Wpisy użytkownika DariuszW
Łącznie 12 923 wpisów w archiwum, pokazane od nr 149 369. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No tak poczekaj zadzwonie do Link4 oni na pewno zaraz będą tak jak się reklamują
To proponuję
Pytasz mnie co Ci dam
Ano liczby jakie mam
Aby los nasz się odmienił
i kulki w net w pieniżki zmienił
Pytasz mnie co Ci dam
Ano liczby jakie mam
Aby los nasz się odmienił
i kulki w net w pieniżki zmienił
Czemu wszysscy jeszcze śpią
Czemu wszyscy nic nie piszą
Czemu nie chcą z nami być
Jak my tu skoro świt
Ale poczekamy jeszcze chwikę
Poczekamy wnet momencik
I czacik nam się rozkręci.
Czemu wszyscy nic nie piszą
Czemu nie chcą z nami być
Jak my tu skoro świt
Ale poczekamy jeszcze chwikę
Poczekamy wnet momencik
I czacik nam się rozkręci.
Gdzie jesteście czatowicze
Czemu tylko tu patrzycie
Czemu dziś nie piszecie
Tylko kulki zapisujecie
Czy tu się pojawicie
i swe życie odmienicie
Choć na chwikę na minutkę
poczytajcie naszą nutkę
aby
Czemu tylko tu patrzycie
Czemu dziś nie piszecie
Tylko kulki zapisujecie
Czy tu się pojawicie
i swe życie odmienicie
Choć na chwikę na minutkę
poczytajcie naszą nutkę
aby
pięknaja
HALO moi przyjaciele nie smućcie sie bo wiecie
życie za krótkie jest by smucić się
za pisanie weżcie się
Ja napiszę słówko małe wy kończycie tą zabawę
A jak będzie smutno Wam to wierszyk dam.
HALO moi przyjaciele nie smućcie sie bo wiecie
życie za krótkie jest by smucić się
za pisanie weżcie się
Ja napiszę słówko małe wy kończycie tą zabawę
A jak będzie smutno Wam to wierszyk dam.
Dobrze czas wzywa obowiązki domowe.Wszystkim czatowiczom życzę miłej słonecznej spokojnej soboty super radości w lotto.
Dla Pań
Dla Panów
soczek .Powodzenia
Dla Pań
Dla Panów
soczek .Powodzenia
Jak mnie złapie Policja to będzie numer jadę samochodem i piszę na czacie na światłach ruch jak mrówek sam ochód za samochodem kurde....pol.....o rany
To jednak głupi pomysł odezwę się wieczorkiem po pracy tola w pracy nie ma wody ???
tola BOGUŚ2 trzymajcie fason Proszę Was ja naprawde zmykam bo jak mnie namierzą co robię za kierownicą to poleci mandacik i oczko odrazu ...Mam na myśli oczko u policjantki w rajstopkach

Z tego co policzyłem to 8/20 a więc 3/x710 2x6/10 i kilka piątek a więc niezle jak 1 dzień Liczby są podane w temacie G-16 na Forum
nikczemnick spokojnie po prostu jestem jaki jestem Ale dzieki za uznanie
Dobrze ja dziękuję pojawię się rano około godz 7:30 pozdrawiam ciepło. bluszcz33 zgadza się jest 8?
Mówiłem liczby podaję na pełne 7 dni a nie na 1 losowanie zawsze o tym piszę do Was w meilu
bluszcz33.To jest w meilu który wysyłam codziennie do osób które do mnie napisały i przewarznie zawsze piszę że liczby podaję na kilka dni i nawet system jakim będę je rozpisywał.Zapytaj formułowiczów potwierdzą co piszę .Pozdrawiam i do miłego jutra.
Za to ja mogę popisać wypić kawkę potem spacerek z ...pieskiem no i wolne
U mojej psinki mordka nie był wprawdzie spuchnięta,ale też byłem z nią u lekarza. radzik witaj Pewniakiem na 14 to my wszyscy jesteśmy bo będziemy to oglądać.
Pociąg do gwiazd pociąg do nieba
A nam numerków tu potrzeba
Kto jest chętny do pisania
ja zasiadam do śniadania
A nam numerków tu potrzeba
Kto jest chętny do pisania
ja zasiadam do śniadania
ośmiornica Witamy A kto mówił ze masz pewny system.O tym się trąbi od lat że system ma pomóc w typowaniu a nie dać pewną wygraną
statystyka pomaga fakt sytem takze ale pelny te skrocone nie maja pelnej gwarancjito wie nawet poczatkujacy.nikczemninick witaj ja poprosze kawunie
No dobrze to narazie byłoby na tyle jeżeli chodzi o poranek .W ciągu dnia gdzieś pewnie wybędę ale komputerek mam ze sobą także będę na małym podsłuchu.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku oraz super wygranych.Powodzenia

20 liczb jest na Forum w temacie G16 codziennie nowa 20 na pełne 7 dni
Za chwilkę wyślę na meila do tych osób z którymi mam kontakt 50 najlepszych 5 wakacji. Może coś wybierzecie sobie Państwo jeszcze na godz 14:00
Piątki poszły na meila ja idę na spacer do lasu bo piękna pogoda Pozdrawiam i do losowania.
nikczemnick braciszku dostałeś meila czytałeś go wykombinowałeś coś na godz 14:00
Jestem w lesie na wodą cisza spokój i piękna pogoda no i wianuszek kobiet mnie otacza z Policji bo to ich plaża.
nikczemnick podaj mi początek swojego meila cos Ci wyślę popatrzysz
..................w cyferkach nie myśleć o Policjantkach
u mnie tylko parę 6/10 i parę 3/5 i dwa razy 3/3
u mnie tylko parę 6/10 i parę 3/5 i dwa razy 3/3
Fajne numerki a gdzie jest 69 które dziś o 14 jest peniakiem