Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 797 561. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam tych miłychgrających krasnalek sebol andromeda andreas
krzysioi pozostali
krzysioi pozostali
ewa witaj chciałas powiedziec daj wam Boże i wygrajcie bo ja teżczekam w kolejce
ewa oby się to spełniło bo mam na kilka losowań jestem cierpliwa
narazie spokojnie ,cichutko na stronce tak jak po burzy przeważnie jest słonce
rot mam jużdzieci dorosłe jeszcze pracuję ,duchem jestem jeszcze młoda
krzysiu kawał drogi do mnie musiałabym czekac do wieczora ztą kawą a ja już zaparzam
witaj greg odnosnie keno ja tez gram miałam kilka razy 5/5 ale ostatnio wchodzątylko4/5,wczoraj wysłałam jedenkupon z 5 skresleniami na 4 los i o dziwo weszły 3x4/5,a 5nie
rot z reguły nie wnikam w zycie prywatne kogos jezeli słysze o jakies sytuacji która mogła by byc nie do wybaczenia to odbieram tonapewno inaczej ,bo nie dotyczy tomnie aczkolwiek nie popieram złych zachowan ale tez niwiem jakbym sie zachowała gdyby tyczło sie to mojej osoby
trzeba troche przezyc zeby zeby stwierdzic bo to zobowiazuje do odpowiedzialnosci
wszystko trzba przezyc ale w swoim czasie wtedy mozemy prawidłowqo odcztac
witam wastorsan
krasia
i pozostali mowa o ince właśnie jestem na etapie picia jej ale rozcieńczona z wodą
krasia
i pozostali mowa o ince właśnie jestem na etapie picia jej ale rozcieńczona z wodą
witam serw
zybi
greg
sony
krasna
jesteśmy tylko czekamy bo po burzy przeważnie świeci słonce nie macie co robic to trzymac za nas
zybi
greg
sony
krasna
jesteśmy tylko czekamy bo po burzy przeważnie świeci słonce nie macie co robic to trzymac za nas
jezeli w ekstra pensji jest wygrana 1z 4 i dodatkowa czy jest wygrana jakas
byłam na 40 km przejazdzce po drodze 2 auta w rowie dosc skasowane tak slisko
proponuje dzisiaj posiedziec przy zielonej nie wyruszac jesli ktos nie musi
mam nadzieje że nasi dzisiaj zaliczą podium w skokach to by było fajnie
wystarczy poczytac wpisy niektórych osób i wiadomo jaki poziom kultury pokazują bo o normalnej rozmowie mowy niema, przykre
witami dołączam siędo tych pięknych słów ,przedewszystkim zdrówka i więcej trafności w ts
doktor
zag
zgrywus
forsami
i pozostali
doktor
zag
zgrywus
forsami
i pozostali