Wpisy 3 814 151 – 3 814 250
13 kwietnia 2020 22:41 → 13 kwietnia 2020 23:59, 100 wpisów
Marek79,swoim ostatnim wpisem wystawiłeś świadectwo, już nie tylko sobie i osobom, które popierają Twoje zachowanie, a Panu Adminowi akceptujacemu takie zsvhowanie.Brak konsekwencji, tolerowanie nowy nienawiści i chamstwa na portalu .Nie wiem czy współczuć , czy zazdrościć? No cóż - Jego łączka i jego stado.
Wszystkiego dobrego Marku.Jutro będę na Onkologii w Gliwicach.Bsrdziej lubisz Gliwice niż Zabrze.Zaskocze Cie.Znamy się
alleluja i do przodu
Obowiązkowe maseczki od czwartku. Będą nowe wytyczne
Zorro batman lub inni bohaterowie niech się postarają i dadzą fajne maseczki co ja piszę zwykłych nie dadzą a ja chciałem maseczki bohaterów się zapomniałem
8zł maseczka w aptece a kosztowała przed wirusem 1,50zł
Wystarczy chustka tylko podnią musi być filtr z ręcznika papierowego lub zwykła husteczka higieniczna
już mozna handlować na allegro i olx
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
a wcześnie nie można było ....ktoś kasę zrobił a reszcie nie dali się wzbogacić
w Czechach maseczki Państwo wszystkim za gwarantowało za darmo z klatki bloku się wychodzi i są i to już z parę dni wstecz
Ten sam Minister Zdrowia pamiętam jego wywiad mówił że maseczki nie chronią teraz a nawet nie teraz bo od czwartku będą już nas chronić dobre jest przekaz że to nie muszą być maseczki
No tak raz na tydzień na 8 zakładów potrafie 5/5 od jutra zaczynam cos grać
z tym że mam problem muszę o 3 rano wstać a czy to jest rano chyba noc
ale mi wystarczy o 4 rano wstać ale inni chyba będą musieli wcześniej
A na zime w lotto wygrasz i nie będziesz musiał mulag tak wcześnie wstawać
Tak już jest w tym kraju w Niemczech 800 euro co miech za leżenie
Wirus nie minie tak szybko trzeba będzie w kobinezonach pracować bo inaczej nawet rząd nie wytrzyma tego trzymać
ale 800 euro nie dla Polaka za leżenie o nie to dla innych taki prezent
Gdzie te skany ?
K30, Niemcy są zadowoleni z Polskow.
Angela mówiła przed świętami , że bez Polaków wszystko stoi, a Polsce jest 38 milionów i wszystko leży.
Dziękuję, gratuluję.Ja też mam dla Ciebie dyplom uznania.

3 814 224. marek79
Nie po drodze mi z takim.Nie pasuje do takiej inteligencji

Cześć-Witam!
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę
Ludzie widzicie co on pisze dalej to samo to psychopata i tyle. eh takiemu nie da się wytłumaczyć.
K30 i arczibalik73 dziękuje ale jak widzę czasami sami coś tam macie jakieś drobne może będzie coś więcej.
Gdybyś był kulturalny ,, przeprodilbys Makinero.Czy ktoś o zdrowych zmysłach może nazywać kogoś od ,' rowerzystów?
TAK poniosło mnie ale jak może ktoś życzyć ludziom śmierci to mnie wkurzyło nic mnie nie usprawiedliwia ale jak można życzyć niewinnym osobą śmierci nie rozumiem i reaguję.
K30 xarxucales innym wielonicowosc a sam jesteś 2 w 1.
Watykanista Nigdy w życiu go nie przeproszę porąbało cie. porąbało cie watyn.
Watykanista co mu i tobie jest winnych 7000 zakażonych i ponad 245 umarłych, co wam zrobili że im tak życzycie.
Marek79 , już zlagodziles ton i chwała Ci za to.
marek97 - zacieła się płyta i odtwarza bez końca, to już obsesja, niedługo tylko kaftam bezpieczeństwa, ale coś mi sie zdaje ze ta osoba posiada kilka ników..bo wszedzie widze to samo z innego konta
Sorry , ja nie życzyłem
makinero nudny jesteś dziad i tyle życząc ludziom złe sam przesadziłeś,trzeba było sprostować a nie brnąć.
Marek79, bywasz w banku na Wolności ?