Wpisy użytkownika GOSIA13
Łącznie 1 542 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 724 307. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam rannych typerów
laurcia
majpan i inni
czas do pracy do wieczorka
laurcia
majpan i inni
czas do pracy do wieczorka
witam ja tez byłam na grzybkach jakims sposobem wiaderko podgrzybków ,już się suszą
witam cie krasnalko to cudownie otrzymac taką wiadomość ,życze ci zdrówka iwygranej
witam emerka
wasyl
majpan
grudniowa
wujek w ten piękny dzionek w południe czekam dalej
wasyl
majpan
grudniowa
wujek w ten piękny dzionek w południe czekam dalej
własnie dzisiaj kupiłam sobie kwiatuszka kwitnącego w kolorze białym o nazwie grudzień i jestem bardzo ztego zadowolona
majpan wczoraj byłoby ładnie jak zwykle w ostatniej chwili zmieniłam z 76na 75 i tylko 2x4/5
słyszałam że ich nie jesz ,chyba rozdajesz tym co są smakoszami ryb
Brjan
zag
gryks
sebol i pozostali
w nadchodzącym 2017r dużo zdrowia ,szczęścia wlotto i nie tylko dużo miłości.
zag
gryks
sebol i pozostali
w nadchodzącym 2017r dużo zdrowia ,szczęścia wlotto i nie tylko dużo miłości.
Dla wszystkich uczestniczących na zielonej stronce ,niech rok 2017 będzie rokiem spokoju ,szczęścia i pomyślności.
Witam zyczę szczęścia dla wszystkich tu bywających na cały 2017r
witamw tym nowym roku krasnalka
gryks
torsan
zybi
emeryt i pozostali zyczę wam przedewszystkim zdrówka i szczęścia na kazdy dzień nie tylko w grach.
gryks
torsan
zybi
emeryt i pozostali zyczę wam przedewszystkim zdrówka i szczęścia na kazdy dzień nie tylko w grach.
ZGRYWUSKU oby ci tego szczęścia nie zabrakło w tym roku ale od czasu do czasu podaj pewniaka
zgrywus czytałam twój wpis niedawno że będzie 1,2,3,4,5 jeszcze wtym roku
dusia gratuluję ,masz na co wydawać więc życze szczęścia dalej tylko jak ty to robisz ja same straty ostatnio gdzieś się rozmywają te moje kuleczki
krasna może w grach lepiej ,bo czytam ze na wypowiedzeniu szkoda ze tak daleko mieszkasz chyba w moich rejonach lzej z przyjeciem do pracy na moim oddziale tez odchodza 2 moje pracownice na emeryturke i bedzie przynajmniej 1 etat, kadra niedługo do wymiany tuz przed emerytura