Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 200 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 855 266. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja tam niegram bo raz puściła zły czar urok ile zakładów pusciles uwarzaj Mulag bo hazard ci grozi
Ty sobie dziś upoluj mamuta a szóstka w LOTTO Plus jest moja 7 milionów nara do wieczora
Dzięki dzięki miej wyższe aspiracje nimów żeś cienki niemożliwe jest możliwe masz żywy dowód jeszcze mini multi na wieczór postawie
wszystkichMulti Multi na wieczór postawione na 5,6i dwa na dziesięć i dwa lotto z plusem jeszcze dwa mini
Janosik 2009 oby się twoje rokowania sprawdziły w pierwszym zakładzie żadnej liczby na nie a w drugim jedna
A moje we czorajszym mini na nie nie wyszła a ni jedna przyczym trafilem tylko jednąna nie 6,10,15,20,23,30,31,39,40i pod znakiem zapytania 41?,42?
Sydneyidź do spożywczego i kup pomysł na naco masz smakno żartowałem
Apo drodze jakieś lśnienie przyjdzie Sydney puśč dużego i malego multi do wyboru
Aja nie muszę inni zamnie zrobią liberte do wtorku dokładnie są inni od kolchozu
Zapodales na losowanie wieczorne palisz znowu czy tylko emoticon bo ja owszem Cztery Multi Multi dwa mini LOTTO Plus
Mulag tu pisał że poluje na szóstkę to mu napisalem żeby se na MAMUTA zapolował
Itak trzymaj najpierw Ksiądz puzniej Ministranci nie wychylaj się przed szereg Wygram ja to ci pozwolę później
Sydney bez urazy lubię żarty w robocie z kol Menstarem i Mulagiem jajcujemy ile wlezie wszyscy lotto maniacy
Menstat jak masz dejawi to otwórz drzwi na pij się mleka bo ci film ucieka
Kto nie zagrał niech zagra 7 Milionów w Lotto Plus piechotą nie chodziżeby wygrać trzeba grać piersze przykazanie dla przyszłych Milionerów
Tomi1981 dziękuję trzeźwy jestem jakby w pracy a żartować lubię już taki jestem...
Multu$80 z nami pozdrawia cię Forsami mi sie zaraz wszystko rymuje i coś tu dopasuje
Atak troszkę serio to przydało by się troche sałaty by poczuć się bogaty zakłady postawione pozostało czekać i
Stado koni nie dogoni powtórka na wieczór Multi Multi na sześć i pięć .6,15,23,31,39
Szofer bo nie czytałem nigdzie oficjalnego komunikatu agram w to od pierwszego losowania do wczoraj w takim razie będę zmuszony pożegnać się z tą grą 5 zlotych codziennie to na łeb ktoś upadł
To się z powrotem przerzuce na lotto Plus albo mini tak że by mi kasy wystarczyło od wyplaty do wyplaty bo budżet skromny
Mulag co tam jużbył tu niedawno nasz kolega Menstar pozartowalismy ze hey
Mulag piszesz nadajesz czy jak pies ziajesz no to pisz czekam dajesz
To wyście się chyba z Menstarem zeszli przybo on mi też pisał że ma dejawi a ja nie pijeinwestuje w LOTTO by żyło się lepiej
Wyznaje zasadę RWD to znaczy ratuj własną d..e nikt mi nieda jak sam tego nie zrobie ile masz zakładów do LOTTO Plus na wieczór tylko niebajdurz tu piszemy kulturnie z lu...py
No to powodzenia nie dziekuj Mulag frekfencja rosnie jak grzyby na sosnie
Zbigniew puscilem dzis dwa minizobaczymy co wyjdzie pensje podobno mają losowac codziennie to na mini trzeba przypuscic inwazje desantowo szturmową
To ją wziąłeś pod włos bo zakład kosztuje 4zlotych tylko jej nie dałeś kuponu gdzie było do zwrotu 20 zlotych tak, Mulag
Mulag to żeś ty teraz rzucił urok na wiedzme ija zaczne wygrywać w realu
Radze wziąść chwilówki albo troche siana od bociana jatam nie chodze ty odczyniles zly urok za mnie na mnie
Ide cos na mulag se poluje na mamuta aty menstar na koguta 7,milionów moje menstar B Linda...a teraz weź...
Mulag i Menstar wy razem wzieci bo jestescie bardziej pie...ci nie bystrzy
Brawo wy Menstar i Mulag logistycy minina wieczór 2,5,19,34,35Brawo Sport ja leprzy sort
A ja postawiłem 100 zakładów na sto losowań mini pensjaprima Aprilis
Mulag zwalić to możesz Menstar wyciag aparat i pstryk1,2,3,4,5,6
Po wczorajszym losowaniu totalna klapa odrzuciłem na nie i tak same oboki no nic gramy dalej w końcu to tylko zabaw ale kosztowna
Najlepiej było by grać tylko w jedną gre ale jak tu wszystko korci żeby zagrać mini Multi lotto ekstra itd a nad jedną grą jak by sie skoncentrować to efekty może były by leprze przynajmniej teoretycznie
No ide sobie do sklepu to puszcze najwyżej wtopie a może wygram
Menstar widzę że teraz gwiazdorzysz już nie swiecisz na niebiesko
Menstar wygrałeś wczoraj na wieczór coś bo ja ale dziś 4 mini puscilem
Zag 69 żeby wygrać to trzeba mieć pieniądze a jak się skromnie gra bo na tyle budżet pozwala to jest tak a nie inaczej sztuką było by dać 2,50,a wygrać 250 + bonus ale to utopia szklane domy
I rozumiem że kolchoz będzie ci lottoł z plusem Menstar na logistyka
Pusccilem jeszcze dwa mini ja wiem że nie rozumiesz Mulag zato g...o rozumiesz Predator kombinator minilotto
Jeden woli kilo pomarańczy a ja lubię jak mi LOTTO Plus dla mnie tańczy jak ktoś nie chce grać jego sprawa a dlamnie to rozrywka i zabawa
Roooobbeerrtt trzeba korzystać z uroków jakieś zmiany sie szykują deszcze i ochłodzenie
To na popołudnie jak coś wyjdzie to się zagra w Multi Multi na wieczór
Dziękuję wszystkich za gratulacjePrzyjmijcieodemnie na stojąco owacje
MCSI witaj właśnie jak się otym dowiedzialem to mnie powalilo na glebę gram w pensję od pierwszego losowania do dziś a kupon ważny do srody niestety zrezygnuje codziennie 5 złotych to mnie nie stać tak że baj baj
Jedyna gra w której po cichu liczyłem że może coś wygram bo tu tylko niby 5 z 35 no to po graniu żadnej nadzieji na nicmuszę przerzucić sie na mini lub LOTTO Plus
KolegoMCSi naprawdę mi żal ale co ja moge na takie decyzje TSA nara
Sebol82 dokladnie chciałem wybrać 8zł i zagrać na wieczór nie wybiore bo trzeba czekać dobrze ze kolekt
MenstAr 8 zlotych zwrotu poszlo w obieg na wieczór Multi Multi cztery zaklady
tym co niespiąkicha kaszana od wieczora do rana 2 złote zwrotu żeby ono było złote to bym był bogaty