Wpisy użytkownika Angierski
Łącznie 92 402 wpisów w archiwum, pokazane od nr 230 121. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiecie co 13 mln kombinacji to jest jakby rozlozyc ziarenka piasku na 10 km i jedno z nich jest wygrane 

jest na tej stronce http://toptyper.bbs.pl kto chce niech sobie sciagnie bo nie bede podawal maila 

dosyc skomplikowany w liczeniu statystyki, ale jak ktos ma szczescie moze wygrac - dopisac sobie jakas swoja liczbe 

jak dzisiaj usiade pozniej do kompa to wysle, to bedzie plik w zipie trzeba go rozpakowac 

ostatnio mysle nad typowaniem "metodą tęczy", ale napisze program ktory sam dobiera parametry i wybiera optymalne, bo juz nie chce mi sie myslec nad najlepszymi parametrami do tego typowania, zapuszcze test na kilka dni i bedzie typowal jak najlepiej sie da
a potem to moze udostepnie 
a potem to moze udostepnie 
polega to na tym, ze liczby kiedy wystapia w losowaniu sa przesuwane o jeden w gore w tablicy, a kiedy nie zostaja wylosowane to o jeden w dol. My bierzemy do typowania pierwsze 10 np. 
powtorki liczb z losowania na losowanie daja +2 lub -2,
ilosc wystapien w 50 losowaniach +4 lub -4
i tak dalej
w pierwszej kolejnosci beda liczby ktore maja najlepszy okres

powtorki liczb z losowania na losowanie daja +2 lub -2,
ilosc wystapien w 50 losowaniach +4 lub -4
i tak dalej
w pierwszej kolejnosci beda liczby ktore maja najlepszy okres
ale parametrow jest duzo wiec lepiej niech to zrobi program i wybierze najlepsze parametry 

mag, ale o to chodzi ze te liczby nie koniecznie musza byc wybierane, jesli liczba np 65 jest na 20 pozycji to powtorka daje +4 np pozycje w gore a wybierane sa liczby z ideksami od 1 do 10 czyli pierwsze 10
zobaczymy czy to bedzie mialo jakies przelozenie na wygrane, a to wszystko da sie sprawdzic 

wlasnie ukonczylem nowa wersje programu, teraz juz sa wszystkie gry - oprocz jokera 

Zapraszam do ściągnięcia mojego programu http://toptyper.bbs.pl
Jest już nowsza wersja
Jest już nowsza wersja

można wziąć laptopa i grać w keno, bo wyniki aktualizują się minuta po losowaniu

jest na http://toptyper.bbs.pl typuje liczby w Multi, Lotto, Mini i Keno
Mam zamiar oprogramować system progresywny strefowy dostosowujący się do poniesionych wcześniejszych strat i tworzące jakiś zysk w przeciągu kilkunastu losowań

a ja program pisze który daje podpowiedzi jak grac czyli taki menager bukmacherski 

wchodze sobie na strone WWW swojego komputera bedac np w pracy, mam przyblizone wyniki spotkan no i sobie typuje 

<matti> dopiero tworze program, będzie podppowiadał jakie spotkania są warte uwagi i jaką stawkę wybrać, będzie zarządzał portfelem (czyli tak dobierał grę żeby np. miesięcznie wykonać plan z założenia) i można będzie grać poza domem, wyniki będzie ściągał na bieżąco. 

nie wierze w to ze wygram, ale wierze w pewna regule co sie nazywa wzajemnosc wykluczania, co poprawia mi wyniki w typowaniach 

co myslicie nad programem do typowania w gry bukmacherskie (program robi analizy, wybiera najlepsze spotkania, typuje, ustala budzet) - wszystko robi 

bo mam zamiar pisać gre, ale mam jeszcze nieskonczony ten projekt i nie wiem czy go konczyc 

A czy ktoś testował ten program?, może macie jakieś pomysły żeby coś wstawić pozmieniać 

