Wpisy użytkownika AlbinLotto
Łącznie 12 824 wpisów w archiwum, pokazane od nr 187 901. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
widze ze znowu parka 59-60 padla

i znowu parka padla 59-60

TS bardzo kocha duze kumulacje bo zyski maja wieksze 

ale dzisiaj duzo wygranych w mm 2x9/10 w tym jedna z plusem , 5 x8z8 z plusem i 6 po 7/7

ja wlozylem 0
i jak widze znowu parka padla 59-60 i jescze wczoraj na 22 tez padla
w tym tygodniu tylko
a dzisaj to z plusem jescze
w niemczech mieszka 80 mln ludzi a w polsce 37 .
dokladnie wiecej zarabiaja i wiecej moga przeznaczyc na lotto
pechowiec6- przeczytaj sobie to http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3217.htm .Nie wyobrazam sobie zeby ujawniac dane osobowe wygrywajacych.
Pechowiec>>> to sa stany a my sa w polsce!!
pechowiec6>>>>>>>>>>>przeczytales ten artykul ze strony totolotka http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3217.htm ? warto go przeczytac a wygral jedynie pare groszy
krzysiek 93.3 >>>>>>>> w stanach policja robi takie pulapki auto jest otwarte sa kluczyki i urzadzenie do namierzania tego auta . Kiedy zlodziej zadowolony bo mysli ze jakis kre.. zostawil otwarte auto z kluczykami zabiera auto i zaczyna sie poscig policj , w tedy policja zatrzymuje zlodzieja i jest szybki proces i za kraty w polsce tez by sie to przydalo.

to jest 2 wygrana pod wzgledem wysokosci ale jak by bylo faktycznie te 25 to by byl rekord
Pewnie Pasko wygral bo go cos nie ma i obawiam ze sie ze zaniedba swoja strone

najlepiej raz w roku wygrac 100tys zl i milony sa nie potrzebne

Pechowiec6>>> wiesz wg mnie to jest prawda w uwadze byl nawet program nie dawno o tych wygrywajacych 6 i te osoby mowily ze lepeij nikomu nic nie mowic a pradwa jest taka ze male wygrane w totolotku powoduja smiech a duze niesamowita zazrdosc!
tyle dokladnie 2'337'886zl
wygrane w lotto nie uwzglednia sie w pit
kiedys wógole nie bylo pdatku od wygranych w lotto
nawet mam jescze stare etui na kupony w ktorym pisze "pamietaj wszystkie wygrane w lotto sa zwolnione z podatku"
10% podatku jest od wygranych
kantor50>>>>tak 

nawet gdzies mialem jescze kupon taki
nie kase dla siebie zabierali 

wedrowca netowy>.>>>>>> nie mozna grac przez neta bo jest jakas ustawa ktora to zabrania.
prezes andrew>> tak lepeij zagrac np 100 zakladow w mini raz w miesiacu niz 4-5 zakladow na losowanie , grajac te 100 zakladow obstawiamy 100 z tych 850'668 kombinacj mozliwych czyli mamy wieksze sznase niz np 5 zakladow z 850......

trafienie 0z10 to tez nie jest takie latwe prawdopodobienstwo trafienia podobne gdzies do 4z 10 niepamietam juz dokladnie .

ostanio moja znoajoma w kolektorze mowila ze przyszedl do niej jakis chlop pogral pol dnia i na czysto 900 zl zgarnol heheh
w keno gral
mala557>>> to trza pol dnia grac w te keno w tedy cos mozna ugrac
widocznie za malo kupilas zdrapekpoprostu trzeba miec przeczucie jakies

nie 

mala1438

ja dzisiaj obstawilem w multi przedzial liczb od 1do 14

a ja gralem i juz sie nie moge doczekac
nie poprostu typuje tylko liczby w tym przedziale tak walsnie trafilem juz kiedys pare 8/10
jakas napewno he

miroslav >>>>>>>>ty w czechach mieszkasz?
mala a ty wyslalas???
jescze chwila i bedzie 

HARTAGE>>>>>>>no to mialem nosa

gralem na 9 i na 8 skreslen
Załuje ze stawki nie na x10 i wiecej kuponow nie wyslalem 

pare 6/9 i 6/8
HARTAGE>>>> na kazdym kuponie jest wygrana

ja troche zwiekszylem przedzial od1 do 14
HARTAGE>>> dzieki ale za malo wyslalem no i stawki trza bylo razy 10 w tedy kasy by bylo
W grach liczbowych w 98% liczy się szczęście.
moim tez ale skopiowalem te 98 %z tej strony http://system3swt.ziitech.pl ja sie z tym nie zgadzam
majklasz>>> na twoim zdjeciu sa twoje kupony???
u mnie tez jest spora kupa tego i tez przybywa

jutro pojde ale zaluje ze tak malo wyslalem bo byla sznasa na 8/9 czy na 8/8 i jescze stawke podstawowa zakreslilem

dzieki

dostaniemy ordery i po olowku pewnie

mag>>> 6/8, 3 razy po 6/9 , 6 razy po 5/8 , 4 razy po 4/8, i 3 razy po 5/9
majklasz>>> ladny papier jest w multi przy typowaniu 10 zakladow na chybil trafil calkiem spory listek 

mag>dzieki

tak bo do etui na kupony sie nie miesci
majklasz>>>>>to ktos sobie zaszalal niezle
tylko ze ten kupon sie nie zgadza bo 10 zakladow na 12 skreslen to nie cale 30 tys zl
HARTGE>>>>wyslales 

majklasz >>>>>>>>odpowiednia cena za lotto to 1,25tak jak kiedys bylo

hosia za co 

ja zawsze tak skromnie 

dzisiaj nie gralem ale bym postawil na 50-piedziiesiatki
HARTAGE>> na 50 piedzisiatki bym postawil 

a juz mialem szykowac przedial na dzisiaj od 50 do 69
mala557>>>>>>dla mnie losowanie wieczorne mm nie istnieje

mala557>>na wieczor grasz
liczby

mala557>>>> moze na jutro na 14 bede mial jakis przedzial to wstawie troche szybciej

mala1438

mala1438>>> na ile liczb gralas
HARTAGE>>> co wyslales
mala1438>>najlatwiej wygrac 2 zl grajac na 9 skreseln

mala557