Wpisy użytkownika ,,,
Łącznie 154 wpisów w archiwum, pokazane od nr 86 165. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
.....zatem do kupy, bo w kupie raźniej,chociaż i smród może być większy!! hehehehehehe!!!!!!
....o 14-tej była maszyna nie tylko losująca, ale i głośno grająca...czyli Szafa gra, komoda tańczy, a czytającej nie słychać.....jednym słowem STANDART Lież....też hehehehehe!!
UWAGA!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
......"dobry żart tynfa wart", a tak na serio to jest chyba moja reakcja na 3/10 o 14-tej hehehehehhhe!!! Ludzie różnie reagują i nie wiem co mi jeszcze się odwali!!!hehehehehhe
Pozdr.
Pozdr.
.....lepiej śmiać się i żartować,niźli płakać i lamentować!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
...madzia nie zaczynaj dyskusji z człowiekiem tak zakompleksionym jak kol danteV, czy nie widzisz, ze to klon edi8, a z nim jeszcze nikt tu nie zamierza wchodzić w dyskusję (bo i po co??)
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
.....nie ośmieszaj się już więcej, bo naprawdę twoje typy over/under i.t.p i t d są warte tyle co "funt kłaków", a jak nie masz czasu to tym bardziej nie wyjeżdżaj na innych.....
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
....niestety Jacku1550, tu nie obowiązuje demokracja!!!!
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
........edi8, ale dałeś czadu!!! Nareszcie pokazałeś Swoją Twarz jak wyśpiewał by słynny wokalista "Ich Troje" (nazwisko znane)
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
.......miks, napisz coś o Sobie, bo jestem nowy i naprawdę nie wiem kim jesteś (może sędzią), bo przyznałeś mi drugie miejsce....a może chcesz coś jeszcze napisać? no to śmiało i nie bój się doktora ediego, bo to nie wypada....
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
....szkoda, że obraźliwe wpisy dokora,danteVa zostają, a jeśli ktoś odważy się napisać coś z "pieprzem" jest o razu usuwany przez "Cenzora"
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
.......szkoda, ze wpis madzi77 został tak szybko ocenzurowany, bo zawierał tak dużo ekspresji i był tak soczysty w swej wymowie, że aż miło......
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CHŁOPAKOM Z LEGII W NOWYM 2010 ROKU
DO BOJU>>>>>>DO BOJU>>>>>>LEGIA!!LEGIA!!LEGIA!!
LEGIA JEST KRÓLEM>>>>>>>>CWKS!!!!!
DO BOJU>>>>>>DO BOJU>>>>>>LEGIA!!LEGIA!!LEGIA!!
LEGIA JEST KRÓLEM>>>>>>>>CWKS!!!!!
i bardzo dobrze, dzięki takim kontrolom dzieci nie będą grać!!!
To mnie cieszy!! Niestety innych zasmuci, bo tak jak edi8, niestety 8 latek to za mało żeby się załapać!!!
Jeszcze długo długo nie!!! hehehehhehehehehe!!!!!!
To mnie cieszy!! Niestety innych zasmuci, bo tak jak edi8, niestety 8 latek to za mało żeby się załapać!!!
Jeszcze długo długo nie!!! hehehehhehehehehe!!!!!!
.......spokój,harmonia,odprężenie i.....nastąpiło zwolnienie blokady....nareszcie!!!!!
.....musisz chłoptasiu odczuć jak się czują obrażane przez ciebie chociażby kobiety!!
Głąbie kapuściany over/under/never.....czyli zero
hehehehehehehe!!!!!!!!
Głąbie kapuściany over/under/never.....czyli zero
hehehehehehehe!!!!!!!!
napisz jeszcze, że jestem Madzia 77 kapuściana, głąbowa,a nawet Genowefa Pigwa.......tylko kto ci w to uwierzy??
under/over/never czyli wielkie zero....jak mawiał pewien klasyk (znane nazwisko)
hehehehehehehe!!!!!!
under/over/never czyli wielkie zero....jak mawiał pewien klasyk (znane nazwisko)
hehehehehehehe!!!!!!
....to straciłeś z własnej woli, ile przeciw sobie????
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
S.M....albo grasz, albo idziesz do sklepu......
Musisz wybrać "albo rybka albo pipka' Dwie sroki za ogon nigdy nie złapiesz równocześnie>>>..]
Jeśli już na wstępnym etapie masz problem to lepiej w ogóle nie podchodź do tematu!!!
Tylko determinacja może przynieść sukces , zresztą jak w każdej dziedzinie!
Pozdrawiam
Musisz wybrać "albo rybka albo pipka' Dwie sroki za ogon nigdy nie złapiesz równocześnie>>>..]
Jeśli już na wstępnym etapie masz problem to lepiej w ogóle nie podchodź do tematu!!!
Tylko determinacja może przynieść sukces , zresztą jak w każdej dziedzinie!
Pozdrawiam
Pasko, edi8 znowu staje się chamski, tym razem w temacie SPOKÓJ,HARMONIA........
Myślę, że On w ogóle nie lubi spokoju, dlatego zbanuj go zgodnie z zapowiedzią!!!
