Wpisy 3 446 709 – 3 446 808
25 grudnia 2018 03:57 → 25 grudnia 2018 10:31, 100 wpisów
Ja to nawet w piaskownicy odpychałem glizdunię jak mi się łasiła do nogi a koleżanka Jadzia to od razu łaps mnie za glizdunie i do buzi
3 446 711.
Galik, ja to Cię podziwiam, bo wspomniałeś , że wychowałeś trzy córki. Niezapomnę jak kolega kiedyś w pracy do kolegi co trzy córki ma powiedział...pożycz stary 100 zł a ten mu odpowiedział...chyba cie pogieło, ja pół wypłaty wydaję na waciki i ty kawaler chcesz jeszcze ode mnie pożyczyć ?
3 446 642.prawda
3 446 716. GABRIEL dziekuje i wzajemnie
GABRIELbyło ciężko,pamietam jak dziś,zero kasy trójka dzieci,a ja myślałem żeby się powiesić,aż płacz zbiera
3 446 724.ale nie zrobiłes tego przetrwałes to a to najwazniejsze jest ze dałes rade iprzezwyciezyłes trudny okresi chwała ci za to
Za powyższy wpis galik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Galik , wiem jak to wygląda bo sam pochodzę z wielodzietnej rodziny i pamiętam jak tata przychodził do domu z wypłatą to wszystkie pisklęta otwierały dzioby a ja najbardziej
galik sztuka nie jest zrobic os wsensie uciec przed jakims problemem, tylko sztuka jest przezwycierzrzyc ten problem, samemu aTY to zrobiłes i teraz masz 3 dorone corki ktore zapewne sa przeszczesliwe ze maJa takiego zdolnego i dobrego tate, ktory je wychował napewno sa z Ciebie dumne Wielki szacun za to co zrobiles i ze dałes sam rade
BOT wez sie ogarnij za co banujesz za drukowane litery wstyd i hanba

galik wesolych świata bot do ukaraznia
galik poleciał za prawde i za to ze jest wporzadku gosc
3 446 662. RYCHFER wez różaniec do swej reki Matce Bośej oddaj sie
X
XX
XXX
XXXX
XXXXX
XXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XX
XXX
XXXX
XXXXX
XXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX

Za powyższy wpis kedzior13 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
x
xx
xxx
xxxx
xx
xxx
xxxx
Piszcie małymi literami, za duże jest blokada.
Forsami.
Duży Lotek był do 2009 roku.
Duży Lotek- Wikipedia.
Duży Lotek- Wikipedia.
Przerwa.
Dusia.
szykuje sie do kościółka...bo na pasterkę nie szłambyłam wykamana
Krasnalka.
Krasna ooo tak kawka ptasie mleczko od teścia sernik bo piekl to je to
Gra Mini Lotto
Typ transakcji Wygrana
Data transakcji 25.12.2018 00:18:27
Kwota 18,60 z
Typ transakcji Wygrana
Data transakcji 25.12.2018 00:18:27
Kwota 18,60 z
Siedzicie sobie sami w pokoju godzina 13h nagle w porcelanę coś ktos pierw delikatnie stukanie po chwili mocne długie walenie co sobie myślicie
Bo ja mam bp tylko że jak to w Nd dni wolne nagle awaria może być
krasna to pusc mi bo mam 10 minut drogi piechta a pada deszcz bede zara ide kawke zrobic
witaj janusz gratulujemy ci wygranej 3.3 miliarda w mini lotto
krasna tylko ze ja mam pare zlotych do odebrania za 5/9 3/5 i 3/9 z plusem stawka razy dwa plusik wlazl oczywiscie zdaje sie za to 18 zl a chce gora 3 zaklady na dac
jezeli lider przedzialu a innym kolorem vice lider dlugo nie wchodza i zmieniaja sie na inne
to wtedy wlasnie wejda, moze to dawac 1 do 2 pewniakow na 5 numerow
to wtedy wlasnie wejda, moze to dawac 1 do 2 pewniakow na 5 numerow
eh moze do losowania przestanie deszcz padac to pojde niechce mi sie isc w taka pogode a mam takie fajne wg mnie numerki
37,40,49,58,63 moze i za ladne moze i ts sie nie kapnie i je wylosuje
dzis nie ma takiej sytuacji, tylko wejdzie 2 bo nowym liderem jest 4 a kiedys bylo wlasnie 2
ty widzisz 2 zl a ja widze 50 zl na czysto kazde 2 zl da sie pomnozyc
krasna po odwroceniu liczb czy z tych co masz ewentualnie dodajac do siebie np jest 14 a bedzie 41 jak masz 14 to 1+4 =5
ty widzisz 5 zl a ja ci mowie, tych pieniedzy juz nie masz, ma je multi
ja mam tez 1xlotto z plusem nadalem wczoraj nie zbyt dobrze patrzylem zdaje sie mam tam 26 liczbe