Wpisy 5 329 869 – 5 330 098
9 maja 2025 00:04 → 9 maja 2025 08:52, 100 wpisów
Wasyl.
Jesteś w Polsce?
Jesteś w Polsce?
@5 329 878 Gosia__77:
obecnie moja wiedza dieta
juz mam spokój
ostało mi ino nadcisnienie
ale to przezwage i i cukier
juz mam spokój
ostało mi ino nadcisnienie
ale to przezwage i i cukier
mieszam z jabłkiem i burakiem
bo jest cierpki
bo jest cierpki
a mnie czemu poblokowali trener osoisty
nawet posta nie napisałem z nim
z trisetum pisałem w uj fajny gosc
reszta tez emerytka biedronka
pisalismy w uj
ale ze pisałlem z jelonkiem i seba
blokada
to tak jak bym ci zakazał widywania sie z mama po slubie
ja albo mama wybieraj
quzwa nie mozna zabronic nic nikomu to jest odbieranie woli
nawet posta nie napisałem z nim
z trisetum pisałem w uj fajny gosc
reszta tez emerytka biedronka
pisalismy w uj
ale ze pisałlem z jelonkiem i seba
blokada
to tak jak bym ci zakazał widywania sie z mama po slubie
ja albo mama wybieraj
quzwa nie mozna zabronic nic nikomu to jest odbieranie woli
nie rozumiem tego
ja szanuje wszystkich od a do z
i pisze ze wszystimi bo to fajnie znac
wszystkich
uwierz mi wole dzis zdechnac
oddam serce
byle by ktos zył dłuzej
zreszta moje wszyskie organy
maja dostac ci co potrzebuja
ja szanuje wszystkich od a do z
i pisze ze wszystimi bo to fajnie znac
wszystkich
uwierz mi wole dzis zdechnac
oddam serce
byle by ktos zył dłuzej
zreszta moje wszyskie organy
maja dostac ci co potrzebuja
na uj mi to jak ja juz kaput
po za tym honorowy dawca krwi oddane oooo i jeszcze duzo
zero minus najlepsza dla wszystkich
zero minus najlepsza dla wszystkich
@5 329 996 waldus:
@5 329 997 Gosia__77:
@5 329 996 waldus: nie śpisz?
@5 329 997 Gosia__77: muzyka już z samego rana
Pobudzisz wszystkich
Pobudzisz wszystkich
ash2345 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
@5 329 999 Gosia__77: zaraz wychodze
@5 330 000 waldus: całą noc nie śpie będe ząbi
@5 330 003 Gosia__77: ja mam tak samo ale w dzień
@5 330 007 waldus: roślunki sobie poradzą
@5 330 010 Gosia__77:
@5 330 010 Gosia__77: mogłaś do domu schować
@5 330 012 waldus: ja się z roślinkami nie pieszcze
@5 330 013 Gosia__77: jeszcze przyszły tydzień ma być taki
@5 330 015 waldus: ważne ,żeby nie było za szybko upałów ma być wiosna lato jesień zima
@5 330 017 waldus: gdzie idziesz?
@5 330 034 waldus: gdzie byłeś
@5 330 035 Gosia__77: miałem mała robótkę z rana
@5 330 036 waldus: wszyscy tu na Ciebie czekamy
@5 330 037 Gosia__77: kawe wypije zjem śniadanie i spadam
@5 329 288 01234Zorro567890:
„Z radością w sercu przyjmuję wybór kardynała Roberta Prevosta na Następcę Świętego Piotra. Wierzę, że to Duch Święty poprowadził Kościół w tej chwili. To człowiek głębokiej wiary, pokory i pokoju. Niech jego pontyfikat przynosi owoce Ducha Świętego: «miłość, radość, pokój, cierpliwość, dobroć, uprzejmość, wierność» (Ga 5,22). Panie, błogosław go i prowadź! «Oto czynię wszystko nowe» (Ap 21,5). Alleluja! Szczęść Boże nowemu Papieżowi!”
„Z radością w sercu przyjmuję wybór kardynała Roberta Prevosta na Następcę Świętego Piotra. Wierzę, że to Duch Święty poprowadził Kościół w tej chwili. To człowiek głębokiej wiary, pokory i pokoju. Niech jego pontyfikat przynosi owoce Ducha Świętego: «miłość, radość, pokój, cierpliwość, dobroć, uprzejmość, wierność» (Ga 5,22). Panie, błogosław go i prowadź! «Oto czynię wszystko nowe» (Ap 21,5). Alleluja! Szczęść Boże nowemu Papieżowi!”
@5 330 040 waldus: moja ma dziś wolne
@5 330 043 Gosia__77: to dobrze
@5 330 044 waldus: i sobie pośpi
@5 330 045 Gosia__77: spania nie nadrobi wiem to po sobie im wcześniej idę tym wcześniej wstaje
@5 330 046 waldus: no rak
@5 330 047 Gosia__77: masz raka
@5 330 049 waldus: literówka
@5 330 052 Gosia__77: ja za wodę dostałem rachunek 250 zł
@5 329 848 wasyl-piaski:
"Masz rację, najlepiej schować się w krzakach i udawać, że nic się nie dzieje – dzicz przecież sama się wyciszy z braku echa, prawda? Jelonek, Sebastian, Adek108 i Anna9 pewnie sobie winni, że wlazły na nie tę polanę, co trzeba. Wiesz, jakbyśmy wszyscy poszli krzyczeć do lasu, to może echo załatwiłoby sprawę za nas? A może dzikie zwierzęta mają więcej ogłady niż niektórzy tutaj. Tylko szkoda, że sprawiedliwości nie osiąga się milczeniem – a twoje 'olewam' to po prostu zgoda na to, żeby brudne łapy dalej chodziły po ludziach."
