Wpisy 3 415 351 – 3 415 450
17 listopada 2018 09:00 → 17 listopada 2018 11:57, 100 wpisów
3 415 350. spokojnie narazie CInic niedało pewnie i jak wiekszosci tez, ale spokojnie jeszcze i trafisz w tym roku napewno cos tylko musisz w to uwierzyc ze dasz rade bede trzymal za Ciebie graj i wygrywaj
Żadne wahadelka , czy zestawienia nie pomogą wytypować szczęśliwych liczb.Tylko wyczucie, systematyczna gra tymi samymi liczbami da Ci upragnione efekty.Gra na sucho i trafne na sucho szkodzą zdrowiu.
Dawno mnie tu nie było. U mnie też lipa. Coraz trudniej coś wygrać. Szczęście coś mnie opuściło.
arczibalik grałam tyle czasu by nie napisać lat ale w tym roku czarna d
a jak wiesz gram na stałe zestawy
a jak wiesz gram na stałe zestawy
Czasami mam wrażenie, że TS się ze mną droczy. Jak tylko zmienie liczby, to wchodzą poprzednie, które miałam. Ech.....
3 415 361dobrze piszesz
Sneak ja albo gram albo strajk nie uznaję gry na sucho
a od kilku lat gram na stałe zestawy i jeszcze tak czarno nie było
a od kilku lat gram na stałe zestawy i jeszcze tak czarno nie było
3 415 361.dokladnie wyczucie i systematyczna gra pewnymi liczbami daje pozadane efekty, wahadelko moze pomoc, ale tez i nie koniecznie musi tak do konca byc tez i tak jest
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/223eb6daeec0d73f3e079b0757581f79_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dziewczyny witam nie tylko was szczęście opuściło ..u mnie też posucha totalna
3 415 364 no umnie ten rok tez nie jest za zbyt szczesliwy w grach losowych ale to nic ,wierze ze jeszcze sie uda cos trafic, jeszcze rok sie nieskonczył
3 415 372. oooo dokładnie tak jak mowiszwitaj
3 415 370. miłego dnia i powodzenia w grach
3 415 379. dusia witaj co do prezentu od TS to musisz pisac do działu zażalen i skarg
dla wszystkich którzy dzisiaj pracuja
pracujcie pracujcie a garb wam sam wyrosnie grajcie i wygrywajcie wszyscy bez wyjatku
pracujcie pracujcie a garb wam sam wyrosnie grajcie i wygrywajcie wszyscy bez wyjatku
Jeszcze 4,5h pracy i do domku i się zrelaksuje na wieczórne zabawy z ts
Aby do 17 grudnia i urlop i do zobaczenia w następnym roku firmo albo i nie
3 415 389o i tak trzymac
3 415 391mozesz obstawic te liczby ale według mnie bym nie ryzykowal bo wedlug mnie nie wyjda choc dzisiaj mi sie snily tez ale nieyjda niema na to szans
Każda liczba od 1-80 w MM ma równe szanse na wypadnięcie w losowaniu jak nie o 14:00 to o 21:40
Miłej soboty chociaż zimno...
uwazam ze dzis beda takie liczby w MM 23,25,66,68 to takie tylko wstepne moje mzonki
koleżanka do koleżanki:
-Nie mogę nauczyć męża porządku
-A co on takiego robi?
-za każdym razem chowa portfel w inne miejsce
-Nie mogę nauczyć męża porządku
-A co on takiego robi?
