Wpisy użytkownika Angierski
Łącznie 92 310 wpisów w archiwum, pokazane od nr 145 282. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no na peczki i ja w takie systemy nie wierze, ale mam wlasny system ktory sie sprawdza 

dlatego mozna liczyc na typy bo jak dobrze wytypujesz to bedzie czesciej
oto chodzi ze kazdy system daje gwarancje zwrotu gdzies okolo 25-30%
chyba ze masz nieograniczony budzet
chyba ze masz nieograniczony budzet
no wlasnie na tym polega ten moj system na odpowiednim zwiekszaniu stawek 

no to przegrasz tyle ile bys zainewstowal w granie na stawki w przeciagu 200 x 20 = 10 losowan 

staytstyka jest trudna w opanowaniu ale mozna spojrzec na ostatnie losowania i wytypowac liczby ktore sie najczesciej pojawiaja w ostatnich 5 losowaniach - tak chyba najlatwiej
to tych liczb sie nie typuje, bo one maja dlugie przerwy nawet dluzsze niz myslimy i moga nie wypasc w kolejnych kilku losowaniach..
zwykle po 3 seriach wystapien w 5 losowanich nalezy wybrac inna liczbe
no sprobuj potem jak osiagniesz bilans - 540 zl ( tyle chyba wynosi za 5/5 ) to podziel 540 / 2 i graj od nowa tyle ze do 270 zl stawka podwojna
tylko wyobraz sobie ze 280 losowan mozesz grac zanim trafisz 5/5
ale potem podwajasz albo potrajasz stawke jesli nie trafisz 5/5
jesli ja mialbym grac dla kasy to bym wybral keno w kasynie ktore oferuje stawke 40 zł za dwie liczby a nie 16zł jak w multi.
Pomyslcie ile idzie pieniedzy z naszych kieszeni na reklamy utrzymanie sprzedazy nowe loterie i pensje prezesow, dyrektorow i pracownikow i jeszcze troche do panstwa z tytulu podatku. A kto to wszystko utrzymuje - oczywiscie my.
Pomyslcie ile idzie pieniedzy z naszych kieszeni na reklamy utrzymanie sprzedazy nowe loterie i pensje prezesow, dyrektorow i pracownikow i jeszcze troche do panstwa z tytulu podatku. A kto to wszystko utrzymuje - oczywiscie my.

każdy by chciał wygrać sporo tylko skąd na to kasę wziąć ktoś musi przegrać 

a ja mam program do Multi i Keno który wygrywa nawet po 200 losowaniach (to znaczy że po 200 losowaniach jesteśmy na plusie) w takim razie możemy grać tak długo aż coś większego się nie ustrzeli. 

praktycznie za darmo, tylko musze go skończyć ale już widać efekty 

200 losowan i wygrana zwykle zwraca koszty gry plus jakis tam zysk zalozmy 1000 zł 

ale komu sie chce puszczac 200 losowan pod rzad zeby wygrac 1000 zł ? dlatego traktuje to jako gre na dlugi okres czasu zalozmy 200 razy 5 czyli 1000 losowan zeby miec szanse na wyzsza wygrana ponoszac przy tym minimalne koszty na gre 

musze napisac interfejs graficzny do niego zanim go bede rozdawal 

dlatego pisze go na komorke zeby spedzac w totalizatorze czas bez noszenia laptopow 

a w Multilotka to oczywiscie 100 dni grania to jakies 3 miesiace chodzenia do kolektury na losowanie z 14 i 22 ja niestety nie mam czasu na puszczanie bo pracuje i mam inne obowiazki 

czesc, kto chce sie zmierzyc z totkiem, opracowalem system stawkowania, tylko potrzebne jest dlugie granie i kapital ok 3000 tys, ale po tym zawsze troche zyskamy (sprawdzilem po przeanalizowaniu gry na wszystkich losowaniach). Jednak czy warto grac tak dlugo zeby zyskac niewiele to chyba bez sensu, ale dla graczy nalogowych to jest calkiem dobre 

zysk gwarantowany w 100% a mozna oczywiscie dostosowac zysk do np 110% jak kto chce
najlepiej jak gra sie do spoly np 3, 4 osoby wtedy mozna poniesc zysk i sie lepiej na tym wychodzi (mniejsze naklady wieksza wygrana)

a tak wogole to nie ma sensu takie granie bo to jak pozyczka dostajesz duzo a placisz w ratach 

Ja bym nie wierzył w to że wygram, wszystkie losy są policzone a wygrana taka to raz na 3 miliony losów 

mi się najlepiej gra w kasynie internetowym i zadna zdrapka nie daje mi tyle zadowolenia 

To i ja się dołączę - Wszystkiego Dobrego Dla z Okazji Imienin Kasi. 

Ja zgraniam 20 mln i jadę na Wyspy Owcze
, albo Wyspy Zielonego Przylądka, a lotto będę wspominał pozytywnie
Tak poza tym to życzę każdemu takiego szczęścia jakie ja będę miał jutro
, albo Wyspy Zielonego Przylądka, a lotto będę wspominał pozytywnie Tak poza tym to życzę każdemu takiego szczęścia jakie ja będę miał jutro

szkoda kasy na systemy, ale od czasu do czasu można sobie jakiś puścić
raczej 6 się nie wygra ani 5 systemowo, ale potencjalnie jest możliwość (mała) 
raczej 6 się nie wygra ani 5 systemowo, ale potencjalnie jest możliwość (mała) 
a no i sam go napisałem, narazie nie udostępniam bo go ciągle testuje, jak narazie sprawdza się znakomicie 

no wlasnie a moj system jest na 150 losowan przy inwestycji 4000 zyskujemy okolo 500zł 

kazda duza wygrana zmienia czlowieka, ale mysle ze jak ja bym wygral to bym gral ale za mniejsza kwote 

ale jedna szostka to naprawde podwojne szczescie przy takiej kumulacji...