"Masz rację, najlepiej schować się w krzakach i udawać, że nic się nie dzieje – dzicz przecież sama się wyciszy z braku echa, prawda? Jelonek, Sebastian, Adek108 i Anna9 pewnie sobie winni, że wlazły na nie tę polanę, co trzeba. Wiesz, jakbyśmy wszyscy poszli krzyczeć do lasu, to może echo załatwiłoby sprawę za nas? A może dzikie zwierzęta mają więcej ogłady niż niektórzy tutaj. Tylko szkoda, że sprawiedliwości nie osiąga się milczeniem – a twoje 'olewam' to po prostu zgoda na to, żeby brudne łapy dalej chodziły po ludziach."
@5 329 834 wasyl-piaski: Trzeba stosować się do hasła 'dbaj o zęby, bo jutro możesz ich nie mieć'!
@5 329 834 wasyl-piaski:
"Rozumiem, że wolisz unikać konfliktów, ale milczenie wobec agresji to też postawa – niestety taka, która pozwala przemocy rosnąć. Jelonek, Sebastian, Adek108 czy Anna9 nie zostali zaatakowani przez dzikie zwierzęta w lesie, tylko przez ludzi tutaj, na multipasko. To tu padły wulgarne i personalne ataki, więc naturalne, że tu też pada odpowiedź. Mam wrażenie, że brakuje Ci odrobiny poczucia sprawiedliwości – czasem trzeba stanąć w obronie innych, a nie chować się za 'olewaniem'. Bo jeśli na wszystko reagujemy obojętnością, to co zostaje tym, którzy są krzywdzeni?"
"Rozumiem, że wolisz unikać konfliktów, ale milczenie wobec agresji to też postawa – niestety taka, która pozwala przemocy rosnąć. Jelonek, Sebastian, Adek108 czy Anna9 nie zostali zaatakowani przez dzikie zwierzęta w lesie, tylko przez ludzi tutaj, na multipasko. To tu padły wulgarne i personalne ataki, więc naturalne, że tu też pada odpowiedź. Mam wrażenie, że brakuje Ci odrobiny poczucia sprawiedliwości – czasem trzeba stanąć w obronie innych, a nie chować się za 'olewaniem'. Bo jeśli na wszystko reagujemy obojętnością, to co zostaje tym, którzy są krzywdzeni?"
kto chce zobaczyc kostke multi z wczoraj
2.19.69.
4.21.71
6.23.73
== 3.20.22.7.24.74
2.19.69.
4.21.71
6.23.73
== 3.20.22.7.24.74
@5 330 065 tomi77: ładne tam masz kwiatki
@5 329 834 wasyl-piaski: Czyli atakowana ma walczyć w lesie, podczas gdy ktoś bije mnie w mieście? Świetna strategia – wygrywaj bitwy tam, gdzie nikogo nie ma, a potem dziw się, że mimo wszystko obrywasz. Może właśnie dlatego to mnie spotkał omlot – żeby pokazać, że unikanie starcia to nie strategia, tylko zaproszenie do kolejnego ciosu. Przypadek? Mało prawdopodobne. Raczej życiowa lekcja – nauka szacunku przez praktykę. Bo jak wiadomo: nie ma skutku bez przyczyny. Nawet jeśli przyczyna ma formę jajka na twardo i nieoczekiwanej refleksji.
Dajcie mi 4 mini do rączki w maju.. to nie będę grał w lotto w czerwcu..
A ja myślę że jest zniecxulica.. to wychowanie z domu..dużo decyduje..zaczyna się od niby zabawy z kotkiem..dzieci traktują to jak zabawkę.. A On też czuje..A matka?..przecież mu nic nie będzie..potem szarpanie starszych..kolegów.. zero reakcji..jeszcze jakiś filmik..inni nagrywaja. I co z takiego człowieka wyrośnie..idiota,wandal,morderca..jak boisz się zareagować słownie..zadzwoń pod 112...I ok..Ale nie stój obok..bo potem jak dotosniesz..Twoje dziecko może też tak być potraktowane..
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 330 075 tomi77: Mądrze piszesz.Wniosek - reaguj, nie badź obojętny.
biedronka
W tej promocji multi powtórki ,wracaja do liczb z poprzednich losowań- i traf coś konkretnego
-ide luknąc w mapki może coś ogarne z liczb
iwitam wszystkich zycze milego dnia sprawdzilem kupon mini na 5 zakladow trafilem 2x17 i to wsztstko
W miejscowości Kościan padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 12 500 zł w grze Keno (6 z 6 x 5 x 5)
Witam wszystkich
Dzisiaj będzie wygrana

woda ze studni..I do kwiatów ..I kotu smakuje