Wpisy użytkownika Grom
Łącznie 600 wpisów w archiwum, pokazane od nr 32 891. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Małagorzka..3 liczby Nam się pokryły...19,28,72. U mnie gg działa, Maksiu78,no tak myślę,że był żart,,,,Małagorzka,,,zagraj na takie oto liczby,,,,19,52,80,28,34,70,9,45,78.,nawet,jak stracisz 2.50 zł,to nic się nie stanie,ale spróbować warto.pozdrawiam.
piterex,,,poprostu ściągnąłeś,poszedłeś na łatwiznę,no dobra żartuję,bardzo dobrze,trzeba próbować,a może właśnie co ś wejdzie.powodzenia.pozdrawiam.
master...oto liczby,które nie powinny być dzisiaj wylosowane...31,62,23,54,35,26,57,37,59,69,,,chyba,że będzie odwrotnie.Po losowaniu porównaj czy coś będzie się zgadzało.?pozdr.
master oo1.Wziąłem numery z 5 rospisanych kartek,kiedyś o nich tu pisałem,no i intuicja też się przydaje.9 trafnych na 10 to niezle mi wyszło.A czy u buka za 9 trafnych nic nie dostaniesz,bo nie wiem ,tam nie gram.pozdr.
Witaj hosiu,bardzo się cieszę,że Ci się udaje,,u mnie również,zresztą jak zwykle same sukcesy,,do przodu ,do przodu i to bardzo.Tak jak zresztą przewidziałem,że listopad będzie świetnym miesiącem.powodzenia wszystkim i pozdrawiam.
Driver...we wpisie nr.32939 podałem 10 liczb i z tego padło,a raczej nie zostało wylosowanycg 9 liczb.BO o to właśnie chodziło by wytypować 10 liczb ,które nie będą wyłosowane.Więc udało mi się tą 9 kę.trafić.a jeśli chodzi Ci o moją metodę na typowanie liczb,któer mają paść, to mogę Ci coś poradzić jak to cię interesuje.pozdrawiam.
Driwer oraz shiks...co mogę WAm poradzić,zagrajcie na numery związane z liczbą ,,7,,.a na pewno coś traficie.dzisiaj np.takie jak,,,52.63,14,43,61,21.Pozdrawiam.
Driver,,wszystkie liczby ,które CI podałem mają związek z siódemką,zapewniam Cię że tak jest.pozdr.
Maksiu78,,No i o to chodzi,zaczeliście myśleć głową a nie nogami.Właśnie w ten sposób gram,ot i cała tajemnica,pozdrawiam
Maksiu78,,odejmować i dzielić można,a liczb w całości jest ,,24,,.pozdrawiam.
Moi drodzy ,,kiedyś tu pisałem, ze raz te liczby wchodzą a raz nie ma ich wcale.Dlatego trzeba wiedzieć kiedy na nie grać.podając dzisiaj Wam 6 liczb ,to nie znaczy, ze właśnie dziś wejdą.pozdrawiam.
Maksiu78,,,TOTO wypisał CI prawie wszystkie liczby,tylko teraz dobrze wyprać,powodzenia i pozdrawiam.
TOTO...liczb jest w sumie 21.przepraszam,bo miałem niektóre wypisane podwójnie,tak więc jest ich ..21..a oto pozostałe 3 liczby..17,18 29.pozdrawiam.
Maksiu78,zgadzam się,że jest ich więcej ,,,jak 71,67,57,37,27,47,itd.ale Ja nie biorę je pod uwagę.pozdr,
Lilia..tak masz rację,właśnie tak.podane przez Ciebie liczby wejdą ,tylko które.???powodzenia i pozdrawiam.
Serdeczne życzenia dla Ciebie Pasko w 8 smą.rocznicę założenia tej stronki,życzę Ci dalszych sukcesów i doczekania następnych ośmiu lat.
