Wpisy użytkownika Basztard
Łącznie 822 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 494 570. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ważna zasada! Nie zmieniać liczb ! Grać własnymi, nie sugerować się podawanymi na czacie i od Portalowiczow , którzy są wysoko w rankingu.Wasz wybór, Wasza sprawa
Od kilku dni oczekiwałem na 35, 53, 37,46,54,50,60,33 i 43 , grałem 10/10
Co do adamsok, nie każdego dnia ta metoda się sprawdza.T.S.o tym wie.Dlatego nie warto podawać na portalu swoich metod gry.
Grykd76, strzał w 10.To polska mentalność, obrzydliwe, wręcz szpetne.Szalom
Doznałem mnóstwo radości od Rosjan, Ukraicow, Litwinów i Czeczenow
Gryks76, mądry o tym wie.Temu nie tłumacz.Zero, mniej niż zero
Gdybyś był inteligentny , byłbyś na innym portalu.Ja tu jestem dla pracy naukowej
Bo Arczibalik73 jest Człowiekiem sprawiedliwym, życzliwym, wrażliwym prawdziwym katolikiem
Grajcie w punkcie 031396 , Katowice, Morawa 28.Tam padnie 5 /12 w Mini
Pan Bóg jest dobry dla dobrych.Jak grać w Mini ' to tylko sysyemem
Zobaczysz jaki pokaz trafnych typowan będzie dzisiaj na portalu.Szacun dla Sebastiana
Okraska, to tyle co wyniosłes z domu rodzinnego? To są wartości wyniesione z domu, wpojone przez rodziców, czy z rynsztoku?
Hratulacje dla wczorajszych szczesliwcow.Wvzoraj na czacie byly pewniaki jak na tacy.Bylo je brac.
Warto grać na stawce i systemem.To już ósma czwórka w tym miesiącu z chybika
Forsami, gratuluje.Lisowski, Szpaku, primafscet, farciarz , wszyscy
Ważne, zadnej liczby od nawiedzonych i celowo wprowadzających graczy w błąd.
Trzymam język za zębami, a chcialem coś napisać.Nie chce być źle zrozumiany.Arczibalik73,bardzo dużo było tutaj 'szczerych' wypowiedzi co do typowania.Masz kilka mądrych zasad, pielęgnuj je.Pozdrawiam
Bardzo dobrze, że nie ma szóstek w Lotto.Systemik wyszedł na lotto i lotto plus
Tak, Artur 5/8 w lotto, 5/8 w Lotto Plus 4/7 i 4/7 w Lotto.Wysyp wygranych
Kolega na moje liczby też ma piątki,ale w systemie na 7.Ma też w EP 4/1 ,stawka 5