Wpisy 3 493 379 – 3 493 478
14 lutego 2019 00:04 → 14 lutego 2019 09:58, 100 wpisów
3 493 376. Psychiatra widzisz i tu sie mylisz nigdy niekorzystam z zadnych maszyn, programow i generatorow jakis , nie bawiew sie jakimis mapkami, statystyki prowadze sobie sam na swoje potrzeby i notuje sobie liczby ktorymi od czasu do czasu gram, zapisuje sobie liczby ktorymi cos trafiam i je zbieram do kupy inimi gram, do tego jest mi potrzebna tylko kartka i olowek, ze jakies tam komputery nieraz biore i kresle liczby tez jak to mowie z kosmosu i wysyłam bedzie to bredzie a nie tonie nie ludze sie wygranymi, albo trafiam i wygrywam albo i nie, tak to prawda kiedys gdy niebylo komuterow , bylo latwiej trafic ta 6 w lootto jak teraz, teraz sa komputery systemy rozne i wszyastko to przeliczaja i koryguja roznosci, sa wymieniane tez i dosc czeasto te bebny losujace, poprostu technika tez idzie do przodu i coraz trudniej jest cos trafiac, ale niezapominajmy ze te maszyny wymyslił człowiek i ze maszyny tez sie i psuja a człowiek nadal mysli choc tez i jest omylny, niema czegos takiego uniwersalnego i nigdy niepsujacego sie, , ato ze od czasu do czasu ktos gdzies cos trafi to jest tylko lud szczescia i to sie ceni, tez, ja grałem w lotka od mlodych lat i gram nadal. moze i kiedys jeszcze w swoim zyciu i trafie ta glowna wygrana a moze i nie, ale bede grał dopoki mbede mial za co i dopoki bede zyl, aczy trafie cos czy nie to czas pokaze, gram zabawowo, i nierzucam sie zmotykom na ksiezyc jak tu widze co niektorzy wszystko stawiaja na 1 karte i graja za wielokrotnosc nawet stawki nawet na 1 liczbe mnie osobiscie by bylo szkoda grac tylko na 1 liczbe jak grac to najmniej na 5 liczb w tego multika , niewolno byc pazernym na kase lepiej wygrywac mniej a czesciej jak raz na jakis czas
Arczibalik73, ja wiem, że Ty jesteś inny. Myślisz inaczej. Gratuluję rozsądku
Każda pliszka swój ogonek chwali
...i z tą "złotą myślą"-DOBRANOC
...i z tą "złotą myślą"-DOBRANOC
3 493 380. Psychiatra no dziekuje tak jestem inny do wszystkiego podcghodze z lekkim przymrozeniem oka , chciałbym wygrac tak jak ini tez wygrywaja ale nie zucam sie z przysłowiowa motyka na ksiezyc . ale wierze ze jeskli mam trafic to to trafie, kiedys tam moze, gram ostatnio w mii lotka czesciej jalk multika , kiedys wiecej grałewm w multika jak w mini ale od kiedy zauwazyłem ze trafiam ods czasu do czasu wiecej w mini lotka niz w multika to pilnuje tej gry bardziej, i na ta gre jestem bardziej nastawiony , co do multika ods czasu do czasu wysyłam tez multika ale ostatnio bardzo sporadycznnie, poniewaz malo ostatnio cos tam w ta gre trafiam dlatego od ostatnie 5 miesiecy moim piorytetem w grach jest mini lotto, tu czesciej trafiam i dlatego tutaj gram w ta gre , choc niewygrywam tu jakis kolosalnych kwot jak inni ale gram tak aby miec na nastepna gre a nawet na cały miesiac ,a tez i widze ze duzo osob tu tez i trafia ta głowna wygrana raz jest ona raz jej niema, ale gram systematycznie dzien w dzien, raz trafiam raz nie ale gram dalej, i jednym ukladem liczb nie kilkoma jesli ma byc to bedzie na tym jednym ukladzie i niebawie sie w jakies tam systemy, tylko zwykly podstawowy kupnik za 1,25zł
nie wiecej dzisiaj puscilem 2 zaklady wiecej zamiast tego multika, ale to byl wyjatek jutro spowrotemm ide wysłac jedno okienko na mini, trzeba oszczedzac aby miec na dluzszagre w ta gre, bo gorzej jest jak sie skonczy kasa niema zaco wysłac a tu np zaczynaja wychodzic liczby ktorymi grasz a tu niema za co wysłac nieraz bylem w takiej juz syytuacji, dlatego uwazam ze trzeba grac na spokojnie aby zawsze z dnia na dzien miec na wysłanie tego chos jednego okienka i dalej brac udział w tej zabawie, i grze, a nie jak cpo niekturzy widze ze pisa a wysłałem za 10 krotna styawkez plusem ah jak wygram to bede mial, a tu nagle wychodza inne liczby i lipa po całosci jest, i co i 10 krotna stawka i kupon do kosza idzie i pozniej ktos pisze niegram zbankrutowałem albo np przegrałem juz 260 zł no tak jaskl grasz systemami i nietrafiasz nic to tak jest ja , tez gram tak jak kazdyt inny ale gram za podstawowa stawke niew za wielokrotnosc niechce trafiac systemami a ta zwykla 5/5 liczb i mi to wystarczy, ja w ubiegłym roku grałem przez ponad 8 miesiecy za 70zł, co jakis czas wysyłałem na przemian raz mini raz multi, i tak jak cos trafilem to