Kmiotek...oczywiście,że można wygrywac,tylko jest tak dużo niedowiarkow,że jak ci raz czy dwa numery nie wejdą,to uważająCię za kłamcę i oszusta.Dlatego powiem krotko,Oczywiście,że wygrywam i to dużo.dlatego na tej stronce sporadycznie o tym informuję.Bardzo dobrze podsumowal to maksiu78,On wie o co w tym wszystkim chodzi,Nie można się zrażac,jak raz czy dwa się nie trafi.Co niektórzy by chcieli 100%pewności,a takiej nie ma.pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich,,,najgorsze moje losowanie,bo tylko 6 z 9 tki.No ale jutro mamy 16 go.więc może być ciekawie.pozdrawiam.
Tomcio1972,,,no prawie z sumami trafiłeś ,ale jak jesteś pewny,że mają dane liczby wpaść a tu nic,to trochę jesteś zawiedziony.Ale na jutro szykuję ostre granie.serdecznie CIę pozdrawiam.
Maksiu78...nr.21 wczoraj wszedł,a poza tym,dziś właśnie te ukochane siódemki i na nie dziś gram,a nr.52,być może.???powodzenia i pozdrawiam.
shiks...na wszystkie te,które zawierają liczbę 7 lub jej pochodne.Nie mogę CI podać konkretnie,bo jak się nie uda,nie chcę,żeby posądzano mnie o kłamstwo i jakieś oszustwo,a żeby wygrać to nie tylko matematyka tu potrzebna jest,ale wiele czynników zewnętrznych i wewnętrznych,bez których nie wygrał bym złotówki.pozdrawiam.
shiks..Podaj mi Twój znak zodiaku,a podam CI jeden z czynników zewnętrznych.
Maksiu78...Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22.Te dni będą dla Ciebie prawdopodobnie lepsze.powodzenia i pozdrawiam.P.S.spadam, bo mam gośći.
Maksiu, ja nie widzę 3 ch,a 6 liczb...2,3,5,56,63,77.,nie jest zle,pozdr.
Maksiu.78...tak 3 liczby oraz pierwsza liczba dużego lotka wczoraj wylosowana,to nr.5,pierwsza liczba wylosowana w expresie,to nr.3,a ile jest tych liczb.???ano 2,dlatego weszły oto te liczby...2,3,5,56,63,77.pozdr.
Hosiu...Jak jesteś skorpionem,to najlepiej grać okresy pomyślne w ciągu roku,to 24,pazdziernik do22 listopad,oraz od 20 luty do 20 marzec,i od 22 czerwiec do 22 lipca.okresy pomyślne w ciągu miesiąca ,to 8 do 10,od 18 do 20 i od 28 do30 .okresy pomyslne w ciągu dnia,czyli najlepiej oddawać kupony, to od 7-8 od 15-16 .to wszystko powodzenia i pozdrawiam.P.S.Maksiu nie magia a dobre skojarzenia.
Oczywiście małe sprostowanie,podając 6 liczb ,to nie znaczy,że mialem 6 stke.Wyslałem oto takie liczby,,,2,3,5,7,15,56,63,77,ale dobre i to.pozdr.
Drogi maksiu 78...nie ma systemu,są tylko przypuszczenia,oraz metody,Mogę wam podać,ale nie wiem czy dzisiaj po tych zmianach kul coś wejdzie.pozdr.
Faworka...podaję odn.Byka..okresy pomyślne w ciągu roku...od 21 kwietnia do20 maja,od 24 sierpnia do 23 września,od 22 grudnia do 20 stycznia.okresy pomyślne w ciągu miesiąca,od 3 do 5,od 13 do 15 ,od 23 do 25.okresy pomyślne w ciągu dnia,to od 3 do 4,0d 11 do 12,od 19 do 20,wtedy najlepiej oddawac kupony w tych godzinach.pozdrawiam.
podaję liczby,które dzisiaj nie powinny paść...41,24,64,46,66,57,48,39,38,60.Takie oto Moje typy,zobaczymy po 22,co z tego będzie.pozdr.
