Wpisy 3 814 351 – 3 814 450
14 kwietnia 2020 00:43 → 14 kwietnia 2020 10:09, 100 wpisów
Watykanista fuuuj ale brzydal kto cie chce chyba tylko makinero
Koszmary są po przezarciu i z braku sumienia
Watykanista gdzie chowają takich jak ty czy makinero takich niby nie dowiarków?
Zmień płytę Moja p jest ładniejsza od Twojego r
Niedowiarek pisze się łącznie
Ty na polskim pewnie trze... gruchę
Watykanista gdzie twój kolega obraził się rozpłakał poszedł do kibla się żalić oj. 2 na jednego to banda łysego ale łysy to zna i wam .....

Watykanista ale kicha żenada nuda coś jeszcze aby mamusia była zadowolona ?
Watykanista robiłem tesT QI JA MAM 175 A TY CHYBA 75 kurcze porażka.
sory rowerowe przydupasy. Życząc śmierci przegiął. Czy dostane bloka oj trudno nie żałuje ale się was nie boję bo jak można życzyć Polakom śmierci.
marek79 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Redaktorka pytała JK , czy robił test na IQ.
- Nie mam żadnego IQ, jestem zdrowy - odpowiedział indagowany
- Nie mam żadnego IQ, jestem zdrowy - odpowiedział indagowany
Spoczywaj w Pokoju

Hej!
Po
Popracować trzeba.
To warto... zobaczyć.
Informacja z Radiowej Jedynki.
> Za 2 godziny w Warszawie wyląduje największy samolot świata <
Informacja z Radiowej Jedynki.
> Za 2 godziny w Warszawie wyląduje największy samolot świata <

Z samego rana 3200 zł w Keno ( 320x10),zagrane na ulubione o 2:13

31,07,14,21,28,05 liczby z kalendarza ciekawe czy dzis w ktores z gier wejda
Przyroda budzi się do życia.Jesli nie potrafimy jej pomóc - nie przeszkadzajmy jej.

Walduś, zima pewna pani apelowala do bezdomnych by nie wychodzili z domów.A teraz podczas pandemii chyba znów zaapeluje by zostali w domach
Walduś, w Opolu bezdomny otrzymal śniadanie od Franciszkanów , a od policjanta mandat 100 zł za to , że spożywał go na ławce

Mewa
greg
greg
Witam emi 46
Witam Mewa
Witam
Witam Mewa
Witam
Mewa, życzę by je wylosowano.Wystarczy mi to co otrzymałem od losu w Keno, a jeśli wylosują :
2,16,19,31,43,46
nie pogniewam się
2,16,19,31,43,46
nie pogniewam się
Only_One_spectre
Witam wszystkich,bez wyjątku

A tym, którzy już wszędzie nas kontrolują , przypominam pod rozwagę 

Jestem "wyjątek".nie przyjmuję twojego powitania.
piękna ponownie pogoda szkoda że już po długim weekendzie i trzeba iść do pracy a tak by się jeszcze poleniuchowało oj przydałby mi sie urlopik tak cały tydzień puki co u mnie urlopy wstrzymane ale jak pan minister zdrowia powiedział powoli zaczna wszysto odmrażać już nie czepiając sie 10 maja może za miesiąc sie uda
Ale na razie trochę zimno.
Obserwujcie niebo.
Największy samolot świata niebawem pojawi się nad Zamościem, potem Lublin i Warszawa.
Największy samolot świata niebawem pojawi się nad Zamościem, potem Lublin i Warszawa.
Już jest nad Polską
wędrowca a wogule inne samoloty lataja nad polska?? w niedziele w ciagu pru godzin 2-3 widziałem po poludniu nad legnica myslałem ze loty sa wstrzymane
Ostatni raz 15 lat temu już go widzę na radarsamoloty.pl
Mija Zamość.
Samolotów mało lata.
Samolotów mało lata.
Jeżeli samolot będzie podostawiał ślad na niebie to będzie widoczny do 500 km.
Teraz minął Lublin, dolatuje do Puław.
Tylko ten jeden samolot leci.
Więc nie można się pomylić.
Tylko ten jeden samolot leci.
Więc nie można się pomylić.
Emerytka46, jest mi bardzo miło.Czytaj 3814389, można było przemilczeć.Nie dam Ci powodu do zgorszenia

Watykanista - Lepsze danie warzywne i miłość do niego niż tuczony byk i nienawiść do niego
3 814 429. makinero 2020-04-14 (09:45)
Watykanista - Lepsze danie warzywne i miłość do niego niż tuczony byk i nienawiść do niego

Watykanista
Już dosyć mi napsułeś krwi.Jeszcze pamiętam twoje wpisy pod moim adresem.Wtedy byłeś pod nickami-sara0925 i mzgoda.
Już dosyć mi napsułeś krwi.Jeszcze pamiętam twoje wpisy pod moim adresem.Wtedy byłeś pod nickami-sara0925 i mzgoda.
Potem Wiatrak20 itd itd .....

Makinero, miałem coś napisać, z uwagi na to, że w międzyczasie nadeszło od Ciebie przesłanie - zrezygnowalem, ponieważ nikt inny, tylko potrafiłby go zrozumiec. Only_One_spectre, jest mi bardzo miło, że publikujesz moje wcześniejsze przesłanie, w innej wersji. Obyś go zrozumial - w co wątpię. Emerytka46, zgłoś to na Sobieskiego. Gdybyś miała problemy z redagowaniem pisma, polecam emerytowanego znawcę prawa, Pana Koguta. Teraz w Siemianoeicach Śląskich. 

3 814 435. Watykanista 2020-04-14 (09:53)

Watykanista
A co jest na Sobieskiego? Bo nie wiem.
Nie mam kłopotów z redagowaniem pism.
A co jest na Sobieskiego? Bo nie wiem.
Nie mam kłopotów z redagowaniem pism.
Only_One_spectre, polecam Wesele Wyspiańskiego ' Miałeś chamie, złoty róg, ostał Ci się jeno...' 

3 814 439. Watykanista 2020-04-14 (09:56)

Watykanista
Zresztą nieważne.Nie mam zamiaru z tobą pisać.
Zresztą nieważne.Nie mam zamiaru z tobą pisać.
A ja przedwczoraj widziałam 3 samoloty lecące jednocześnie w 1 kierunku hmn ciekawe?
Słuchajcie kto mi pomoże w sprawch kopiowania gifów bo ja to ciemna tabaka jestem
Emerytka46, zagrałem w Keno Twoimi liczbami z Lotto. Jesteś dla mnie szczęśliwa Osoba. A w Lotto zagram znów Twoimi liczbami. Dziękuję 

u mnie ostatnio jedynie co mogą zaobserwować co kol wiek latającego oprócz paru samolotów nad legnica to parę pustułek albo przelatują mi przed oknami albo siadają na balkonie
Wsieklym odwzajemniam się uśmiechem.To mądrość.