odkladałem to na kupke i grałem nadal, jak mi sie skonczyla kasa to brałem z tej kupki, i dalej grałem niebyoly to duze sumy ale na gry starczylo nieraz bylo tak ze splukałem sie na 000 kilka dni niegrałem,, wtedy , iles groszy zostalo mi z zakupow zlozyłem do kupy i wysłałem mini lotka, i o dziewo w tym danym dniu trafilem znow 3/5 i wpadlo np te kilka złotych i juz bylo na pol miesiaca na gre, sdprobujcie tak niepracowac wogole z 3 lata np i grajcie w tym czasie w gry losowe , zacznijcie zupełnie od zera, wtedy poznacie tzw moc pieniadza i wtedy wszyscy bedziecie sie zastanawiac nad kazda wydana złotowka,zobaczycie jaka wartosc ma ten pieniadz , bo jak ktos tego nieprzejdzie to wydaje mu sie a co tam stac mnie jest na ws\zystko, i gram za ile chce, tak to prawda czym mamy duzo chcemy jeszcze wiecej ale pomyslmy ze kiedys moze przyjsc tzw trudny czas i trzeba bedzie zacisnac pasa i zaczynac wszystko od nowa zupelnie wszystko od zera, ja tak mialem kilka razy juz w zyciui wiem na czym to polega niezawsze slonce swieci jasno iniezawsze jest tak jakbysmy chcieli aby bylo
dobra ale teraz juz koniec tu długich tekstow z mojej strony ,trzeba przejsc do podumania nad liczbami na jutro zeby cos sklecic na losowania,
dzisiaj juzz jest dzien, wazeliniarza, tynkarza, i budowniczych wiec wszystkim wykonujacym ten zawod zycze wszystkiego najlepszego i uwarzajcie w pracy na wale tynki , , a wszystkim zakochanym duzo zdrowia,milosci i wysokich wygranych w co kolwiek gracie
No to wsio najlepszego dla majfanow itp płci nie jakiej z okazji walentynkow bawcie się dobrze
hodowla roślin,ssaków i ptaków
Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymaga szczególnej pielęgnacji. chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewica
Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca sie wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych - nie wiadomo z kim.
Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na wysokie koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie nocą.
Żona - pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwale. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.
Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymaga szczególnej pielęgnacji. chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewica
Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca sie wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych - nie wiadomo z kim.
Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na wysokie koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie nocą.
Żona - pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwale. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.
Kawaler - ptak przelotny. Dzieci swe podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest przebiegły i trudny do schwycenia w sidła.
Stary kawaler - grzyb trujący o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawka pospolita.
Maz - zwierze domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dożą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi straty. W hodowli - nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwa "szarańcza". Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.
Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko pulchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje sie do przerobu na fujarki.
Stary kawaler - grzyb trujący o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawka pospolita.
Maz - zwierze domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dożą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi straty. W hodowli - nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwa "szarańcza". Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.
Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko pulchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje sie do przerobu na fujarki.
Cześć
Miłego dnia
Miłego dopóki nie przyjdzie wieżba płacząca lub szarańcza
Avteraz do liczb
18 24 67
Zbigniew jesteś pewny ?
Zaq Brachu
Kedxior
Czekamy na Walentynki
Czekamy na Walentynki
Zaq dziś musze się wykazać
Zaq czym się nachapałeś ?
3 493 418. zaq69 2019-02-14 (09:15) lotto 8,16,18,24,25,37
Sebastian
uprawiałes juz sex
Cóż za pytanie ?
Sebastian
uprawiałes juz sex
Cóż za pytanie ?
zaq69 Dlaczego zadajecie mi pytania osobiste ?
Chcecie napisać o mnie książkę ?