OPA,,,być może,ale jak dobrze wyliczyłem,to nie wiem.??? do tej pory,nr,38 był tylko 3 razy losowany,a nr.39 2 razy,więc coś rzadko one wychodzą,dlatego na nie stawiam,że dziś nie padną.Zobaczymy,pozdr.
OPa..no jak tam po losowanku.Na 10 liczb 8 trafiłem,a 38,39 nie weszły tak jak Ci pisałem.pozdrawiam.
Halo,halo,Shiks,,jestem,,co masz do Mnie,to proszę,tu na mini czacie,nie mam żadnych tajemnic,żeby rozmawiać pokątnie.pozdr.
Shiks...Podam Ci nr.na które dziś zagralem...odsylam Cię jeszcze do trafnej wypowiedzi Mestro,który zamieścił to w\\ 33383.Gdybym podawał numery,to zbyt wielu ludzi by na nie grało,jest wtedy pewna przegrana.To jest dowód na to,co kiedyś tu pisałem,że czytają tą stronkę i wyciągają odpowiednie wnioski.Dlatego nie padają takie nr.jak na przykład 52.No ale dosyć wywodów,podaję najpierw numery,które nie będa dziś wylosowane....41,25,27,57,38,68,29,69,50,59. teraz podaje liczby,powinny wejść...71,52,15,75,13,7,17,9,40,70,podałem 10 licz,ale zapewne wiesz,że na 10 nigdy nie gram,Dziesiątki podaje tylko wtedy,gdy mnie ktoś prosi,tak jak w twoim przypadku,musisz teraz sobie odpowiednio je dobrać i wysłać.powodzenia i pozdrawiam.Jak wygrasz będę się bardzo cieszył,że mogłem jakoś pomóc.
OPA ,troche było,jestem skromny i lubię pomagać innym,stosuję prawo Amryego,które przywraca równowagę między dawaniemi otrzymywaniem,czyli inaczej mówiąc po każdej wygranej odkładać codziennie po 2 zł.lub 5 zł. i pod koniec miesiąca dać te pieniądze biednym.Dlatego jakoś to się kręci.pozdrawiam Cię.
TOTO,to był przykład symboliczny,Nie daję żebrzącym a tylko potrzebującym.pozdrawiam
Z 10 tki.którą podałem,na liczby ,które nie miały paść trafiłem 7.pozdr.
Liczba 52,to tz.,,komin,,i pada nie wcześniej jak około 20 go.A jak wiecie ,,komin,, jest długi i wysoki,więc może 52 paść w tych 3 dniach,19,20,21.pozdrawiam.
Ninka,zaraz Ci napiszę ,tylko zerknę w te mądre księgi,między 11 a 12 oddaje swoje kupony ,dlatego mnie nie było.
Ninka...Panna-okresy pomyślne w ciągu roku to,od 24 sierpnia do32 wrzesnia,od 22grudnia do 20 stycznia i od 21 kwietnia do21 maja.okresy pomyślne w ciągu miesiąca to,od 3-5,od 13-15,od 23-25.okresy pomyślne w ciągu dnia to,od 3-4,od 11-12,i od 19-20.tz. wtedy najlepiej oddawać swoje kupony.Powodzenia i pozdrawiam CIę.
Mars...nie wiem,o jakie liczby Ci chodzi,Ja natomiast nie narzekam,wcale nie musisz się na moich typach się wzorować.Dziwne jest to, że codziennie wygrywam.a Ty.?????Pamiętaj,że nie zawsze podaje się tu liczby na które gram.,a poza tym gram na wiele więcej kuponów jak myślisz.Nikt Ci nie karze wzoeować się na moich liczbach,podaj Swoje osiągnięcia.pozdr.
