Wpisy użytkownika Angierski
Łącznie 92 310 wpisów w archiwum, pokazane od nr 192 483. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
TS bierze i tak większość kasy dla siebie, a ciekawe dlaczego ? co daje w zamian lepsze studio lotto? dofinansowanie do sportu ? (obecnie niewielkie) a przecież nazwa sama mówi za siebie Totalizator Sportowy. Zajrzyjcie sobie na strone BIP T.S. i tam widnieje kapital 1 132 839 138,51 zł - niezly, a zobaczcie tez podzial zyskow jaki jest to sprawdzicie ile kasy na co przeznaczaja

a ja znam system prawdziwy 100% ktory daje po 7 latach grania 100.000zł 

system testowany był na wszystkich losowaniach zaczynajac od 1 a skonczywszy na 5000, przeeprowadzał proby wyslania kuponu za okreslona kwote i odliczal od salda koszt tej gry oraz wyliczal nastepna stawke, w przypadku sukcesu do salda dodawal wygrana.
Przy maksymalnej stawce 300zł mogl wygrac ponad 100.000zł. Gra byla testowana na 5 liczbach w Multi Multi. Demo gry wkrotce udostepnie
Przy maksymalnej stawce 300zł mogl wygrac ponad 100.000zł. Gra byla testowana na 5 liczbach w Multi Multi. Demo gry wkrotce udostepnie

powiem w skrocie 5/5 - to zysk 100% (konczymy) 4/5 zmniejszenie stawki dla gry 5/5 3/5 zysk + z 6 technik ktore zmneijszaja stawke 

to mialo byc tylko doswiadczenie
przeprowadzone na temat tego ze jeden kolega z ktorym znam sie dlugo ktory gra duzo w totka powiedzial mi ze juz nie ma nadziei nic trafic, a ja powiedzialem mu ze znajde sposob na jego problem i tak zaczalem pisac ten program zeby mu pokazac ze jednak mozna wygrac 
przeprowadzone na temat tego ze jeden kolega z ktorym znam sie dlugo ktory gra duzo w totka powiedzial mi ze juz nie ma nadziei nic trafic, a ja powiedzialem mu ze znajde sposob na jego problem i tak zaczalem pisac ten program zeby mu pokazac ze jednak mozna wygrac 
powinno być tak, że kombinacje co sekunde sie zmieniaja, to znaczy w przedziale zalozmy 30 sekund
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
1,2,3,4,5
1,2,3,4,6
.........
1,2,3,4,30
w taki ulozony sposob wtedy czas odselania smsa i wyslania mialby mniejsze znaczenie dla trafienia np 4/5
no na pewno lepiej niz skreslac jakies uklady liczb powtarzane przez nawyk skreslania

1,22 to malo, ale jeden raz nie wystarczy trzeba puscic z 10 razy zeby trafic
wiecie co mam pytanie czy ktoś ma jakiś pomysł na określenie metod gry, sposobów, testowania systemów do gry, typowań i próby ogrania bukmaherów albo totolotka, bo u nas w polsce raczej nei ma takiego określenia ja wymyśliłem: probing tak jak hacking, phishing, ma ktos na to jakies okreslenie 

demo mojego programu do lotto juz niedlugo bedzie dzialac, wysylajcie maile na myklata@inmail.pl zeby go przetestowac.

