Wpisy użytkownika Basztard
Łącznie 822 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 478 741. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
17,4,10,19,30,37,29 systemem razy 100 by kumulacja przekroczyła 4 miliony
Grajcie na stawce z mojego profilowego i oboki.Powodzenia.Artur Wróbel.
Już wolę robaki w niż na portalu , żebyś nic nie trafił przez 7 lat.Amen
Na 100% ten zbanowany będzie miał sukces na portalu.Zawsze tak było.Gdy sebastian_m był na dołku, trafiał.
Grykd76, jaki pokarm, takie trawienie.Twoje ziarno zasiane na zielonej jest zmutowane.Pomylka genetyczna.
Wyslalem na 28 losowań 20 zakładów z plusem , nie mam problemów.
Już wyszło pismo do T.S.w związku z kolejnymi problemami w wpłatach wygranych w MM i zakupem zakładów.
Jutro dam fotkę zakładu systemowego na chybika w Mini 8 skreslen. 4 trafne.Angelusdomini,Borowik, gratuluję wygranych i dzięki za pomoc.
Gdy widziałem kilka pojedynczych zakładów na Mini z chybika, czułem, że te liczby wpadną.Liczylem na powtórkę liczby 10.
Bomba będzie na portalu gdy ktoś ustrzeli 10/10 w MM i główną jutro w Euro, a będzie to Wrocław i Mosina
Z mojego profilu proszę nie pozbierać liczb.Nic z tego nie będzie.Tylko twojkwiat77, gryks76 i tytoniasz
Prowadzę statystykę idiotow na portalach spolecznosciowych i medialnych.Najwiecej jest ich
Nie typuje, a najwięcej ma do powiedzenia.Medycyna zna takie przypadki.
Arogancki, dokuczliwy Robalu , czytaj przesłanie w profilowym.Pozdrawiam myslacych
Ja nie oglądam żadnych meczy.Najpiekniejsze widowisko jest tutaj
Tak, wiem, że dzisiaj ma wejść 23, ale na mokro, na sucho nie wejdzie.Po żelu tak
5 luty będzie szczęśliwym dniem dla graczy.Warunek: kredlomy liczby od czaroita.Tylko te z dnia dzisiejszego.
Czaroit, brakuje mi jednej liczby do Mini.Ktora to liczba? Tylko nie 5.
Tylko Zabrze.W Katowicach tylko na Św.Jana u tej takiej kolektorki.
Dla wrogow i Przyjaciol w Dniu Dobroci:
1,4,7,8,21,25,26,29,33,47,56,61,62,67,68,70,74,76,79,80
1,4,7,8,21,25,26,29,33,47,56,61,62,67,68,70,74,76,79,80
Zatem w Mini też nie graj liczbami 5,9,15,17,27,26,36,37,39,40,42
Grajcie w realu, nie na sucho. Co Wam dadzą dobre wyniki na sucho? Po co stresem skracac sobie życie?
Chudybyk, tym sposobem traci się okazję. Grałem kiedyś z kolegą systemem na 12 liczb. Nie chciał skreślić 18 i 25.Wyslalismy system, ale ja wysłałem drugi na 7 liczb, właśnie z 18 i 25.Trafilem 5 a my mieliśmy 4.I tak trzeba było pobierać w Oddziale. On, były przedsiębiorca, teraz dziad.
Gry, takie typowo hazardowe szkodzą rodzinie. Raz wygrasz, Moze więcej, ale to wciaga. W efekcie przegrywasz, nie wiesz kiedy skończyć. Tacy właśnie są potrzebni organizatorom gier i loterii.
Chudybyk, tylko stałe liczby. Popatrz na ostatnie losowania Lotto. Powtórki, piękne powtorki 32,37,39,44,45,1,11 to wymarzone liczby. Takich nie wymyśli wroz Maciej czy Jackowski
Im więcej dyskutujemy o liczbach, zwłaszcza, gdy je podajemy publicznie, tym gorzej dla grającego. Zagraj, czekaj, nawet nie patrz na losowanie. Chłopak z Podlasia skreslil 4 zakłady Lotto. Nie sprawdził. Na imprezie była rozmowa, że ktoś w Białymstoku trafił 6.Nie prxyszlo mu do głowy, że on jest tym szczęśliwem.Bedac w szkole, postanowił sprawdzić kupon. Był w szoku. To uczeń LO.
Brat wysłał na chybika mm, zapomniał o nim. Żona znalazła kupon w kieszeni koszuli. - Wurzuc to bo tam nic nie ma. Okazało się, że było 7/7.To była nagroda za to, że znalazł 11000 zł, oddał właścicielowi.
Na 100% w Polsce będzie wygrana II stopnia. Śląsk i Wielkopolska
Pozdrawiam szczęśliwców. Tym, którym nie udało się wygrać, życzę wysokich wygranych i właściwych typowan
Szczegóły na priv. Jedna liczba 100, dwie 1000,3 600, 4, 1000,
Nasz kolega trafil 5 w Lotto plus, system 9 i 4/8 w Lotto, słabo płaciła czwórka. Inny kolega trafił kilka czorek w Lotto plus, wysyłając ten sam zakład 10 razy
Emerytka46, pod Twoim domem była super stowa na Super Szanse.Podam Ci na profilu, nieco później.
Lepiej nie odpowiadać lub głupiemu odpowiedzieć wedle jego głupoty by nie pomyślał, że mądrzejszy.
Gabriel, pytał głupi mądrego : - Na co rozum zda się? Gdy jego mowa naprzykrzala się, odparł : - Na to się zda, według mego ZDANIA, by nie odpowiadać na głupie pytania.
Seba, odpuść sobie dyskusje z nawiedzonymi. Oni myślą, że każdy to Seba. To choroba maniakalno depresyjna.
Będę wiedział, że to Ty do mnie piszesz. Sorry, jestem na dyżurze.
Dziękuję. Milo się czyta, gdy autor dba o zwroty grzecznosciowe i kulturę słowa pisanego
Zobaczysz, że dzisiaj w MM padnie 10/10, w pierwszym lub drugim losowaniu