Wpisy użytkownika DariuszW
Łącznie 12 923 wpisów w archiwum, pokazane od nr 147 975. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dars2 Dzięki za uznanie.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
olena po to jestem mala1438 witam spoko masz nerwa to proszę
vagelis
vagelisNa podanego meila cocolino10 poszły numerki mala 1438 tylko ostrożnie
Proponowałbym przeanalizować przed puszczeniem a jeżeli chodzi o granie na 7 liczb ja proponuję taki układ:
----------------5-10-13-38-59-32-25-------------------
----------------

----------------5-10-13-38-59-32-25-------------------
----------------

Ja poproszę kawunie z mleczkiem i ciacho do tego nikczemnick Witam Cię
Kawa moze być parzona bez cukru express zostaw w spkoju narazie a rozpuszczalną wypiję o 12:00
nikczemninick tak wszystko jest na podstawie statystyk od największej do najmniejszej Popatrz na liczby porównaj pierwsze 10 wyników i liczby masz na tacy.Zawsze rano co 2 dni wysyłam opis na meila najlepszych 3,4,5 i gram tak przez 7 dni.Wyniki widoczne są stronie tu na pasko oraz na innych.
Dobrze dziekuję za rozmowę i gratulacje .Zbieram się do pracy oczywiscie w mairę mozliwości pojawię się jak zwykle w wolnej chwili.Życzę Wszystkim wysokich wygranych i oczywiście miłego spokojnego dnia.
mala1438 pomysl i puść obie 7 za 2,5 jedną.
Pozdrawiam
mala1438 pomysl i puść obie 7 za 2,5 jedną.
Pozdrawiam

kathy witam Cię i innych ponownie.Jestem w pracy ale od czasu do czasu cosik klikne
Gała chyba przespałeś wczorajszy dzień popatrz w typowania a zobaczysz i przejrzyj historię czata
olena chciałem Ci podziękować za dobre słowa wczoraj.Bardzo mnie to zmobilizowało jeszcze raz dziękuję za uznanie.To było naprawdę bardzo miłe.Dziękuję
Powodzenia czytaj czat analizuj i graj wrazie co jestem na meilu a tam podam nr tel
Gała dzięki za uznanie teraz trafię 8/10 a potem zobaczymy.Dlatego aby lepiej się poznać proponowałem spotkanie w Warszawie ,ale odzewu nie było.Idę do obowiązków.
Wracam do obowiązków.Pozdrawiam Wszystkich nieznajomych i znajomych piszcie jak coś meila odpowiem Pa
Jeżeli ktoś z Was jest w stanie utworzyć program komputerowy do grania Zapraszam na gg
Ja potzrbuje mieć program który jest prosty i ułatwi mi liczenie typowanie zrobię sobie sam
Ja muszę zmykać do pracy wrazie co piszcie meila opisze o co mi chodzi.Pozdrawiam ciepło
anja10 skad masz te liczby. Z podanej piątki w ostatnich 100 losowanich padła tylko raz trójka!
ojciec z podanej piatki liczb w ostatnich 100 losowaniach padła 2 razy czwórka
Oky dobra tylko pamiętaj że wybieramy najlepszą trójkę i dobieramy 2 liczby pasujace do zestawu i mamy pełną piątkę na kilka losowań
Czy pisatych tu nie ma na czacie ???? Sami czytający fajnie kurdelebele

mala1438 liczby podaję na 10 losowań do przodu każdego dnia rano oczywiście jak chcesz. mysia-pysia dzień dobry jak tam co tam wpadło koleżanko?
mala1438 tak puść to samo a nowy zestwik dostaniesz jutro około 6 rano
A ja na g16 na forum przekroczyłem wczoraj jako pierwszy 10000 pkt to jest już coś
A ja na g16 na forum przekroczyłem wczoraj jako pierwszy 10000 pkt to jest już coś
nikczemninick jestem jaki jestem miło owszem po prostu robię co lubię i lubię co robię dlatego jest jak jest .Oczywiście za nic na świecie nie zmienię tego Ludzie co mnie znają chyba mnie lubią bo to widać po meilach i gg Poprostu samo życie
Pomagam bezinteresownie bo to moje hobby.Nic nie chcę wzamian i to się liczy najbardziej.mysia-pysia sorki już nie będę

Tworzę jeszcze radio lotto nie wiem co mi wyjdzie ale to moje marzenie
Ja pracuje w domku mysia-pysia własna działalność to i mam czas a że czas to pieniadz to siedzę i myśle jak mam czas a jak n ie mam czasu to tylko siedzę
m.dorotka robię co lubię naprawdę wiem że nie ma nikogo takiego drugiego egzemplarza na czacie a jeżeli jest to się nie ujawnia.Dziękuję Wam za słowa uznania.Jak coś pamiętajcie zawsze jestem do waszych usług na meilu czacie telefonie lub na żywo.
O jak miło darson no proszę a tego jeszcze tu nie słyszałem fajnie dzieki lunatyczka
m.dorotka i lunatyczka sie spotkają bezemnie
A gdzie ja mam być w tym czasie jak 2 Panie się spotkająto idę do pabu
A gdzie ja mam być w tym czasie jak 2 Panie się spotkająto idę do pabu
mala1438 idz powoli to pójdzie szybciej niż myślisz. m.dorotka jadę do Was oky.No to pięknie bęzdie gdzie przenocować jak coś
m.dorotka wiem byłem wprawdzie krótko ,ale jak mi sie podobało to och
Dobrze ja dziękuję Wszystkim za rozmowę.Uciekam do obowiązków domowych.Pojawię się prawdopodobnie przed losowaniem lub na pewno jutro rano przed wyjazdem do pracy.Powodzenia Dla wszystkich i spokojnego wieczoru.O czywiście super wyskokich wygranych w mm i mini oraz lotto.Pozdrawiam Panie szacunek Panom nikczemnick przejmuje pałeczkę.Pozdro pa

szpcbródka pamiętaj wal jak w dym jak coś Cię boli wysłucham porozmawiam pomogę i nie określaj się surowo bo to brzydkie

coś takiego 
ale dałem do pieca