Wpisy 3 739 219 – 3 739 318
31 stycznia 2020 06:04 → 31 stycznia 2020 10:14, 100 wpisów
Stało się faktem jak przewidywałem jedna osoba wygrała w Lotto kumulacja ja mam kupon I tak ważny do 20 Lutego
https://s3.amazonaws.com/op24-forum-images/14830/19336c0ce3a5383d4193f82dabdbce02.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
No,dzień trzeba rozpocząć od życzeń i pozdrowien.Zycze szczęścia w nowej grze, rozbicia kumulacji w EuroJackpot.
Już skan w drodze.Potwierdzrnie na dla zainteresowanych na profilu.Mati24
Czy nie uważacie prawdziwi Polacy,że ci odmieńcy są jacyś dziwni?oni tu nie pasują,założyli sobie konta niedawno i narzucają swoje doktryny,mianowicie takie' my tu rządzimy,wszystko wygrywamy,a wy jesteście głupsi i tylko patrzcie jak nam szczęście sprzyja"to aż nadto widać,że ci ludzie są nie Polakami,bo Polacy się tak nie zachowują,znam pewną nację która się tak zachowuje,zgadnijcie jaka?
nie uważacie prawdziwi Polacy,że ci odmieńcy są jacyś dziwni?oni tu nie pasują,założyli sobie konta niedawno i narzucają swoje doktryny,mianowicie takie' my tu rządzimy,wszystko wygrywamy,a wy jesteście głupsi i tylko patrzcie jak nam szczęście sprzyja"to aż nadto widać,że ci ludzie są nie Polakami,bo Polacy się tak nie zachowują,znam pewną nację która się tak zachowuje,zgadnijcie jaka?
No i kogoś trza wytypować
No i kogoś trza wytypować
No nic ide w papierki
Waldus jak znajdę szczęśliwe numery to sie podziele
Waldus jak znajdę szczęśliwe numery to sie podziele
Polacy częściej myją ręce niż Chińczycy, myją naczynia po i przed jedzeniem.- To info studenta z jednej z uczelni.
Do 3 razy sztuka.
Zestaw liczbowy Paska sprawdzony w 3 kolejnych losowaniach.
1. Brak wygranej.
2. Brak wygranej.
3. Brak wygranej.
>> 1, 8, 18, 21, 35, 37, 41 << --> Lotto Plus: system 7.
Zestaw liczbowy Paska sprawdzony w 3 kolejnych losowaniach.
1. Brak wygranej.
2. Brak wygranej.
3. Brak wygranej.
>> 1, 8, 18, 21, 35, 37, 41 << --> Lotto Plus: system 7.
Przerwa na
ennio zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 876355 i wygrał(a) 1000 zł
tesa
Dawno Cię nie było na multipasko.Jak wnuki ?
Dawno Cię nie było na multipasko.Jak wnuki ?
mirnam61 zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 876360 i wygrał(a) 2680 zł
Wiosna.
Wrocław: +10.
Wrocław: +10.
witam wszystkich
kebaik
3 739 279. kebaik tak to prawda wieje jakby był halny, ciepło jest ale ten wiatr ludzi na ulicy przewraca, wieje od zachodu
3 739 283. Turbo
Mewa
Żeby tak sobie gratulować koniec pauzy aby do 14h i szybkie 600 moje
Witam wszystkich
Wedrowca ale czy przewidziales ze kase w lotto wezmie sie z numeru 4?
3 733 254. megamocny 2020-01-25 (13:11)
jesli cos z dolu to 4, tak mowia czary
jesli cos z dolu to 4, tak mowia czary

Megamocny ten miesiąc sobie odpuszczam i najprawdopodobniej będziesz wygrywał 2-0 ale luty jest mój
Wojtt
Gdzie to zagrałeś on line ?
Gdzie to zagrałeś on line ?
w tym 600 trzeba swoje obserwowac i wiedziec kiedy wejsc do gry
Megamocny grałeś już w te 600 ?
Ktoś wygrał ja system 11liczb opłacało sie
Rrrooobbbeeerrrttt Ty chyba często wygrywasz z tego co czytam tak ?
Wojtt obyś wygrał
Megamocny my młodzi damy radę
Megamocny a co zrobisz jak będzie 118 do 2 dla mnie ?
Megamozcny zobaczymy.
Mega zobacz na moje typowania. Z Braku czasu tylko powielałem moje liczby lub zapominałem zatypować.
Zobaczymy jak zacznę regularne typowanie moich liczb. Wtedy będzie prawdziwy test
Mega zobacz na moje typowania. Z Braku czasu tylko powielałem moje liczby lub zapominałem zatypować.
Zobaczymy jak zacznę regularne typowanie moich liczb. Wtedy będzie prawdziwy test