Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 199 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 852 637. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hahaha 4 ,w mini w bajce a Krzysiu mi podpowiedział że dlaczego 34,35 wychodzą razem
Nonie odebrana nie chcialo mi się odebrać te 36 ,miliony co to za śmieszne grosze
Astrolog nie ja ale Rooobbbeeerrrt śledzi kto to coto anie może namierzyć
No idobrze nie puscilem Multi i mini jak nie ma weny do gry to szkoda kase utopić
Astrolog kolega jest ciekawy kto wygrał 36 milionów a kto mu to powie
Ajaniestracilem nie zagralem nie puscilem da sie da sie inie jestem hazardzista bo Forsami Rezerwista to mi to LOTTO z plusem i z minusem
Za to Ekstra Pensja ważna od jutra 2,5,8,23,35+2Astrolog tubez tajemnic to nie lotto bo w lotto cza sie dzielic tu nie karzdy morze mieć wyje... ale nie zęby na 20 lat
Kumulacja5 milionow LOTTO Plusmogę mieć 5 milionów trzy to mało
Ekstra Pensja na jutro 5,tysięcy co miesiąc przez 20lat urlop na 20 lat
Codziennie tak człowiek czeka gra a tu nic a lata uciekają czeka się na wygraną a ile można jeszcze czekać..
Menstar kupony znalazłeś w Multi Multi narazie niegram nic nie wychodzi poco tracić kase bez sensu choć dzisiaj wyszły 3 z5 ale nie puszczone najwyżej będzie ,-700,nie pierwszy inie ostatni raz
Ekstra Pensja moja dziś cały zestaw 2,5,8,23,35+2wypada w tym wszystkim mieć chociaż złudzenie optyczne
Witam na jutro 5 Milionów w Lotto Plus puszczę jeden zakład symbolicznie niech mi inni pule podnoszą a dziś itak by nic nie było gram stałymi liczbami celowo nie zagrałem
Menstar jesteś tu bo ja owszem zakłady mini multi lotto postawione tradycyjnie to co zwykle
Bonus 400tysięcy+250=650tysięcy ładna kasa do zgarnięcia postawiłem swoją dziesiątke na tą okoliczność ,.8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Jeszcze frekfencja słaba jak na razie przy kumulacji 5 milionów i bonusie itd itp
Krasnalek niema czsu zbytnio tu zaglądać albo robota albo praca a jutro pobudka o 5 :00ale tylko dwa dni
Krasnalek od poniedziałku drugie zmiany przynajmniej się wy$pieniędzy
Seven przynajmniej w Multi Multi niech wyjdzie siedemz dziesięciu a najlepiej cała dycha to nie będzie kicha
Seven na to liczę doczekać się nie mogę znudziło mi sie już nie wygrywać
Szczerze to bardziej myślę o Multi Multi niż o LOTTO Plus choć tu wiecej kasy ale Multi Multi chodzi mi po głowie miał bym satysfakcję większą
Multi wyszły po trzy liczby ktoś tu....trzy potrzy.ważne jutro na 14 w sobotę prima aprilis kto wie wszystko jest mozliwe los oszuka sam siebie
W sobotę nie gram bo nic z tego jutro Ekstra Pensja wazna ,2,5,8,23,35+2no ile będę czekał
Janosik 2009 ja tam w kryształowej kuli się nie zagłębiam na to nie ma mocnych jak ma wyjść to wychodzi bez obliczen testów na testerze itp itdkażdy ma swoje liczby mysli że wlasciwe losowanie weryfikuje to najlepiej
Na czym kolwiek jak myślisz że zlamiesz Enigme przy milionach kombinacji i 16,tysiacach kolektor w Polsce +x osób grajacych to powodzenia ci życzę bez urazy lubię czasem pofilozofować
Jak wszedzie tak i tu na forum tylko naprawdę wygrywają jednostki osób tu zarejestrowanych jest z 2000 tysiące a tych co nie tocale mnóstwo itylkonie liczni wygrywaja prosty przyklad zobacz ile bylo wygranych lotto plus z wtorku
Saper pasuje rozbić bank ja tam na pierwszą zmianę o piątej wstaje mam to w d....e patrze obserwuję może coś spasuje czarnoksieznik chyba śpi bo by coś poradził jak grać żeby wygrać hej Gargamel...
No to porażka muszę się zachować jak rak przerzucam się na inne gry pensja ekstra codziennie za 5 zlotych
Czyżby to oznaczało że za dużo ludzi wygrywa i to nie jest rentowne no to dużo ludzi zrezygnuje z grania i też będzie nie rentowne
Codzienne losowania niektórych gier liczbowych przypomina mi Mode na Sukces z odwrotnym skutkiem pewne zagrania isame gry tracą na atrakcyjnosci a losujmy wszystko jak Keno co 4 minuty to dopiero była by kicha
No to chyba wrócę do lotto z plusem bo nie wydam codziennie 5 zlotych na ekstra pensje a wlotto mi starczy od wyplaty do wyplaty jednym słowem kaszana od wieczora do rana
To zmieniam zainteresowanie z pensji codziennie 5 złotych albo mini albo LOTTO Plus
No to mini na dziś jest tu Czarnoksieznik wszechwiedzacy niech sprawdzi2,5,19,34,35
trzeba sie na mini przerzucić puki tanie bo jak będzie po 10 ,zlotych to
Do mini na nie.6,10,15,20,23,30,31,39,40/41?,42?,zerowkami niegram rzadko wychodzą a,6,15,23,31,39,dwie jak wchodzą to max szkoda bazować co jeszcze na nie odrzucić
Menstar bierz się ostro za mini bo ja już rozpisuje blankiety na mini multi i lotto plus jutro koncert życzeń na prima aprilis a kto niegra niech zaluje
Pensyjka do 9 ważna i przestaje grać nie widziałem oficjalnego komunikatu w tej sprawie może ktoś mnie oswieci podobno od 18 kwietnia losowanie pensji codziennie to jakiś cienki żart
Rrrooobbeert czlowiek z taką kasą ustawiony do konca życia ijego wnuki i prapra wnuki byle palma nie odbiła
Rrrtooobbbert apoco ma się wyprowadzić wynajmie ochronę i po sprawie
Jak jutro wygram 7milionów w lotto plus to się z mojego miasta Dębica nie wyprowadze bo poco?
Od dziś robie inwazje na mini rezygnuje z ekstra pensji bo sie kicha robi ziomek menstar pomoże
Mulag Menstar7milionów jest moje możecie mi dopłacać do większej puli
Multi postawione wczoraj na dziś w mini na nie dobrze wybrane trzeba tym torem coś się uklada powtarzamy na wieczór
Kedziorku13 a mnie sie zchodzi od trzech dni zaklad na 6,wczoraj na wieczór 3/6 i dzisiaj też umówie je dziś razem na wieczór razem
W nowym miesiącu mam punktów 4 ten rok to rok czwórki już ja wiem dlaczegopopracuje nad dobrymi typami W końcu to nic nie kosztuje