Maraz,,tak z jednej 10 tki ,weszła 1 liczba,a z drugiej 10 weszło 7 liczb,bo są tacy,co grają na liczby,które nie wypadają.Maksiu 78,kiedys mądrze to opisal ,mówiąc,że kazdy ma swoj rozum i wie jak grac,Więc nie krytykuj,jak będziesz miał tyle wiadomości odnośnie liczb co Ja ,to możemy pogadać.Widze,że jestes sfrustrowany i nic Ci nie wychodzi.pozdrawiam.
Mars..powiem, krótko dlatego,że duzy lotek mnie nie kręci,gram bardzo sporadycznie,myślę,że bez urazy pozdrawiam.
Sagitarius...okresy pomyślne w ciągu roku to,od 23 listopada do 21 grudnia,od 21 marca do 20 kwietnia,od 23 lipca do 23 sierpnia.Okresy pomyślne w ciągu miesiąca to,od 1-3,od 11-13,od 21-23.Okresy pomyślne w ciągu dnia to,od 1-2,od 9-10,od 17-18,Wtedy najlepiej oddawac kupony.pozdrawiam.
Joasia...lew,okresy pomyślne w ciągu roku to,od 23 lipca do 23 sierpnia,od 23 listopada do21 grudnia,od 21 marca do 20 kwietnia.Okresy pomyślne w ciągu miesiąca to,od 1-3,od 11-13,od 21-23.Okresy pomyślne w ciągu dnia to,od 1-2,od 9-10 od 17-18.w tych godz.najlepiej oddawać kupony lotto.pozdrawiam.
Zaznaczam,że niektóre się pokrywają jak w podanym przypadku.Tak jak Panna i Np. Poziorożec jest tak samo.Ancymonek..Ryby..Okresy pomyślne w ciągu roku to,od 20-luty do 20 marca,od 21 czerwca do 21 lipca,od 24 pazdziernika do 22 listopada.Okresy pomyślne w ciągu miesiąca to,od 8-10,od 18-20,od 28- 30.Okresy pomyślne w ciągu dnia to,od 7-8,od 15-16,od 23-24.Wtedy najlepiej oddawaj kupony.pozdrawiam.
Juleczka....TO nie jest to co piszesz.Pomyliłaś się,NIe trafiłaś.pozdrawiam
piekielna,dobrze po losowaniu dzisiaj podam Ci pare numerków,jeżeli się nie zniechęciłaś wpisem niejakiej ,,Juleczki.pozdrawiam Cię.
Moja droga,jest przerwa w meczu,więc Ci mówię.Różnie to bywa,zakladam ewentualne wygrane miesięcznie nie na tydzień.W pazdzierniku założyłem sobie wygraną do 2,500 zl,no niestety było 1830 zł.Natomiast na listopad założyłem trochę skromiej,tz.2000 zł,no do dzisiaj pezekroczyło to już prawie 3 krotnie.Tak więc nie równe sa miesiące,z czego muszę CI powiedzieć,że z dużego lotka to tylko pare złociszów.Pozdrawiam CIę,około 22.45 podam Ci parę cyferek na jutro.
To ja czekam,aż piekielna poda mi swoje gg,ale jak chcesz to mogę Ci podać liczby,to podaj mi ty swoje gg.
Do niejakiej ,,JUleczki.Od dnia dzisiejszego ,proszę zwracać się do Pani ,,Juleczki,, Ona jest w temacie i wszystkim pomoże.pozdrawiam.
Witam wszystkich,,dobre losowanko,,na Moje siódemki weszło aż 9 liczb,Pisałem ,tu,że 52 padnie 19,20 albo 21,Trzeba było te 3 dni poczekać.pozdrawiam .