równie dobrze mogla by brac 90% a losowania by były z udziałem osób trzecich 

wczoraj rozmawialem na necie z jednym gosciem co wygral 6 w lotto 

Czesc, wlasnie sie zastanawialem jak to jest - czy lepiej puszczac systemem czy grac z losowania na losowanie ciagle po jednym zakladzie i okazuje sie ze systemem mamy mniejsze szanse niz puszczanie ciagle ale np po jednym okienku.
Przykładowo mamy 13 mln kombinacji w lotto. Numerujemy je kolejno 1...13mln i wybieramy 2 zakłady z tymże jeden o numerze parzystym, drugi z nieparzystym. Wiemy juz ze albo parzysta, albo nieparzysta kombinacja wejdzie wiec jeden zaklad jest z gory nietrafny. Hipoteza
Teraz inna opcja puszczamy parzysta i nieparzysta kombinacje po kolei najpierw na jedno potem na drugie losowanie. Jest szansa ze akurat trafimy wlasnie w parzysty numer, a drugim razem trafimy np nieparzysty wiec obie kombinacje są prawdopodobne do trafienia (zbiór dzielimy kombinacje na parzste / nieparzyste - wtedy jest okolo 6,5 mln kombinacji na kazdy zbior czyli 2 razy wieksza szansa).
Takie rozmyslania na koniec roku
, a w zasadzie to wszystkim zycze udanego 2011 roku, duzo prezentow i radosci 
Przykładowo mamy 13 mln kombinacji w lotto. Numerujemy je kolejno 1...13mln i wybieramy 2 zakłady z tymże jeden o numerze parzystym, drugi z nieparzystym. Wiemy juz ze albo parzysta, albo nieparzysta kombinacja wejdzie wiec jeden zaklad jest z gory nietrafny. Hipoteza

Teraz inna opcja puszczamy parzysta i nieparzysta kombinacje po kolei najpierw na jedno potem na drugie losowanie. Jest szansa ze akurat trafimy wlasnie w parzysty numer, a drugim razem trafimy np nieparzysty wiec obie kombinacje są prawdopodobne do trafienia (zbiór dzielimy kombinacje na parzste / nieparzyste - wtedy jest okolo 6,5 mln kombinacji na kazdy zbior czyli 2 razy wieksza szansa).
Takie rozmyslania na koniec roku
, a w zasadzie to wszystkim zycze udanego 2011 roku, duzo prezentow i radosci 
Mam 100% system w multi multi na 10 osób po 3 tys zł - jest to maksymalny koszt gry poniesiony na jedną osobę. Wygrana około 5000zł na czysto do podziału. Szukam osób do wspólnej gry zespołowej. Piszcie jeśli jesteście chętni na mój mail myklata@inmail.pl odpowiem w jaki sposób będziemy grać (sam biorę w grze udział)...
ale co macie do maszyny losującej, nie da się zrobić idealnej maszyny losującej w normalnych warunkach, chyba że to byłby dobry komputer 

ja proponuje żeby przed losowaniem mówili "w kasecie losującej jest 80 równo wyważonych kól"
no cóz jesli mamy do czynienia z takimi rzeczami np jak ten Coperfield przewidzial numery w totka - tak bylo to takie oszustwo jest bardzo proste do zrobienia przez totalizator 

powinno sie grac tak jak w bingo, kupuje sie gotowe zestawy ze skreslonymi liczbami a losuja wszystkie kule z tymze ktora pierwsza tym lepsza

ja nie wiem jakie liczby, ale proponuje tak grać - z poprzedniego tygodnia wybierać liczby które najczęściej wchodziły (20 liczb), skreślać 10 z nich przez następny tydzień i po tygodniu zrobić zestaw 10 liczb od nowa 

mozna jedynie stwierdzic ze tak jest lepiej ale nie wystarczajaco dobrze zeby wygrywac duze pieniadze

ja mam system juz taki ze jakby mi sie chcialo chodzic do kolektury to bym byl pewny ze kiedys bede na plusie 

Hej, znalazlem sposob na multi (skomplikowany system). Problem w tym ze nie mam czasu puszczac, moze ktos by byl chetny wysylac mi kupony ?? daje 10% zyskow 

deprim, gdybym za tyle gral tzn 600 zl miesiecznie to bym mial gwarancje 95% ze sie zwroci i cos wygram 

wesoly, podobno pracujesz w totku?. co bys powiedzial na temat gry zespolowej, ale jesli masz mozliwosc puszczania kuponow, to by bylo fajnie 

troche snobistycznie zabrzmialo ale testowalem go na 100 sposobow i zawsze okazywal sie lepszy ciut od gracza

