forum ogólne. Odezwij się jak będziesz mogła na gg.
Tomku z Legnicy oni sprzedali dusze diabłu--Naprawde radze porozmawiac z egzorcystą!nie mozna miec z tego korzysci osobistych bo odda sie dusze diabłu a konsekwencje bedą straszne--ok odezwe sie wieczorem!
czarodziejka83 wątpie w to co mówisz, jednak dobrze- odezwij się. Życzę miłego popołudnia

czarodziejka83 jesteś może jeszcze?
Tomku nie wątp..bo to nie są zarty i to są bardzo poważne sprawy....ok miłego dnia zycze i nie martw sie bedzię dobrze tylko nie myśl za duzo o tym i uśmiecnij sie-pozytywne myslenie zciąga pozytywne zdarzenia
pozdrawiam
pozdrawiamZastanawia mnie tylko jeden fakt. Dlaczego chcieli abym akurat to ja wraz z nimi brał udział w seansie?
Tomek nie wiem moze szatan domaga sie kolejnych dusz
Wprawdzie to moi przyjaciele, więc nie wypada odmówić... jednak jeżeli wszystko zwierzyć temu co napisałem wczesniej- zjawiskowi synchroniczności wydarzeń- nic złego się nie stało.
Tomek nie bierz w tym udziału--w czarnej magii
Myślisz, że to osobowy Szatan ma do mnie jakiś "interes"?
2 kule bo to poważne sprawy są
TOmek z Legnicy szatan zawsze daży do zawładniecia dusza-nie baw sie w to
Ponadto pokazali mi jakąś książkę i przez przypadek ją zostawili. Na studiach człowiek uczy się łaciny, ale nawet nie wiesz jak wiarygodnie łatwo, wg tej książki rzucić na kogoś przekleństwo, używając tylko słów.
Nazwał mnie "Pontifexem"- ta "energia", wiesz może co znaczy ten wyraz?
TOomek z legnicy nawet jak kogos przeklniesz to rzucasz na niego przekleństwo--to czarna magia z która nie chciałabym mieć nic wspolnego!!!! zostaw to!
TOmek ja jestem białą czarodziejką zioła kamienie magia i wszystko co jasne--jasna strona magii nie ciemna i zła z ta nie chce mieć nic wspolnego!!Nie wiem czemu Cie tak nazwał -egzorcysta by wiedział
czarodziejka83 jeżeli poczytam tą książkę oraz ewentualnie wzgłębię jakieś "tajniki"- oczywiście w sposób abstrakcyjny- nic złego nikomu się nie stanie.
Moja rada nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do egzorcysty nie pójdę, nie ma objawów tzw. "opętania", ponadto ludzie ci, wyśmailiby mnie. Wszystko koncentruje się wokół nauki- a o efektach przekonam się, jeżeli te cyfry wejdą. Już nie dla samych pieniędzy, ale dla uporządkowania pewnych faktów.
nauka tego nie wyjaśni...............coż ja przestrzegłam ale człowiek ma wolną wole

Ja zawsze cały czas jestem na niewidocznym, jak chciałabyś porozmawiać. Ponadto opowiedzieli mi pewną historię a raczej metodę, jak poza tablicą komunikują się z "energią", jak ją nazwali. Polega to w wielkim skrócie na autohipnozie, wytworzeniu pewnego obszaru, tzw. "laboratorium" gdzie zawsze spotykasz dwóch "doradców". Oni mówią o rzeczach jakie mają się wydarzyć. Spróbowałem tego i wiesz co zobaczyłem?
nie wiem

tych którzy są

nie za bardzo