Piekielna...Moja droga,nie będę więcej podawał Wam numerów,żeby potem Mnie krytykowała osoba,która nie ma o numerologi zielonego pojęcia,dlatego odsyłam wszystkich zainteresowanych do wpisu nr.33590.piekielna przepraszam.pozdrawiam
Witam Cię Koguciku 19..a moja propozycja,na te ,które nie wpadnąto...51,34,36,56,37,18.Zobaczymy po losowaniu.Pozdrawiam.
Witam ...oto moje numery na siódemki,,,14,16,18,34,61,no i niestety 9 nie weszła.Ale i tak niezle.Gratulacje piterex,pozdrawiam.
Tak TOTO..oddałem 20 zakładów,a podając 6 liczb,które nie mają paść,trafiłem 4 .Podałem,,51,34,36,56,37,18,no niestety,34 i 18 weszły.Sznowna pani piekielna,proszę mi wierzyć ,że naprawdę nie muszę nic udawadniać,że trafiam.Wiem,że jest Pani wściekła,że nie podałem Pani numerów.Prszę podziękować Juleczce,nagle zamilkła.Pozdrawiam i przepraszam,że ciągle trafiam.
Witam wszystkich kulkowiczow...
Oto Moje liczby na dzisiaj.
1.) 15,75,6,36,7,9,13.
2.) 7,15,70,42,
3.) 7,9,15,13,
4.) 7,17,9,15,
5.) 7,13,15,75,
6.) 7,15,25,48,
7.) 9,13,23,9.
Powodzenia i pozdrawiam.
Oto Moje liczby na dzisiaj.
1.) 15,75,6,36,7,9,13.
2.) 7,15,70,42,
3.) 7,9,15,13,
4.) 7,17,9,15,
5.) 7,13,15,75,
6.) 7,15,25,48,
7.) 9,13,23,9.
Powodzenia i pozdrawiam.
Witam ,udane losowanko,zresztą podałem liczby jakie wysłalem we wpisie nr.33804pozdrawiam.
Typer szostek,w dużego gram sporadycznie i jak jest kumulacja,ale dzisiaj nie grałem.pozdr.
Uprzejmię donoszę,że chmurka to nasza Pani ,,Piekielna,,Ale ,żeby coś wygrać musiała zmienić ten nie przyzwoity nick,cieszę się ,że udało Jej się.pozdrawiam
Hosiu ,przepraszam,że pytam,przecież jesteś pod dobrym okiem fachowca,,czytałem,że zaczynasz już wygrywać.gratuluję i pozdrawiam .
aska 34,,dziękuję.
To tylko intuicja.
A na dzisiaj masz numery podane,z których coś wylosują.
zwróć uwagę na nr,duzego lotka,expres lotka,i numerka.
Numery masz podane.
któreś z nich padną.A jeśli o astrologię,to nie to to numerologia.
Pozdrawiam.
To tylko intuicja.
A na dzisiaj masz numery podane,z których coś wylosują.
zwróć uwagę na nr,duzego lotka,expres lotka,i numerka.
Numery masz podane.
któreś z nich padną.A jeśli o astrologię,to nie to to numerologia.
Pozdrawiam.
Hosiu,,
Zadnej ironi,cieszę się,że wygrywasz.
Jak bym z CIebie się nabijał,to tak jak bym to robił wobec Kogucika tez,a na to nie mogę sobie pozwolić.
Ponieważ uważam Go za najleprzego fachowca,lecz skromnego.Dlatego gratuluję CI z całego serca.Serdecznie CIe pozdrawiam,życząc dalszych sukcesów.
Zadnej ironi,cieszę się,że wygrywasz.
Jak bym z CIebie się nabijał,to tak jak bym to robił wobec Kogucika tez,a na to nie mogę sobie pozwolić.
Ponieważ uważam Go za najleprzego fachowca,lecz skromnego.Dlatego gratuluję CI z całego serca.Serdecznie CIe pozdrawiam,życząc dalszych sukcesów.
Przepraszam za Moje dzisiaj gg,no nie stety śnieżyca,pozdr,
Które raz jest a raz nie.
