Wpisy 3 415 151 – 3 415 250
16 listopada 2018 23:13 → 16 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
mowie ci idz ze swoim programem w tym kierunku to jest przyszlosc gry
zauwazcie ze na poczatku programy do totka tylko generowaly systemy, jak zaczeli zrozumiec ze to nie wystarczy pisza teraz o programy cuda bajery co daja zlote zestawy - ale to tez nie wystarczy
zestawy na dzień tygodnia i godzinę - też nie wystarczą,
przyda się jeszcze wstawiennictwo jakiejś wróżki, albo żercy
Eskejpuję
wesołych
przyda się jeszcze wstawiennictwo jakiejś wróżki, albo żercy
Eskejpuję
wesołych
no wlasnie mnie zastanawia jak technika przyczyni sie do prognozowania
bo procesy losowe sa bardzo waznym aspektem nauki badajacej przyczyny losowosci
take se mysle ze wahadelko z ledem, bym potrzebowal
od razu widac czy sie swieci na zielono czy czerwono i czy drapac zdrapke
od razu widac czy sie swieci na zielono czy czerwono i czy drapac zdrapke
fajna sprawa wahadelko ze swiatelkiem zielono czerwone nikt tego nie produkuje szok
wystarczy ze znajdziesz zaleznosc miedzy pewnymi datami, liczbami losowaniami
czy nawet fazami ksiezyca itp wazne zeby sie to powtarzalo cyklicznie
zbuduj jakis wyczuwacz przyszlosci, najlepiej swiatelka zeby mial czerwone i zielone
tak naprawde to czlowiek jest juz narzedziem, a wahadelko tylko przedluzeniem
wogole wplyw ludzki (myslenie) wplywa na czas przelaczania tranzystorow
jak przetestujesz to na 100000000 liczb losowych
to raz szybciej raz wolniej generuje
to raz szybciej raz wolniej generuje
Chłopaki , jeszcze odpowiednio nie wypiłem ale Was zaczynam rozumieć
Tzw. Prawo Murphiego jak się ma coś zdarzyć złego to się zdarzy
trzeba oczyscic umysl twoja podswiadomosc juz wie, tylko wyciagnac info o tej 15 bedzie czy nie
generowanie bardzo niepowtarzalnych ukladow zwalnia z czasem bo nie da sie wygenerowac nowych rzeczy coraz szybciej
czyli jakbysmy wymyslali zawsze nowe liczby albo kombinacje jak kto woli nasze myslenie by zwalnialo
GABRIEL no dobra a kto stoi za tym przypadkiem ? ten ktos wlasnie tak robi ze jest tak jak jest
15 bedzie wahadlo lekko pcha sie w prawo, zaraz bede bogatszy o 50 zl
przypadek to nieprzewidziane zdarzenie a dlaczego nieprzewidziane bo brak informacji na ten temat
atomy przenikaja w to i spowrotem nie ma szczelnej granicy czasu, stad przeczucie i to jest ta szansa
Dlatego nazywa się przypadkiem bo gdy wcześniej był informacja to już nie byłby to przypadek
do tej pory nie ma idealnych generatorow losowych co moze potwierdzic ze przypadek nie istnieje
zdrapki pokryte warstwo amelinium nawet 100 km ale i tak nie zabezpieczone przed lamaniem czasem, to jest wlasnie to
no przypadek to zdarzenie losowe w sensie statystycznym - komus sie przytrafil
za 1 minute zdrapie zdrapke i bede sie cieszyl albo smucil , wystarczy wychwycic te uczucie wczesniej przed drapaniem
Śmieszy mnie dlatego , na siłę planowanie czegokolwiek nie wiedząc czy nas za chwilę już nie będzie
15 jestem na tak ale jeszcze nie ma wynikow, podobno bede zaraz sie cieszyl
Ja tylko wiem jak stracić na wadze. Kupić wagę za 100 zł a sprzedać za 50 zł
ale te 15 mi sciaga na prawo chyba bede sie cieszyl, normalnie live przekaz
A jak się coś uda to jesteśmy przekonani że mamy na to wpływ Wahadełko Ci pokaże , że los trafny ale czy każdy ?
twoje atomy byly juz w przyszlosci ty znasz wynik wahadelko tylko ci pomaga to odczytac co juz wiesz
ciekawe jak daleko to siega, czy siega do losowania o 14 czy np tylko kilka minut
Czuję się jak ten Jacek Balcerzak z kabaretu Ja miałem tylko wejść i wyjść a nie mogę
jak duze wydarzenie to siegnie daleko, np przeczucie ze jutro o 14 bedzie 8/8
Czaroit , to może sięgać nawet bardzo dalej np. do losowania 7444 444
w zdrapkach jest najlatwiej bo ma siegnac kilka sekund zanim nie zdrapiesz i sie poplaczesz
pamietacie film next, 4 minuty do przodu, to by starczylo widziec w zdrpakach
Czaroit i nagle widzisz że 2 minucie wygrywasz kase a w 4-tej z radości wybiegając z budki wpadasz pod samochód