Chcecie napisać o mnie książkę ?
zaq69 W takim razie uświadom mnie słucham
hm zastanawiam sie czy u buka nie zagrac od tak sportowo za 3 gora 5 zl pare spotkan na remisy
Lazio-Sevilla
Galatasaray-Benfica
Slavia Praga-Genk
Krasnodar-Leverkusen
Galatasaray-Benfica
sie jeszcze zobaczy teraz multi 60 z 70 marza mi sie i tyle spadam w mapcie
Lazio-Sevilla
Galatasaray-Benfica
Slavia Praga-Genk
Krasnodar-Leverkusen
Galatasaray-Benfica
sie jeszcze zobaczy teraz multi 60 z 70 marza mi sie i tyle spadam w mapcie
Za które włosy ?
zaq69 i jak zaprowadzisz za te włosy do jaskini to już po wszystkim ?
zaq69 Moje pytanie brzmi
Gdzie Ty znajdujesz tyle jaskiń ?
Gdzie Ty znajdujesz tyle jaskiń ?
przed chwilką łoczęta mi śie zamknęły kimka ...i widziałam ogromną kupkę w pampersie...aż się zdziwiłam że dziecko tyle może
Dusia
To dobry znak.
Powinnaś dziś zagrać bo masz duże szanse na wygraną
To dobry znak.
Powinnaś dziś zagrać bo masz duże szanse na wygraną
Moje liczby na Mini, niech będą dla Was upominkiem na Walentynki:
2,8,10,16,19,24,25,29,30,31,37,39,42.Koniecznie zagrać systemem na 12
2,8,10,16,19,24,25,29,30,31,37,39,42.Koniecznie zagrać systemem na 12
zaq69 To niemów w przenośni tylko konkretnie co i jak
Faryzeusz
Faryzeusz Grasz systemem na 12 liczb w Mini ?
zag dzisiaj nie ,ale na obróbce opisałam sen ..zaległe od wczoraj 48,49,51
Faryzeusz a dasz scana z tego kuponu który wyślesz system na 10 liczb ?
zaq69 no włąsnie i teraz będę miał dylemat którą z tych liczb odrzucić
zaq69 To wysłać ?
Seba, nie jestem że spółki Srebrna bym dawał scany, ale warto wysłać mini na 10.Jesli chcesz, za kilka minut dam skan kuponu
Nawalka jest nierozgarniety albo coś brał... Mówi że czas działa na naszą korzysc(czytaj Lecha) Lechia i Legia uciekły a my gonimy za 3 miejscem? życzę jutro remisu z Piastem Gliwice... By było smieszno
Faryzeusz Jak możesz to wklej ten scan kuponu na Mini system 10 liczb
Słuchajcie powiem Wam coś
Jeśli komuś idzie gra np w Mini a widać to po codziennych efektach to warto zagrać systemem na powiedzmy 6,7,lub 8 liczb .
Ale jak nie czujesz liczb i przeważnie masz 1 lub 0 trafień to raczej nie warto
Ale jak nie czujesz liczb i przeważnie masz 1 lub 0 trafień to raczej nie warto
Mnie ostatnio cały czas wchodziły 2 liczby na 5 w Mini i wczoraj postanowiłem puścić system 6 liczb bo nie wiedziałem którą liczbę odrzucić i trafiłem 3/5.
Gdybym zagrał systemem n 7 liczb to bym miał 4/5 bo chciałem dać jeszcze 11
Gdybym zagrał systemem n 7 liczb to bym miał 4/5 bo chciałem dać jeszcze 11
3 491 997. zaq69 2019-02-13 (09:11) lotto 8,16,18,24,25,37
a teraz podam wam kilka łobokow
1,10,21,22,24,29,30,32,33,43,51,54,57,58,62,64,69,71,75...........7/19
a teraz podam wam kilka łobokow
1,10,21,22,24,29,30,32,33,43,51,54,57,58,62,64,69,71,75...........7/19
zaq69 Tu jest 7 Łoboków z tych 19 czyli 12 jest na tak ?
Ja jeszcze nie dorosłem do grania w Mini na 10 ,11 lub 12 liczb.
Może kiedyś
Może kiedyś
zaq69 Masz cały wór prezentów ?
tomi77
Scan dam po dzisiejszym losowaniu bo ten kupon mam puszczony na 2 losowania
Czyli jak dziś będą powtórki z wczorajszego dnia mam szansę na więcej niż 3/5
A system w Mini na 10 liczb kosztuje 315 zł i jak by powiedział Arczi tyle pieniążków to by mi starczyło na granie w mini przez prawie rok
W sumie ważne co w sieci... co z tego że będę w 30 pewniakach... Jak w portfelu pustkia grać się chce
Witam wszystkich
3,37,60__19,22,42__20,30,49__
24,57,75__33,51,59__9,33,64_
_9,33,76__29,38,76__9,40,63__
25,38,68__25,35,38__29,38,58__
14,15,17__34,36,38__
45,51,73__36,37,45__21,22,23__
21,22,68__22,63,68__22,48,75__
7,22,40__39,48,55__30,35,76__
8,51,58__8,14,21__15,22,49__
3,37,60__19,22,42__20,30,49__
24,57,75__33,51,59__9,33,64_