Które raz jest a raz nie.
JaKSA 1977.
z PODANIEM LICZB TO ŻADEN PROBLEM.
tYLKO CO Z TEGO,jak mogą nie wejść,wtedy pretensje są ,zresztą uzasadnione do tego,któey podawał.
Dlatego Moid Drodzy wolę bardzo ostrożnie podawać i nie szastać tymi liczbami.
A jak już podaję,to bi0r część odpowiedzialności za to.Disiaj to już ostatni dzień mojego grania,bo jest koniec miesiąca.
Dlatego pod koniec nie gram,tj.od 25- 5 każdego miesiąca.
No może w tym czasie raz czy dwa zagram,ale to tylko już tylko za 2.50zł.
Dlatego jak chcesz ,to nie ma sprawy mogę CI podać parę liczb.
Ale zwróc uwagę,że tak jak powiedziałem to koniec miesiąca i liczby padają w kolejności niezrozumiałej.
Oto te liczby...7,15,10,80.
9,19,7,15,
10,80,9,15,
7,15,40,9,70,..
Powodzenia i pozdrawiam.
z PODANIEM LICZB TO ŻADEN PROBLEM.
tYLKO CO Z TEGO,jak mogą nie wejść,wtedy pretensje są ,zresztą uzasadnione do tego,któey podawał.
Dlatego Moid Drodzy wolę bardzo ostrożnie podawać i nie szastać tymi liczbami.
A jak już podaję,to bi0r część odpowiedzialności za to.Disiaj to już ostatni dzień mojego grania,bo jest koniec miesiąca.
Dlatego pod koniec nie gram,tj.od 25- 5 każdego miesiąca.
No może w tym czasie raz czy dwa zagram,ale to tylko już tylko za 2.50zł.
Dlatego jak chcesz ,to nie ma sprawy mogę CI podać parę liczb.
Ale zwróc uwagę,że tak jak powiedziałem to koniec miesiąca i liczby padają w kolejności niezrozumiałej.
Oto te liczby...7,15,10,80.
9,19,7,15,
10,80,9,15,
7,15,40,9,70,..
Powodzenia i pozdrawiam.
Witam serdecznie Koguciku19.
Wedłóg moich obliczeń ,chyba to 52 padnie,Nie było jej następnego dnia była,pózniej jej nie było więc dziśiaj powinna być.
Pozdrawiam i życzę CI aby nie wpadła.
Biegnę do kolektory.
Wedłóg moich obliczeń ,chyba to 52 padnie,Nie było jej następnego dnia była,pózniej jej nie było więc dziśiaj powinna być.
Pozdrawiam i życzę CI aby nie wpadła.
Biegnę do kolektory.
Ja proponuję takie oto liczby..
1.) 7,9,15,10,80,20,70,19,77,
2.) 7,15,25,48,10,80,9,13,40,
Skromne numerki,ale kto wie.???
powodzenia i pozdrawiam.
1.) 7,9,15,10,80,20,70,19,77,
2.) 7,15,25,48,10,80,9,13,40,
Skromne numerki,ale kto wie.???
powodzenia i pozdrawiam.
PROPOZYCJA.
A nawey 1 czy 2 % graczy,ale wygrywają.
Po to to jest tak skonstruowane,żeby nieliczni wygrywali.
Jak by wygrywało 80 % graczy,to totalizator by zbankrutował.Tu jest cały tryk tego .
Dlatego trzeba przewidywać Ich posunięcia.
Ale życzę CI powodzenia i pozdrawiam.
A nawey 1 czy 2 % graczy,ale wygrywają.
Po to to jest tak skonstruowane,żeby nieliczni wygrywali.
Jak by wygrywało 80 % graczy,to totalizator by zbankrutował.Tu jest cały tryk tego .
Dlatego trzeba przewidywać Ich posunięcia.
Ale życzę CI powodzenia i pozdrawiam.