Wpisy użytkownika DariuszW
Łącznie 12 923 wpisów w archiwum, pokazane od nr 148 522. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mala1438 u mnie humorek jest extra jak zawsze ale co nektórzy mają extra w głowie
mala1438 a komu taki całus ogromniasty? Bo wiesz tylu tu facetów że aż się ślinią
nikczemnick oczwiście nie ma sprawy dyżur zaczynam o 7:00.mala1438 dziękuję no to teraz mogę iść spokojnie spać
No dobrze bawcie się dobrze idę lulu będę jak zwykle jutro o 7 rano miłego klikania 3-majcie się pa.

Dzień dobry witam ciepło z chłodnej Warszawy.Mamy piątek weekend zaczynamy czatowiczów już witamy.

No to widzę że mamy prawie komplecik rannych ptaszków No i teraz są sami swoi i tu nie ma mocnych jestem z Wami do 9:00
Moja propozycja grania idzie zawsze meilem rano po
opracowaniu danych z ostatnich 20-50-75-100 losowań.Wszyscy którzy do mnie napisali meila dostają odpowiedż rano.
opracowaniu danych z ostatnich 20-50-75-100 losowań.Wszyscy którzy do mnie napisali meila dostają odpowiedż rano.
Mój rekord w biegu na 60m to 7,3 ,ale to było w 8 klasie
byłem 3 w klasie
byłem 3 w klasieNo dobra o pieniądzach męszczyżni nie rozmawiają mamy kobiety Panowie na czacie.Ja proponuję Dla każdej bez wyjatku 

W Realu wygrałem sporo ile no cóż miało nie być o forsie gadugadu.Oto najlepsza piątka wakacji 2010r
===================14-20-34-44-47========================
===================14-20-34-44-47========================
Myśle że pewnie około 9 a co teskno Ci.Rozumiem nie ma cichej wielbicielki. Pewnie ja wyjdę ona wejdzie
No dobrze moi mili na mnie czas.Zbieram się do pracy.Pojawię się dopiero pewnie jutro jak zwykle rano.Czekam na Wasze meile życzę miłego spokojnego piątku oraz szalonych chwil po losowaniach. 3-cie się.Do zobaczyska.
kathy bezpośrednio nie pytam jestem zbyt nieśmiały buzka

kathy bezpośrednio nie pytam jestem zbyt nieśmiały buzka
Chciałbym tą drogą serdecznie podziękować Jackowi nick jacek1550 za zrobienie tabelek potrzebnych do typowania liczb.Dziękuję równierz Sławkowi za program symulacyjny oraz osobie która przesłała mi program do tworzenia systemów.Wszystkim osobom które podały mi adres meilowy nowe zestawy liczbowe podam w sobotę około godz 9:00.Zainteresowanie jest ogromne i niespodziwane dlatego dziękuję wszystkim którym przpadłem do gustu.Postaram się w miarę możliwości odpowiadać na wszystkie meile w mirę szybko a liczby wyślę do wszystkich razem aby nikogo nie pominąć.Obecnie jestem na gg i z Wami do kolejnego rozłaczenia.

Prawda. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.Pomagam jak mogę i komu mogę w ten sposób.
tczew1958 dziękuję naprawdę za słowa uznania robię to co lubię i lubię to co robię a że mogę pomóc innym bezinteresownie to czemu mam nie pomagać.Co mogę więcej zrobić? Wysyłam co mam jak gram i tworzę coś z nieczego Dla dobra.
pięknaja proszę co sobie życzysz tylko. Mówisz masz powiedziane dane
mnie niestty wzywają obowiązki.Pokażę się około godz 21:30 lub wcześniej jak się da Pozdrwawiam wszystkich i życzę spokojnego wieczorku.
A ja dziś położyłem kres wszystkiemu dałem do sprawdzenia swoje kupony i kolektor powiedział po 20 minutach sprawdzania Poproszę o przerwę 

skromne 670zł miałem na zakupy.madzia77 bo wszystkich kuponów mam około 300
equalibrum o rany jak sie piszę Twój nick kurcze to jak wytypować 6/6 w Dużego Lotka
Jakieś cuda jakieś czary czy mi uwierzycie
miłość to obłuda rani moje życie
Co ja zrobie że dziewczyny się we mnie kochają
Dzisiaj jestem z Tobą jutro będę z tamtą >>>>>>>>>
miłość to obłuda rani moje życie
Co ja zrobie że dziewczyny się we mnie kochają
Dzisiaj jestem z Tobą jutro będę z tamtą >>>>>>>>>
Nie ma nic gorszego niż złość blondynki to gorze od gorączki.Bo na gorączkę jest apap a na złość blondynki nie ma nic