Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 177 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 851 083. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jakieś grosze wyszły jutro się pośle Multi Multi za ostatni grosz
Poluje jutro na Multi Multi na 5 liczb coś spowrotem się pokazują menstar te co utopilem 23-go pamiętasz pokazywalem ci
W bajce z typowania w lotto 3 a w realu jedna w plusie do wtorku cza dać na luz z lotto plus
Jutro ekstra pensja ostatnie ważne losowanie na wieczór trzeba to w końcu wyjgrać czwarte losowanie z rzedu nie było piatki muj typ w bajce i realu 2,5,8,23,35+2 albo jutro albo nigdy Ekstra Pensja
Ekstra Pensja na jutro coś czuję że bedzie wysyp moich liczb jakgrzyby po deszczu
Roooberrt pozytywne myślenie to podstawa gram poto żeby wygrać nie wiem jak ty kolego
Ja tam się nie denerwuje emocje mają różne oblicza ktoś skacze nabandzi inny gra każdego kręci co innego jeden ma żyłkę do handlu aja do gier liczbowych ekstra pensja będzie moja już jutro
Menstar postawiłem na 5 na dwa losowania i jeden na 6 na jedno losowanie oraz mini przygotowany jestem
Noto ci piszę że zostawiles w szafce w robocie nie patrz nato idz do hadesu albo jubilatki i postaw pensję ekstra co tam chcesz graj iwygraj pokonaj siebie{{gitara udowodnij że można lepiej
Ja to wiema na kaca najleprza jest ciężka praca mdom trybowNie logistyka B.. Linda
Menstar z samego rana budżet się skończył za ostatnią kase zostawiłem 20 zlotych na ekstra pensje do wyplaty wystarczy no jak coś wyjdzie to puszczam dalej itak w kółko gra to moje hobby
Menstar szału niema ale gram dalej24 zlotych zwrotupuki piłki wgrze ...mawiał ŚP Kazimierz Górskigram dalej bo jest zaco
Nawet nie było jak postawić Multi Multi na sześć skresleň no cóż awarie się zdarzajądobrze że na mecz włączyli
Menstar widze że kupony się znalazły czy nowe postawiles nara ide na mecz
W Ekstra Pensja dodatkowa +2 atu coś się nie kleino nic jutro odnowie zakład na 4 losowania i Multi Multi
Leidi olej a mecze odrobisz i pensje zarobisz a umnie 28 zlotych wpadlo te co ci pokazywalem 4z5ciu i4z6 jutro się pośle Multi Multi
Menstar to się naucz puki czas żeby sobie w brode nie pluł bo potem już za późno chcesz to bierz multi na pięć 6,15,23,31,39 to ci pokazywalem dzisiaj 4z5 ciu a kiedyś wtopa minus 700
Postawiłem Multi Multi na razie na jedno losowanie na 5 na 6 i dwa na 10 ten bonusik 350 +250=600 by mnie urządził
Odnowilem też swój zaklad w ekstra pensje jeden na cztery losowania to nic że ostatnio nic nie wychodzi ale trzeba być przygotowanym napowiedziało sie A to trzeba powiedzieć Z jak zwycięstwo 2,5,8,23,35+2
Oj żeby liczby z keno tak wychodziły to bym liczył w lotto Plus 4,5,a nawet 6 sie pokazuje a przenieść zaklad do keno to znowu nie ugadnie w czasie co 4 minuty losowanie
Zbigniew g utrzymujesz wysoki pułap coś ci siadlo znowu z chybika czy swoje
Zdrówko jest bo było niech zawsze i wszędzie Forsami Milionerem będzie
Wysłane te same na wieczór Multi Multi na 5,6 i dwa na dziesięć oraz mini i lotto Plus na jutrzejsze 3 Miliony gramy dalej
Krasnalekmialem w nidziele 4 z5 a 23ciego w topilem 700 stow 6,15,23,31,39,nie pogniewam sie jak wieczorem wyjda do poludnia nic
Janosik 2009 czy kolega wygral wczoraj systemowe mini na 6 Krynica-Zdrój
Keno losowanie 605091 moje liczby z ekstra pensji 2,5,8,23,35 i być tu człowieku prorokiem a nie być zebrokiem czesto sie to zdarza liczby mini lotto pensja multi wychodzą w keno ale weź tu się zgraj z losowaniem
I już by było 250 zlotych a tak to figa z makiem ale ja nie gram w keno czasami obserwuje
nie puszczalem dziś Multi Multi ani mini mała przerwa w nadawaniu szkoda topic kase bezsensu bezsensu jak by to było takie proste to chłopcy i dziewczęta figo fago by tu nie byli miliony kombinacji
Astrolog bierz jak chcesz ja dziś niegram w Multi 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 mialo być 3,ja podaję 10 bez gwarancji sukcesu tego ci nikt nie zagwarantuje
Dziś LOTTO Plus 3 miliony jeden zakład symbolicznie puszczony na dziś jak będzie miało wyjść to wyjdzie 3 Miliony moje
Cymbalistów było wielu ale żaden nie zagrał przy Jankielu ...Astrolog 6z49
Astrolog niegram na chybił trafił to ja decyduje o każdej liczbie Ja jestem Bogiem wyobraź to sobie ...PFK.Szukaj natchnienia wszędzie
Hihi nie ulegam teoriom spiskowym w Niemczech za godzine pracy dostane10,
A w Polsce za 10 zlotych to co 8 mini 3 lotto bez plusa 5 keno 5 kaskada cztery multi noi weź sobie wybierz jedną gre na którą cie stać
Dawać losowanie bo chcę to zobaczyć że specjalnie nie puscilem a tu wyszły w multi albo w mini na przekór jak gram to go..o a jak nie puszcze to -700,-100np itd itd etcra...
Astrolog dzień do pracy noc do spania a kobieta do przytulania żyje na luzie ..wiadro gruzu i niema luzu
Astrolog znasz to ?A astronom wziąwszy lupy zaglądnął królewnie do..oka