Wpisy 5 630 637 – 5 630 812
23 lipca 2026 00:00 → 23 lipca 2026 09:25, 100 wpisów
Czemu ludzie boli prawda i na czacie mnie omijaj i pamiętaj sprawa w toku Tadziu
@5 630 649 nicolla15:
@5 630 655 nicolla15: Gdybys myślała , nie pisalabys głupot o Siebie i innych.
@5 630 656 Jurandwolk: ja pisze prawdę a ze ciebie to boli no cóż twój problem
Bo jak dla mnie takie rzeczy robią i mówią ludzie samotni którzy gdzieś jak ty utknęła w jednym miejscu i na tej stronce szukają atencji by byc blisko ludzi tylko robisz to na odwrót odpychasz ludzi od siebie
@5 630 658 nicolla15: Dziękuję za internetową diagnozę. Szkoda tylko, że z tylu napisanych zdań ani jedno nie dotyczy faktów. Widzę, że etat psychologa na forum nadal jest nieobsadzony, ale chętnych do jego odgrywania nie brakuje.
Ciekawe, jak szybko niektórzy potrafią wystawić diagnozę po kilku wpisach. Gdyby tyle energii poświęcali własnym argumentom, zamiast analizować cudze życie, dyskusje wyglądałyby znacznie lepiej.Troll zawsze wie najlepiej, kto jest samotny, kto szuka atencji i kto kogo odpycha. To chyba jedyna specjalizacja, którą zdobywa się wyłącznie przez wielogodzinne siedzenie na forum.
Ciekawe, jak szybko niektórzy potrafią wystawić diagnozę po kilku wpisach. Gdyby tyle energii poświęcali własnym argumentom, zamiast analizować cudze życie, dyskusje wyglądałyby znacznie lepiej.Troll zawsze wie najlepiej, kto jest samotny, kto szuka atencji i kto kogo odpycha. To chyba jedyna specjalizacja, którą zdobywa się wyłącznie przez wielogodzinne siedzenie na forum.
@5 630 659 Jurandwolk: I właśnie tacy ludzie zaprzeczają zawsze. Co napisałam to napisałam i tak będzie bo za zdjęcie i nękanie Piotra nie odpuszczę
@5 630 658 nicolla15: Lepiej zamilcz i przepros bo moge cie zasypac podobnymi materoalami.
@5 630 665 Jurandwolk: w życiu zrobiłeś coś czego nie powinieneś i to kobiecie
@5 630 666 nicolla15: Pytanie nie na temat
@5 630 669 nicolla15: Bys poznala prawde
@5 630 671 nicolla15: Nas jest cala spolecznisc - w tym policja.
Pojawił się nowy, zwycięski kod Loteriady 2026 !
@5 630 683 jot-23: Jak zwykle, g...o przez ciebie gada.To już tablicy informacyjnej nie będzie?
@5 630 683 jot-23: Jak, już po ?
Ja wszystkich poblokowalam, po co z nikim gadac...
Witam wszystkich
@5 630 695 islandorka30,5:
Wszystkich poblokowałaś i się dziwisz że nie ma z kim porozmawiać?
Nie masz z kim wymienić się liczbami
To był Twój błąd.
Wszystkich poblokowałaś i się dziwisz że nie ma z kim porozmawiać?
Nie masz z kim wymienić się liczbami
To był Twój błąd.
Widzę tu dwóch liderów, którzy zamiast budować społeczność, walczą o wpływy.
Jeden robi to głośno, drugi po cichu — efekt jest taki sam: destrukcja czatu.
Jeden robi to głośno, drugi po cichu — efekt jest taki sam: destrukcja czatu.
@5 630 715 GRU:
Miałeś się tu nie udzielać.
Obiecywałeś że teraz zajmiesz się tylko i wyłącznie liczbami.
Nie dotrzymałeś słowa i dalej prowokujesz?
Bardzo brzydko z twojej strony.
Jesteś następnym który mnie zawiódł i pokazał że po pierwsze rzucasz słowa na wiatr czyli nie jesteś wiarygodny a po drugie nie Jesteś wart aby w ogóle z tobą rozmawiać.
Miałeś się tu nie udzielać.
Obiecywałeś że teraz zajmiesz się tylko i wyłącznie liczbami.
Nie dotrzymałeś słowa i dalej prowokujesz?
Bardzo brzydko z twojej strony.
Jesteś następnym który mnie zawiódł i pokazał że po pierwsze rzucasz słowa na wiatr czyli nie jesteś wiarygodny a po drugie nie Jesteś wart aby w ogóle z tobą rozmawiać.
Po godzinie 5 rano przy ulicy Krasnobrodzkiej na warszawskim Targówku wybuchł pożar hali, w której mieszczą się serwis oraz salon sprzedaży samochodów marki Ford należący do PGD OMC. Ogień objął cały budynek, a także kilkanaście pojazdów zaparkowanych przed obiektem.
Większy destruktor: lider niejawny (ten z privów) działa z ukrycia, podpuszcza innych, nie ponosi odpowiedzialności, tworzy konflikty między ludźmi, steruje emocjami i rozbija grupę od środka, co czyni jego styl najbardziej toksycznym, bo niewidoczny dla większości czatu, a jednocześnie skuteczny w niszczeniu relacji; lider jawny też nie jest świętoszkiem, bo niszczy czat agresją, moralizowaniem, chamstwem, narzucaniem swojej wizji i presją na innych, tylko że jego destrukcja jest jawna, więc ludzie ją widzą i mogą się przed nią bronić.
Już przyjechali.
Ale dlaczego coś takiego?
Ale dlaczego coś takiego?