Pozdr.
Myślę, że On w ogóle nie lubi spokoju, dlatego zbanuj go zgodnie z zapowiedzią!!!
Pozdr.
Proszę moderatora o usuniecie niektórych obraźliwych(uwłaczających kobietom) wpisów.
Poza tym ten czat czytają również dzieci....
Pozdrawiam
Poza tym ten czat czytają również dzieci....
Pozdrawiam
Kogut, zasrańcu, a kim ty jesteś,aby pisać kto co może,a kto co nie może???
Moim zdaniem nie powinieneś otwierać dzioba na ten temat, bo od tego są moderatorzy i administrator, a nie Ty!!!!
Moim zdaniem nie powinieneś otwierać dzioba na ten temat, bo od tego są moderatorzy i administrator, a nie Ty!!!!
Stary niedźwiedź (Pasko)mocno śpi!!!
My się nie boimy
I tu świntuszymy
Jak się zbudzi
To nas z............
My się nie boimy
I tu świntuszymy
Jak się zbudzi
To nas z............
a po co mi go szukać?
On powinien być tu, bo dodaje kolorytu i blasku temu czatowi!
Pasko odblokuj tego biedaka!!
On powinien być tu, bo dodaje kolorytu i blasku temu czatowi!
Pasko odblokuj tego biedaka!!
i co więcej tu dodać /Jedynym znanym mi na tym forum zboczeńcem jest ten , który przybrał nick "kutas19" i jest z Krakowa...
A może jest tylko miłośnikiem wieszcza Adama i stąd ten wiszący przy słuckim pasie a w "Panu Tadeuszu" opisany kutas w jego nicku jest obecny , bo się z nim identyfikuje będąc tak od lat przez sąsiadów nazywany...
A może jest tylko miłośnikiem wieszcza Adama i stąd ten wiszący przy słuckim pasie a w "Panu Tadeuszu" opisany kutas w jego nicku jest obecny , bo się z nim identyfikuje będąc tak od lat przez sąsiadów nazywany...
ja uważam, że wszyscy jesteście siebie warci!!!
Jest takie mądre przysłowie:
Kto z kim się zadaje Takim się staje
Wydaje mi się, ze nawet tęskinicie za sobą, gdy kogoś z was brakuje.
Wiem,że Pasko ma dylemat, bo jeśli kogoś z was zbanuje, to poczytność, a zatem i aktywność innych na forom maleje, a to jest ze szkodą dla niego.
Rozumiem, że takie zadymy powiększają ilość ludzi odwiedzających i Pasko jest wtedy bardziej zadowolony, bo i kasa wtedy większa, "a kto nie lubi kasy"
Zatem do dzieła i dalej obrzucajcie się błotem, bo wydaje mi się, ze ostatnio dostaje się nawet waszym pradziadkom....
Pozdrawiam.
Jest takie mądre przysłowie:
Kto z kim się zadaje Takim się staje
Wydaje mi się, ze nawet tęskinicie za sobą, gdy kogoś z was brakuje.
Wiem,że Pasko ma dylemat, bo jeśli kogoś z was zbanuje, to poczytność, a zatem i aktywność innych na forom maleje, a to jest ze szkodą dla niego.
Rozumiem, że takie zadymy powiększają ilość ludzi odwiedzających i Pasko jest wtedy bardziej zadowolony, bo i kasa wtedy większa, "a kto nie lubi kasy"
Zatem do dzieła i dalej obrzucajcie się błotem, bo wydaje mi się, ze ostatnio dostaje się nawet waszym pradziadkom....
Pozdrawiam.
rico...przepis już przeterminowany.czemu wczoraj taki mądry nie byłeś?
pułkownik....nie musisz mnie nazywać.wystarczy,że uszanujesz płeć piękną.o mnie możesz mówić co zechcesz a mi to i tak zwisa jak kilo kitu na agrafce.czym sie martwisz czym się smucisz...ze wsi jesteś na wieś wrócisz.
pułkownik...ty już nic nie dawaj bo już za dużo dałeś w życiu :D a jeśli chodzi o trójkąty i inne figury geometryczne ( o ile znasz matmę ) to uwielbiam.miodzio
pułkownik...pisze się "zaczął" "o" musisz zamienić na "a" z ogonkiem.mam nadzieję,że łatwo ci to wejdzie w krew,gdyż z ogonkami nie masz problemów raczej
ale to chyba nic nowego,że pieniądze robi sie od nas czyli sponsorów.więc nie musimy grać toi nie będzie żadnych konkursów.ale ludzie naiwni wysylaja sms,kupony itd.sami wkładacie pieniadze a potem narzekacie.trzeba sie liczyc z utrata.
onaa>>> ja kiedyś też odpisałem sms pojechany ze słownictwem i dostałem zwrotny "ODPOWIEDŹ NIEPRAWIDŁOWA SPRÓBUJ PONOWNIE"
madzia77...a to ten mąż co ma hemoroidy,prostatę i odleżyny.patrząc na twoj nick tak go kochasz ze jego wiek wpisalas.
« Poprzednie 100Kolejne »