Analizuje około 50 losowań wstecz, sprawdzając 3 ostatnie przerwy i ilość wystąpień w całym przedziale, potem jest wzor na obliczenie chodliwosci liczb, sortując malejąco od największej wartości (my bierzemy 10 liczb z góry) - przed każdym losowaniem.

skutecznosc jest dobra, na 20 losowan mialem 6/10 no i raz 7/10, ale wlasciwie to mozna go sprawdzic..., podaje za kazdym razem "co bym trafil, gdybym zagral"
(a na koncu daje podsumowanie) 
(a na koncu daje podsumowanie) 
hej, kto sie pisze na darmowy program do typowania liczb (trafnosc ponad prawdopodobienstwo) ?? piszcie maile, program wysle w nastepnym tygodniu 

kto z Was chce program do typowania liczb w multi multi?? (rozdaję nieodpłatnie do testów)? piszcie maile

wlasciwie go rozdaje do testow i oczekuje komentarzy jak sie sprawdza ten program oraz w jakim stopniu sie przydaje 

bronx, jest taka sprawa, że jak nie wygrasz stawka x 1 to i x10 nie wygrasz

a tak poza tym to juz mam prawie ukonczony program, niedlugo go rozesle tym co mi powysylali maile 

wlasciwie jak cos wygrasz, to jak wszystko przeznaczysz na duza stawke, masz male szanse zeby wygrac wiecej 

tak, bo im do tego potrzeba mniej szczescia, niz dla tych co graja na minimalna ilosc zakladow
bronx to powodzenia moze jak trafisz 7/7 (stawka 3) to juz cos konkretnego bedziesz w stanie puscic 

szkoda ze nie mam jak puszczac kuponow(będąc w pracy) zresztą najpierw przydala by sie jakas wygrana rzedu 2000 na poczatek

to znaczy raczej sposob na wyzsza wygrana (bo system z reguly daje mniejsze)
tak i emocje wieksze, a jak cos wejdzie to wieksza radosc, ale grajac x3 - tracisz 3 razy wiecej kasy 

efektywnosc zwrotu z gry mm to max 50% tak czy inaczej (chyba ze siegniemy po glowna wygrana) - grajac systematycznie czasami mozemy byc na malym plusie, ale pozniej i tak to wtopimy 

wogole to juz mam prawie ukonczony program do typowania, tam widac jak sie sprawdza losowe wybieranie liczb 

zobaczcie jaki jest rzeczywista trafność naszych typowań.
Wejdźcie w zakładkę typowania / blians i tam jest 364 typowań.
Teraz wejdzcie na strone prawdopodobienstwo trafienia w multi multi na www.lotto.pl i dokonajcie prostych obliczen.
364 / (prawdopodobienstwo 5/10) = 19 piatek na 10 liczb i tyle wlasnie jest.
Idealnie sie zgadza nasze typowanie z prawdopodobienstwem
Wyzej czegoś sie nie podkoczy. Wlasnie te 365 zakladow lub typowan daje 19 5/10.
Wejdźcie w zakładkę typowania / blians i tam jest 364 typowań.
Teraz wejdzcie na strone prawdopodobienstwo trafienia w multi multi na www.lotto.pl i dokonajcie prostych obliczen.
364 / (prawdopodobienstwo 5/10) = 19 piatek na 10 liczb i tyle wlasnie jest.
Idealnie sie zgadza nasze typowanie z prawdopodobienstwem

Wyzej czegoś sie nie podkoczy. Wlasnie te 365 zakladow lub typowan daje 19 5/10.

czyli jak ktos mysli ze wygra cos wiecej np 6/10 musi puscic 87 zakladow minimum albo w 87 losowaniach powinien to trafic (lecz zwykle ludzie typuja gorzej niz prawdopodobienstwo pokazuje )

chociaz biorac udzial w grze i nawet nie wygrywajac, otwieramy sobie droge do 10/10 

mi tylko raz w programie udalo sie trafic 9/10 na 5000 tys losowan