Wpisy 3 786 254 – 3 786 353
18 marca 2020 23:31 → 18 marca 2020 23:59, 100 wpisów
Ja obserwuję, raczej sprawdzam 4 zestawy systemowe na 12 liczb w Lotto plus z przeklętego po trzykroć online, na chybił trafił. Od siedmiu losowań nie bylo nawet trójki. Jeśli grać systemem to tylko z maszyny. Nie mam zaufania do gry na chybił trafił online.
20 pasuje
22pasuje
36 pasuje
48 pasuje
65 pasuje
9/11 ?????????????????
22pasuje
36 pasuje
48 pasuje
65 pasuje
9/11 ?????????????????
Musimy trafić oś grubszego
No to najłatwiejsza droga. Mówię nie sztuka bo zobacz ile osób na multipasko podaje 2 liczby I trafia 2/2 każdego dnia
Ile osób typuje a ile trafia ?
w %
Ciekaw jestem jaka jest statystyka
Czyli około 5 % tak?
Powiedzmy 4 %
Panie Adminie, czy jest statystyka wygranych online i tradycyjnie?
K30 ?
Na % to ja się znam
No jasne... ale wśród nich jest też np. wiatrak20. Więc kogo powinienem bardziej wyróżnić kogoś kto obstawił 2 liczby i trafił czyli potencjalnie gdyby miał 1700 zł na to, to by wygrał prawie 11000, czy kogoś kto miał te same 1700 zł w typowaniach i zrobił z nich niecałe 5000.
Nie umniejszając typom wiatrak20 bo dzisiaj był blisko sukcesu I trafienia 5 w którymś zakladzie
Wyróżniony powinien być ten który z mniejszej ilości pieniędzy zrobił więcej
Ktoś kiedyś na FB zarzucał, że w Rzeszowie jest najwięcej trafnych piątek w Mini. Moim zdaniem najwięcej padło na Śląsku i w Wielkopolsce.
Jeśli taki jest regulamin to trzymajmy się tego
Psia mac znow 2/5 mini. To juz chyba tradycja
9% to za mało aby ryzykować 1700 zł
Jeśli przemnożysz 10 razy to jesteś lepszy od kogoś kto podał 2/2, ale już nie lepszy od tego co podał 3/3 w Multi, bo on mógł Twój budżet gry w całości przeznaczyć na te swoje 3 liczby które faktycznie trafil
damian1983 ja też tak mam w Mini
Lepiej grac na stawce multi na 3 liczby jak juz
54 zł za 3/3
Był tutaj szczesciarz Portalowicz, który powiedział by wykasowac wszystkie zestawy, nie typować a grać w realu. Miał rację.
Przy 2/3 nie ma zwrotu
I szansa trafienia 2/3 co daje zwrot prawie
No i teraz ktoś poda w stałych 3 liczby i trafi i się pojawi info ze koszt gry 2,50, wygraną 54 zł.
Za 2/3 powinien być minimum zwrot
Za 50zl wygrasz 1080
A Ty wkleisz 3 liczby 20 razy w stałych te same i się pojawi koszt gry 50 zł, wygraną 1080 zl
Ale tak naprawdę jesteście równi. Nikt nie jest lepszy od nikogo.
Ale wez traf 3/3 to tez sztuka
3/3 łatwiej trafić niż 5/5
Miałem T zakładów MM zmaszyny na 5 skreśleń, szkoda, że bez plusa. Na trzecie losowanie padło 5/5, po małej przerwie na zagraj ponownie, w innym zakładzie padło 5/5.
Miałem 6/7 ale całej 7/7 jeszcze nie miałem
Masakra ten koronawirus rozlozy swiat na lopatki jak tego nie opanuja szybko
damian1983 spokojnie/ Wszystko zależy od postawy ludzi
Ciekawe w jakich panstwach jeszcze tego nie ma
K30 kto to wygrał ?
to
Sama skreśliła czy Ty podpowiadałeś ?
5/5 stawka 5 trafiles?
K30 wracasz do gry
7/7 stawka x 5 to już coś
Dzisiaj kogoś zapytałem, czy grał w MM na podstawie książki. Nie odpowiedział. A było to tak. Jechałem autobusem czytając książkę. Miałem przy sobie blankiet MM. Otwierałem książkę na chybił trafił, nanoszac na blankiet nr strony. Trafiłem 8/9, stawka 2.
K30 pokaz skan
K30 najważniejsze że jest wygrana a wypłaci kiedy indziej
Wiatrak20
Kiedyś na jednym blankiecie zawarłem 2 zakłady MM. Na jednym było 8/9, a na drugim 7/9.Przez to musiałem jechać do oddziału.
Ja mogę tam jeździć nawet codziennie
K30 co 4 losowania 5/5 to super
sposobem na plusa mialem zestaw zapisany
9,33,35,37,39
ten nie wyslany
9,33,35,37,39
ten nie wyslany
K30 wysyłaj wszystkie które wymyślisz
Chyba że robisz test
4/5 to nie jest klapa bo nie dokładasz
A to z 20 sztuk jedna 5/5 ?
Teraz po odbiór wygranych nie jeżdżę do tego samego oddziału. Zraziłem się do pyskatego kierownika od zdrapek. Typowy bekfegor. Pyskaty a jak gadał to pluł.
Może nie miał zębów ?
K30 teraz wygrałeś kasę to możesz zagrać stawka x 20
Zagraj stawka x 21 lub 19
K30 i wiatrak pokazcie skany
sebastian cztery sposoby razy 5 kuponów daje jakieś 16 dni wygranych
Nie chce tutaj się wymądrzać i pokazywać jak można wygrywac i jak zmobilizować do zwiększenia ilości zawartych zakładów bo mógłbym ją stracić trochę ząbków, ale...
Ok trzeba iść spać
Dobrej nocy