Wpisy 3 446 509 – 3 446 608
24 grudnia 2018 22:59 → 24 grudnia 2018 23:59, 100 wpisów
Menstar jeztes?
Za powyższy wpis menstar stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Choinka czy chuinka?
Forsa zerknij w mój profil
Gryks76 tak jak pisałem donosicielu ty nigdy nie zrozumiesz co się do ciebie pisze.
Bo nie chcesz zrozumieć. Najlepiej idź stąd i nigdy nie wracaj
Bo nie chcesz zrozumieć. Najlepiej idź stąd i nigdy nie wracaj
wiesz czemu pasko koorn i inni ciebie blokuja bo jedynie co potrafisz to niszczyc to co stworzyli staje sie nie normalne a to dla ciebie jest normalne i ty tego nie widzisz ide na jakis film szkoda czasu na pluskwe i tak pasko wczesniej czy pozniej tego wpanialego sebastiana szerszenia zablokuje i bedzie spokoj pa
Menstar gratuluję
Gryks76 zrób to samo co Judasz
Pasko?
Brunetka to Blondynka
szerszen jeszcze jedno pamietam ze jest tu duzo osob nie tylko ja by napisac do paska zeby ciebie zablokowal nie tylko ja no tak myslenie ciebie boli
Abudabi89
Zaraz napisze SMS do pasko
Chyba gryks76 poszedł szukać suchej
galezi
Przy takim świecie zawracanie dpasko
Brunetka, po co chcesz pisać SMS do Pasko?
Nie warto
Odblokować menstara
Abudabi89, ich nie brakuje
To piosz. Niech odblokuje
Więc pisz. Niech go odblokuje
masejuche
Zamknij kopare
Ej
Od Tomiego to wiesz co.
Święta są A wy tu złością promieniujecieUspokujcie się dzieci Drogie
Chce, tylko nie wiem gdzie? ale myślę że buda z lotkiem dużym będzie czynna do 13
No nie lubie...stwa
Napisałam do Pasko
Weź . Świrów nie brakuje
bo on tylko to potrafi niszczyc i wg jego mniemaniu tylko ja jestem na czacie ja jego nie trawie a inni tak kochaja ma klapki na oczach i wysokie mniemanie o sobie to ze tu go niechce wiekszosc u korna go nie chca czy na forum lotto to nie jego winna to innych inni sa be nie on coz trza odpoczac ogladnac na cda film tajemnice instytutu aticcus
Kurla. Boot kochaj mnie
Menstar
szofer bo ja troche juz ten tego wybacz bo nie doczytalem za bardzo jak masz imieniny to najlepszego i samych szczesliwych sekund przy okazji w nastepnym roku
zaczelem ogladac ten film 3 raz dzis od poczatku moze kogos takie cos interesuje
https://www.cda.pl/video/483696b4
Tajemnica Instytutu Atticus
zjawiska nad przyrodzone dary np przesuwanie rzeczy widzenie jaka karte ma ktos w rece itp
https://www.cda.pl/video/483696b4
Tajemnica Instytutu Atticus
zjawiska nad przyrodzone dary np przesuwanie rzeczy widzenie jaka karte ma ktos w rece itp
Mozna sie tego nauczyc ale to strasznie trudne nie kazdy dostapi tego
ide bo nie che 4 raz od poczatku lubie takie cos cos o demnach duchach o czyms nie wytlumaczalnym nie pisze tego by wierzacych urazic obrazic w tym momecie wg mnie tzn wierze ze cos jest jakas moc energia cos nie wytlumaczalnego nie kazdego to dotyczy dotyka nie kazdy jest empata wrazliwym na tyle by cos wyczuc to nie jakas jego slabosc poprostu tak jest ci co tego nie doswiadczyli sa racionalistami dla nich to smieszne glupie nie dziwie sie im
cos czegos doswiadczylem ze strny bardzo wierzacej osoby osoby bliskiej gdyby mi to ktos to opowiedzial co doswiadczylem to bym sie smial wyzwal bym od glupich itp tylko ze mnie to dotknelo
Coś Ci powiem.
Lubię sobie pozartować czasem do bólu ale najważniejsze to robić to co się mówi czyli prawda
Lubię sobie pozartować czasem do bólu ale najważniejsze to robić to co się mówi czyli prawda
wiem Szerszenprawda jest najważniejsza,na tych bydlaków nie ma innej siły,tylko prawda