Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 539 062. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Zagrałem a Powera ale lipa 4$ w plecy.. Tylko nikt nie trafił to bedzie kumulacja z 1,5mld!!! Dolar
Powiedziałem kumpeli że jej wyśle 12$ i do 3 razy sztuka... to we wtorek poproszę aby wysłała...
Krasnalka .. mam koleżankę w NY i ona mi wysłała... do podziału potem...
Nie!!! nie wierzę w te firmy... a tak mam skan na Viber kuponu i wiem że wysłane
Janosik.. trzy lata temu jak byłem i sam wysłałem to na 3 losowania raz 3 miałem ..i w Kanadyjskim jakimś lotto też coś 100$ wyszło do przodu..
Krasnalka..lecę bo rodzince muszę śniadanie zrobić... potem wpadnę. Pozdrawiam.
Witam wszystkich. Janosik zobacz MM 2,8,24,26,28,41,49,55,64,72
Papa Smerf... Nie wiesz ktoto Janosik???..tv nie oglądałeś.. zabiera TS daje Paskowiczom...
Papa ... nie , bo jestem Historykiem A nie Maciejem wróżbitą, i pracuję tylko na żródle... od PASKO...
Janosik dzięki.. tak myślałem że lipa... biorę drugi zestaw i lecę do Żółtego domku... narazie...
a ja poproszę : 9,13,16,35,43....i do szczęścia pełnego...53,74
Witam wszystkich. MM 1984 .. fajna parka , popieram na powtórkę...
MM1984 o 14 7/10 bez plusa...4/9/13/16/35/43/52/59/71/80 muszę 5 zostawić a 5 zmienić na 24...
Byłem zły bo wczoraj o 21.40 był 7/10plus w stałych, grałem nim w ubiegłym roku... ale jak byłem w szpitalu od 01.10 do 20.10 to nie grałem... a jak sprawdziłem to się zgrzałem.....a teraz malutkie 7/10
Papa Smerf... mapki, statystyki, myślenie, szczęście, podpowiedzi innych... dodajesz po 2 sztuki, mieszasz i masz... 0/10...8/10...a jak nie zagrasz to i 10/10....Jak w życiu . Raz na wozie ..raz pod wozem.
MM byłem w szpitalu..nie grałem miałem dwa stałe ... wróciłem sprawdziłem w narzędziach co padało...i musiałem na dwa dni wrócić
Teraz stałe sobie w stałych a codziennie zmieniam, stare do kosza po wysłaniu. aby serce wytrzymało dla emeryta
Do zobaczenia ...lecę na miasto.A potem do żółtego domku roztrwonic troszkę z 140 pln...
postaram się , może do jutra starczy... wczoraj ze stałych nie wysłanych o 21.40 było 7/10 plus.... to by troszkę się pograło...a tak lipa...
Dusia...a nasz zestaw w stałych jednak różni się... Ty masz 46 a ja 44... reszta to samo...
MM .. jamiałem kilka 8/10( ost w skanie) i 7/8, 6/7 5/5 to troszkę.... i diabelne nie wysłane 10
Tak ...kiedyś grałem na parki ... to pare razy zaliczyłem okienko... w oddziale...
I 15 lat temu miałem 5/6 w lotto ...tylko 1400pln....a do 6 było tylko jedna cyfra, ja miałem 7 a padło 6... takie życie.
Grałem wczoraj ale tylko 2/5 bez czerwonej...czyli wygrana 0$!
Dragon 450 jak na 30 lat...jak od ręki to coś 300 bo podatek większy niż nasze 10%
MM tak.... tylko teraz nie gram już w lotka a tylko w MM.. dwa razy 5/6 wystarczy... no do 3 razy sztuka...od czasu do czasu puszczę jakiś zakład i wszystko...teraz pogram w Powerballa...
za 5 z 69 płacą 1 mln $ , koszt 2$ .. troszkę lepiej niż u nas w Lotto...
a jak trafisz jeszcze jedna z 26 lub wyślesz 26 zakładów to jest 40 mln$ lub kumulacje...skan zakładu z wczoraj w profilu...
I tu problem! Trzeba mieć kogoś w USA kto kupi, bo te internetowe zakupy to nic nie dostaniesz. I ważne odbiór osobiście i fotka i pełne dane do wglądu.
Pasko ...przepraszam to nie reklama.... www.powerball.com Tam wszystko można przeczytać.
ale... wysyłam 26 razy z plus 1-26 i mam podstawowe bez kumulacji 40mln $
Co kopiuje?? to mój zakład lezy w NY w szufladzie, a foto u mnie..Mam kumpele i Ona mi wysyła...
Na sobotę poproszę o dopisanie na dole ANDREW... będzie widać że nie kopia
Krasnalka w sobotę jest 40 milion w powerball... tylko podaj 5 + 1 ... i wyślemy...
Krasnalka 5 z 69 i jedna z 26. Wczoraj trafiłem 2 * 2/5 +0/1 czyli 0$
ale w sobotę 40 milion to jednego za 2$ wyślę... nawet 5 z 69 trafic bez dodatkowej to 1 mln...
Ok to w sobotę wyślą mi dwa ... swoje pomyślę...jak co odliczę z tych 40 milionów 2$ ekstra...
Tak ...miałem skan w profilu...ale były głosy że kopiuje z internetu to zmienilem...
All winning tickets must be redeemed in the state/jurisdiction in which they are sold....
Krasnalka tylko musisz galopem wiza...ale teraz to nie problem...a jak powiesz że po kasę to dadzą w mig.
Krasnalka.... 5+1 na jutro będzie posłane... jutro skan wrzucę i Ci napiszę kiedy...
Bil ..www.powerball.com tam masz wszystko..kto wygrał,,ile,,, ile płacą dla kolektora...
Krasnalka lece w mapki Szefa.... Pasko a mapki lottomaps.com w losowaniach innych na świecie to też Twoje???
Na stronie Lotto jest regulamin i jak wół pisze...1 wygrana I stopnia...
.... jutro po cichutku... zestawienie wygranych w Kaskadzie...zmieni się z 2 na 1...na oficjalnej stronie lotto...
Ma ktoś pewna 10 w MM bo mam na zbyciu tylko 5pln.. nie dam im wiecej o 14 złodziejom!!! Taki numer z Kaskada!!
A ja z nerwa rozpaliłem saunę to choć w śniegu się poturlam.. bo staw zamarzł...