@5 630 725 jot-23:
@5 630 726 GRU:
@5 630 731 jot-23:
@5 630 730 Sebastian_M:
Ty mi będziesz pisał co mam robić a co nie?
Ty mi będziesz pisał co mam robić a co nie?
@5 630 733 Sebastian_M: siema baranie
@5 630 737 jot-23: Ostrzeżenie (obraźliwe wyzywanie użytkownika). Następnym razem dostaniesz blokadę czatu.
@5 630 731 jot-23:
To Ty przychodzisz pośmiać się z kogoś?
To Ty przychodzisz pośmiać się z kogoś?
@5 630 737 jot-23:
@5 630 739 Sebastian_M: jak czytram czat to tak
@5 630 740 Sebastian_M:
@5 630 741 jot-23:
To nie jest nic złego. Śmiech to zdrowie tylko nikomu nie dokuczaj i nie wyzywaj.
Nikt Ci nie zabrania się śmiać
To nie jest nic złego. Śmiech to zdrowie tylko nikomu nie dokuczaj i nie wyzywaj.
Nikt Ci nie zabrania się śmiać
@5 630 744 jot-23:
@5 630 750 Sebastian_M: za wyglad
@5 630 745 jot-23:
Możesz napisać za co?
Możesz napisać za co?
@5 630 751 jot-23:
@5 630 751 jot-23:
Ale ja jestem w miarę przystojny wiec nie bardzo rozumiem
Ale ja jestem w miarę przystojny wiec nie bardzo rozumiem
Soko
S....... i R...........
tylko rozliczam waszą wojenkę o wpływ na czatowiczów
S....... i R...........
tylko rozliczam waszą wojenkę o wpływ na czatowiczów
@5 630 751 jot-23:
Dziś do mnie przyjadą wiec muszę wyglądać okazale
Dziś do mnie przyjadą wiec muszę wyglądać okazale
Pożar w Warszawie.

@5 630 751 jot-23:
Odpowiednio się też ubrałem na taką okazję
Odpowiednio się też ubrałem na taką okazję
@5 630 757 Janosik 2009:
@5 630 757 Janosik 2009:
Właśnie o tym pisałem
Właśnie o tym pisałem
To wy jestescie największą DESTRUKCJĄ tego czatu
S......i R............
S......i R............
Sebastian.
Te samochody obok hali to się spalą.
Jeden i drugi to zwykły MANIPULATOR
TAKICH MODERATÓRÓW nie życzę żadnej
szanującej się stronie w necie.
TAKICH MODERATÓRÓW nie życzę żadnej
szanującej się stronie w necie.
@5 630 768 GRU: miej ich za nic
@5 630 767 jot-23: Myślę że to nie jess
@5 630 769 jot-23:
Większy destruktor: lider niejawny (ten z privów) działa z ukrycia, podpuszcza innych, nie ponosi odpowiedzialności, tworzy konflikty między ludźmi, steruje emocjami i rozbija grupę od środka, co czyni jego styl najbardziej toksycznym, bo niewidoczny dla większości czatu, a jednocześnie skuteczny w niszczeniu relacji; lider jawny też nie jest świętoszkiem, bo niszczy czat agresją, moralizowaniem, chamstwem, narzucaniem swojej wizji i presją na innych, tylko że jego destrukcja jest jawna, więc ludzie ją widzą i mogą się przed nią bronić.
Ta hala to chyba podpalenie chociaż nigdy nic nie wiadomo.
Ok bawcie się tylko grzecznie. Ja mam swoje zajęcia i nie mogę z Wami być cały czas
@5 630 775 Sebastian_M: jedziesz do otrygi?
Jeszcze tylko jedno
Brak Lionela Messiego, sporo wolnych miejsc na trybunach i pięć goli. W takich okolicznościach Robert Lewandowski zadebiutował w Chicago Fire, a jego drużyna przegrała na wyjeździe z Interem Miami 2:3. Dwie bramki zdobył Luis Suarez.
@5 630 777 jot-23:
Dzisiaj wezmę moich gosci właśnie do Czerwonej Ostrygi
Potańczę sobie z nimi i dam znać jak im poszło
Dzisiaj wezmę moich gosci właśnie do Czerwonej Ostrygi
Potańczę sobie z nimi i dam znać jak im poszło
A teraz naprawdę muszę iść
Szykuję czerwony dywan i różę z wielkim kolcem
Szykuję czerwony dywan i różę z wielkim kolcem
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | 7 Żabek | 7000 zł | Łódź |
|---|---|---|
| 7 Żabek | 7000 zł | Łomża |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Brzesko |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Warszawa |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Wysoka |
Przed chwilą padło 77 x 58,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 630 786 GRU: najgłośniej o toksyczności mówi zwykle ten, kto od lat sam ją rozsiewa. To trochę jak podpalacz pouczający strażaków o zasadach przeciwpożarowych. Gdy zabraknie argumentów, najłatwiej przykleić innym etykietkę „toksyczny”. Problem w tym, że etykietka nie zmienia rzeczywistości – zmienia tylko wiarygodność tego, kto ją bez przerwy przykleja.
Wiesz że mam rację
i to jest najważniejsze
zachęcam do pisania resztę ....
śmiało
i to jest najważniejsze
zachęcam do pisania resztę ....
śmiało
teraz tak bedziemy straszyc, kiedy wiesz jaka moze byc parka w 1 losowaniu na stawce 960 zł → 5520 zł
do 2390 zł.. 1000 W 15,6 Ah..jeszcze najbardziej sensowna hulajka.drozszej nie biorę.. I tak ta prędkość powyżej 30 jest ..zbyteczna..ta ma Max 45..zasięg 40 km w cyklu mieszanym..Przed chwilą padło 11 x 104,60 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły