Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 175 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 848 903. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Rrroooobberrrrtttt takich info ci raczej nikt nie udzieli ochrona danych osobowych bezpieczeństwo to kwota na 36 milionów a nie 36 tysięcy
Apropo wybierana pieniędzy z oddziału T S.. gracz ma na wybranie kasy 60 dni ja bym się nie spieszyl aż sprawa przycichnie
Mulag jesteś dziś 5 milionów w lotto Plus postawile$ bo ja owszem
Liczby z mini wyszły Multi Multi ktorymi też gram a dziś na wieczór wyszly,w tym roku 1500 zlotych wtopy brak szczęścia 6,15,23,31,39
No nic na przerwie coś wymyśli sięporażka nie może mnie zniechęcić
Ekstra Pensja dziś niech mi wyjdzie w końcu cały zestaw niech się zrechabilituje za -700zlotych w multi Multi na pięć skreslen
6,15,23,31,39 Multi Multi i mini oraz ekstra pensja 2,5,8,23,35+2
Multi Multi puszczone na pięć i sześć czeba iść lulu po nocy a na samą myśl o wygranej spać się niechce
Na dzień dobry dwie dyszki znalazlem na mojej ulicy troszke zamoklo ale się wysuszy
Grzyby rosną po deszczu to te dwie dyszki pokropione przez deszczyk się rozmnozą
A może by tak stary zakład w Multi Multi na dziesięć odświeżyć coś tu ostatnio krążą 7,9,11,17,20,21,23,27,32,33
Menstar przypomnialo mi się kawał was? Noniemow żenie spij bo trzeba kase zarabiać
Propozycja na sześć do Multi Multi 1,2,4,19,21,35w tym roku dwie pięć z sześciu utopione rozminalem się z losowaniem
Sumi nie jestem ekspertem ale idrzuć te 10,20,30,40,6,15,23,31,39 umiescilem tu liczby ze swojego zakladu inic zreguly nie wychodzi a zerowkami nie gram w mini
Z reszty coś poklej na dwanascie np 2,5,7,8,12,25,30,32,35,36,37,38ale mogę się mylić mniej więcej tak typuje
Ja troszke zaprzeczylem sobie bo te liczby dałem 6,15,23,31,39co widać na moim profilu typowania ale skoro nawet trojka nie wchodzi to szkoda na tym bazować coś trzeba odrzucać na nie powodzenia kolego wrealu to minicnie wychodzi ale cza próbować
Mistrzowie ktorzy trochę kasy zgarneli a ja wirtualnie wolał bym odwrotnie
Sumi jeden systemowy w mini koszt 14 złotych ? Nie myle się? Miałem gdzieś to kartke z cenami na zaklady systemowe
Sebastian m gralbym na moje liczby z mini lotto plus i ekstra pensja przeniosłem do keno ale weź tu traf jak losowanie co 4 minuty często się mozna rozminac zlosowaniem dlatego nie gram nie da się grać we wszystki
Menstar już ja ci pokaże w robocie miales co w multi na pierwsze losowanie
Tomi 1981bardzo duzo osób już wygralo zobacz sobie w wysokich wygranych jak nie moge wygrać to nie twierdze że mnie ktoś oszukuje tylko 5 z35 a nie było piatki bez numeru trzy losowania wysoki koszt gry i mała popularność
Tomi jak człowiek chce grać we wszystkie 6 gier liczbowych to trzeba mieć wór pieniedzy a nastawic sie tylko na jedną to zaraz korci moze mini moze multi kaskada keno lotto ekstra ...tak to już jest
W ekstra pieniadze rozłożone w czasie nie spoczął bym w razie wygranej tylko zainwestował w konkretne granie systemem w mini lub lotto bo wlasnie nie wiadomo co czas przyniesie a pewnym mozna byc tylko swojej smierci
Na pisze o sobie dan 22 umnie budżet na granie to około 100bo ekstra pensja to obowiązek ajak coś wpadnie na lewoto się gra i w mini multi ilotto na co kogo stać zeby wygrac ostro nie ostro
Jak by człowiek miał wiec szczęścia ro wczoraj mi wyszlo 5 z 5 w Multi na wieczór i 700 poszło się ye...co już wczoraj wściekły pisalem6,15,23,31,39
Gram nie wchodzi nie puszcze to masz już by bylo na granie i kto wie mógłbym wygrać lub też wtopic ale jak się niema miedzi to się na du ..e siedzi
Menstar robimy razem to zemnie jest poeta a zrana mi ....a piwo jak smietana a coś już pomyslał
Zbigniew g tak by się chcialo grać za kase Tsa wyższy stopień wtajemniczeniapieniadz mnożyć pieniadz a jak człowiek ma limit na budżet to kicha z miodem wyski z lodem pić nie bedziesz
{{hahaha}nikt ekstra pensji nie trafił 5 ,z35 czwarte losowanie z rzędu na niedzielę mam ważny kupon no to jak niechcecie to wygram ja
Tak mało liczb chyba ludzie w toniegraja Ekstra Pensja będzie moja
Widzę że ładny bonus w Multi Multi 320 tysięcy postawie dziś na dwa losowania dziesięć skresleň moje stare liczby mogą wyjść nie pogniewam się
Marek-m62 ty masz tyle pieniędzy czy udajesz bogatego 570 tysięcy to wedlug ciebie mało z taką kasą to duży krok do przodu zjedz snikersa bo gwiazdorzysz
Ja nie patrze na rachunek prawdopodobienstwa bo ja bedzie mialo wyjść to wyjdzie czeba być przygotowanym na tą okoliczność bywalo już 8 z 10 to i 10 z 10 mi wyjść może gram zakładając że wygram anie że nie
Menstar jak byś trafił 10,z10iwygrał 570 to byś nie zgłosił się po odbiór pieniędzy do Tsa bo tu goście gardzą taką kwotą
Dopiero co postawiłem mam ten plus że kolektóra pod domem a postawiłem lotto Plus mini Multi Multi dwa na dziesięć i jeden na pięć ijeden na sześć mam nadzieję
Janosik ale która kolektóra,kolekturabo moja debiutuje a stwierdzono że szczęśliwa
Sumi ale się nie pomyliłem że ci tak radzilem bez zerowek i bez tych moich nie chwaląc się nara
mały zwrot kosztów gry w multi Multi z dziesięciu i z sześciu poszło w obieg na wieczór te same
Menstar jesteś tu czy jeszcze odsypiasz nocke ja zaliczyłem Jasło przygotowanym na sukces postawione pozostało czekać i relax
To może w robocie o jasnyyyyyyyy....pomyśl na spokojnie może w aucie
To pewnie w szafce w robocie w portfelu gdzie byłeś przypomnij sobie pomyśl na spokojnie
To pewnie na kołchozie zostały ale się będziesz spieszył do roboty we wtorek
A dziwić się że się ktoś nie zgłasza po odbiór wygranej jak kupon zginie to jest wytłumaczenie jak w ruskim banku nie przepadnie i nie wybierzesz
Jedni gubią a drudzy znajdują nie pekaj masz napewno w szafce myśl pozytywnie weź zrób beer fuzje transto ci przejdzie Menstar
Mi w robocie raz ktoś machnol i to nie były w dodatku moje musialem oddawać kasę menstar myślisz o Natalii Portman lepiej portera wypij kobiety ...