Wpisy 3 732 779 – 3 732 878
24 stycznia 2020 22:59 → 24 stycznia 2020 23:59, 100 wpisów
Forsami mam nadzieję ze ta kiełbasa jest bez chemii i tylko na naturalnych skladnikach
Teraz wrzucę anulowany zakład na lotto 7 skreśleń.Kupiony przejazdem blisko.....naszej Miłej Portaloeiczki
usunąłem tamten zrzut ekranu, bo za dużo miejsca zajmował ... poniżej przycięty ładnie
Pasko jak Cała Polska zagra w te numery to za 6/6 będzie na lizaka
Panie Januszu, będzie więcej , pod warunkiem, jeżeli doda Pan jeszcze jedna parzysta.

jak trafię to przewalone ... nieanonimowe trafienie takiej wygranej w Polsce to raczej nie służy zdrowiu i szczęściu
K30 pod warunkiem że będzie jedna 6
a zdarza mi się być... mam bardzo blisko. Ale jak widać puściłem online. To jest piękno technologii teraz, że nie trzeba chodzić do tej kolektury.
Ale w tej kolekturze gostek trsfil milion w Lotto Plus na swoje.Tam były liczby , chyba 3,4,46
Kto trafił online w MM , te główna wygrana, też się nie dało ukryć.
Jak ktoś chce to ukryje wygraną
Nie pokaże.
Zleci przelew na konto zagraniczne lub na Polskie a później zagraniczne i nikt nie dojdzie kim był człowiek który wygrał
Zleci przelew na konto zagraniczne lub na Polskie a później zagraniczne i nikt nie dojdzie kim był człowiek który wygrał
Ja jak wygram to pokażę

Liczby w pierwszym rzędzie to szóstka wytypowana przez pana Romka.Bylo ich ponad 80.Tymi w kilku zagram na 10 za dzisiejsze wygrane.

Mój znajomy zrobił coś takiego
zgadnijcie gdzie to jest

zgadnijcie gdzie to jest

Byłem tam tego dnia
7,10,16,23,37,38
Warszawa

Wyglądało to tak
Jutro padnie dużo szóstek, albo kumulacja przekroczy 24 miliony bo 500 Portalowiczow , plus ci z FB będą grać tymi samymi liczbami. Jedna padnie online, druga w Poznaniu
W takim dużym bloku mieszkańcy musieli się zgrać aby coś takiego powstało
W tym bloku mieszka około 200 rodzin
Sebastian, kiedyś byli inni ludzie.Teraz jesteśmy dla siebie wilkami.
Jarosłąw nie wszędzie tak jest.
Ostatnio poznałem człowieka i wszystko wskazuje że jest super gościem
Ostatnio poznałem człowieka i wszystko wskazuje że jest super gościem
3 732 850. Sebastian_M no to niezle 200 rodzin w momim bloku mieszka 75 rodzin tylko
Właśnie Sebastian, poznałeś jednego uczciwego gościa. Drugiego szukać ze świecą.Uczcieych jest mało, dlatego proszę o uszanowanie mnie
Dziś trafiłem tylko 2/5 w Mini
jest lublin i lubin
Jarosław każdego człowieka trzeba szanować
Sebastian , było zagrać Twoim wczorajszym kuponem.Gdybys wczoraj zagrał liczbami z tego kuponu miałbyś czwórkę.
3 732 865. MPFK ok ale tu chodzi w polsce nie gdzies na dzikim zachodzie
Sebastian, wiem, że Ty szanujesz ludzi.Wybacz, ale armia osobników plci różnej , nie zasługuje na szacunek.
Jarosław jak to?
W co miałbym czwórkę ?
W Mini ?
Przecież te numery mam zagrane na kilka losowań i nie ma żadnej czwórki
johno zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 874756 i wygrał(a) 1500 zł
Gdzie ten kupon ?