Wpisy użytkownika Angierski
Łącznie 92 535 wpisów w archiwum, pokazane od nr 329 393. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
niedlugo udostepnie ten program, tylko tam nie utworzy sie systemu takiego od zaraz na jedno losowanie, tam jest zawarta cala strategia 

wlasnie tu jest problem zeby kontrolowac ludzi ze jak wygraja nie powiedzieli ze nie puscili 

jedna osoba odpowiedzialna za puszczanie totkow i jesli puscila to pisze smsy do wszystkich ze puscila, a jesli puscila i sie nie przyzna to placi oczywiscie za wszystkie zaklady 

jeszcze jeden jest system ciekawy, strefowy czyli podzielony np po 3 liczby wtedy duzo latwiej trafic wieksza wygrana

zalozmy z 21 liczb wyglada to tak - po tyle liczb dobieramy 1, 2, 4, 5, 7 - rozpisujemy na system pelny z gwarancja pod warunkiem trafienia choc jednej liczby w tych grupach pierwsza grupa to tzw pewniak (1 liczba) 

i te 5 grup mozemy rozpisac uwaga na 10 liczb w okienku, przy zachowaniu gwarancji
to nie to samo co pelny system z 21 liczb na 10 skreslen to duzo mniej 

o to chodzi zeby nie wtopic lepiej grac po trochu ale w grupach
witam, właśnie sprawdzałem wasze typowania z moim programem i okazuje się że prawie we wszystkich przypadkach typujecie zgodnie z prawdopodobobieństwiem (jak chcecie to sprawdzić to ściągnijcie mój program - link na profilu) i w podsumowaniu wpiszcie losowania od 1 do podanej liczby typów jakiejś osoby. Wtedy widać ile powinno się trafić poszczególnych wygranych. W bardzo częstym przypadku to jest właśnie tyle samo co podaje prawdopodobieństwo lub mniej (macie również porównanie z moim programem) 

albo da grasso pizzeria tylko tam jakies dziwne skladniki daja, ale w sumie smakuje 

podaje liczby, ustala plan gry na dlugi czas, okresla ile wydamy, podaje gotowe systemy
niedlugo ujzy swiatlo dzienne moj program, jak narazie niezle idzie 

jestem ciekaw czy wytypujecie lepiej w przeciagu 50 losowan niz moj program
statystyka jak narazie niezle wymiata 20 trafien zamiast 4 5/5 w MM
tam jest program do tworzenia systemów i podstawiania do typow za darmo