Witam. Sory że wam przedstawię wyniki moich testów z filtrowanymi systemami skróconymi i statystyką typowania (razem połączonych), ale z tych systemów naprawdę wygenerowanych, wyniki są bardzo obiecujące
. A niebawem program uposaże w takie możlwości i co Wy na to?? 
--- to są wyliczenia zrobione przez program, na prawdziwie wygenerowanych systemach i sprawdzone na prawdziwych losowaniach ---
SYSTEM: Efektywność łączna wzgl. prawdopodob: 336.1049%
SYSTEM: Efektywnosc skrócenia wzgl. statystyki: 190.22624%
SYSTEM: Stopień skrócenia: 86% (ilość kombinacji która została odrzucona)
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc prawdopodobieństwo: 34.758236%
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc statystykę: 61.413258%
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc statystykę + filtrowane skracanie: 116.824135%
SYSTEM: Wskaźnik wygrywalności (ponad 100% - wygrana na plus): 101.43839%
SYSTEM: Ilość wszystkich zakładów: 50380 (382536 zakładów)
SYSTEM: Ilość zakładów w systemie pełnym: 66
SYSTEM: Średnio zakładów na losowanie: 8
PORTFEL: Saldo: 21190.0zł
PORTFEL: Zwrot: 116%
PORTFEL: Całkowita wygrana: 147140.0 zł
PORTFEL: Całkowita przegrana: 125950.0 zł
PORTFEL: Saldo maksymalne: 38042.5 zł
PORTFEL: Saldo minimalne: -54957.5 zł
PORTFEL: Średnia stawka na los.: 21.730503 zł
PORTFEL: Maksymalna stawka: 165.0 zł
PORTFEL: Ilość pieniędzy na grę średnio na miesiąc (30 dni x 2): 1303.8302 zł
PORTFEL: Maksymalna ilość pieniędzy wydanych na grę na miesiąc (30 dni x 2): 2275.0 zł
PORTFEL: Maksymalna ilość pieniędzy wygranych w grze na miesiąc na plusie(30 dni x 2): 92294.0 zł
. A niebawem program uposaże w takie możlwości i co Wy na to?? 
--- to są wyliczenia zrobione przez program, na prawdziwie wygenerowanych systemach i sprawdzone na prawdziwych losowaniach ---
SYSTEM: Efektywność łączna wzgl. prawdopodob: 336.1049%
SYSTEM: Efektywnosc skrócenia wzgl. statystyki: 190.22624%
SYSTEM: Stopień skrócenia: 86% (ilość kombinacji która została odrzucona)
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc prawdopodobieństwo: 34.758236%
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc statystykę: 61.413258%
SYSTEM: Zwrot pieniędzy licząc statystykę + filtrowane skracanie: 116.824135%
SYSTEM: Wskaźnik wygrywalności (ponad 100% - wygrana na plus): 101.43839%
SYSTEM: Ilość wszystkich zakładów: 50380 (382536 zakładów)
SYSTEM: Ilość zakładów w systemie pełnym: 66
SYSTEM: Średnio zakładów na losowanie: 8
PORTFEL: Saldo: 21190.0zł
PORTFEL: Zwrot: 116%
PORTFEL: Całkowita wygrana: 147140.0 zł
PORTFEL: Całkowita przegrana: 125950.0 zł
PORTFEL: Saldo maksymalne: 38042.5 zł
PORTFEL: Saldo minimalne: -54957.5 zł
PORTFEL: Średnia stawka na los.: 21.730503 zł
PORTFEL: Maksymalna stawka: 165.0 zł
PORTFEL: Ilość pieniędzy na grę średnio na miesiąc (30 dni x 2): 1303.8302 zł
PORTFEL: Maksymalna ilość pieniędzy wydanych na grę na miesiąc (30 dni x 2): 2275.0 zł
PORTFEL: Maksymalna ilość pieniędzy wygranych w grze na miesiąc na plusie(30 dni x 2): 92294.0 zł
no może może ale łatwo wtopić grając nie wiadomo jak (tutaj chodzi o całość)
wszystko niebawem w moim programie pozdrawiam, no i oczywiscie gra zespolowa 

robie za...sty program, teraz juz potrafi generowac systemy ktore daja duzo lepsze rezultaty niz granie samymi liczbami 

tylko pytanie skad wiac na to czas 

dla wszystkich za dobre typowania