-za każdym razem chowa portfel w inne miejsce
3 415 399.prawda masz racje na 100%
uwaga mam takie pytanie do wszystkich czy ktos zna jakies magiczne liczby jesli tak prosze o podanie na czacie ich, ja podaje 7,
co tu taka cisza nikt nic nie pisze?takiego spokou juz tu dawno niebyło
spokoju juz tu dawno niebyło
3 415 412. Set_75 witaj
set75 skorzystałes ze swojej kg i wysłałes co CI tam podałem?na MM ostatnio
Arczibalik73, dlaczego Ty potrafisz pomóc innym swoimi typowaniami,a do Ciebie te liczby nie trafiają.Zagraj tymi, którymi uszczesliwiasz innych.Prosze Cię o zaakceptowanie 36 i 63 oraz 45 i 54.Nie pogniewam się na 56 i 78
415 - nie Arczi, nie bylo wew fillingu, odpuscilem ten zestaw, zagralem z cht
Mini to wart tylko 3 Góra 4 z maszyny gracnic nie daje nawet 8 bo i tak 2/5
3 415 416. juz ci odpowiadam poniewaz podaje liczby ktore sa na tak kiedy ktos ma jakies watpliwosci czy one wyjda czy nie, ja akurat w tym dniu niegram w ta gre np,multi lotek, wiec dziele sie moimi przemysleniami i tymi liczbami z innymi, jesli zas chodzi o te liczby ktore tu podałes liczba 36,63,oraz 45 i 54 jak i 56 i78 to juz ci mowie
według mojich przemyslen liczba 36,63,45,56,78 sa dzisiaj na Nie, tylko liczba 54 jest na tak, ale to sa moje tylko takie mzonki, TYzas zrób jak uwazasz, zycze powodzenia w grze
według mojich przemyslen liczba 36,63,45,56,78 sa dzisiaj na Nie, tylko liczba 54 jest na tak, ale to sa moje tylko takie mzonki, TYzas zrób jak uwazasz, zycze powodzenia w grze
3 415 419. według mojich przemyslen liczba 36,63,45,56,78 sa dzisiaj na Nie,w losowaniu o godzinie 14 na wieczór moga byc
Myślę że gdyby zostawili promocje na miesiąc to by były efektytydzień... Trochę malo
Kiedys kupiłem 1 zakład systemowy Mini na 9 skreslen na chybił trafił. Poprosiłem o anulowanie go, klamiac bezczelnie, że zapomniałem portfela. Liczby z tego zestawu znam. Ciągle ich obserwowałem przez prawie rok. W ósmym miesiącu wyskoczyła czwórka.
Tomi77, mam swoje zdanie na temat promocji. Nikt nam nie da za darmo. Dlaczego nie ma promocji na 7 liczb, czy na 5? Opowiedz sobie sam. Udało się mi trafić 3 razy 5 i raz 6 z ośmiu. Typowalem na podstawie 3 zakładów na chybił trafił, właśnie na 8 liczb. Obstawilem je, tym sposobem miałem 6 trafnych. W tych na chybika były po dwie trafne i to te same lczby 12 i 21.Wlasnie ich mi zabrakło do 8/8.
jeden zakład systemem w Mini to wg za mało jedynie ślepy los zadecyduje a więcej to już jakieś sidła ale bez gwarancji to nie takie proste jak się zdaje
Pamiętam starsza panią, która w mojej obecności kreslila liczby na Mini, tylko 1 zakład. Trafiła cała piątkę. Kolektura na ul. H. Bednorza 10.
Jakby nie patrzeć to 8 ale aż z 80 ciu w realu widzimy jaki to szał wygranych albo jedna albo 3 przy 17 tysiącach kolektór
Przez 5 losowań grałem systemem na Mini na chybika na 6 liczb. W piątym losowaniu wpadła trójka. Nie było piątki. Za trójkę było 39 zł. Zwróciło się przy grze systemowej.
Forsami, ja bym odpuścił te promocje. Wolę zagrać 5/5 lub 6/6 przy stawce podwójnej.
Gramwygram też sie pochciwiłem razu jednego na systemem w Mini na 6 liczb i mój debiut był udany było trafienie zwrot kosztów i niewielki zarobek a kolejne losowania to tylko straty ...
Pamiętacie wpis na czacie, że główne wygrane w EJ padna w Finlandii i Niemczech?
Gramwygram niegram nigdy na 8 zobacz na moje stałe czy tam widzisz zakłady na 8 skreślenia mnie interesuje gruba kasa konkretnie Miliony jak w Lotto np i jak już gram to na 10/10
Forsami, jeśli trafiłeś, nie graj tymi samymi liczbami na kolejne losowania. Zagraj nimi za trzecim lub piątym razem, ale nie na zagraj ponownie. Przepisz te liczby na inny kupon i dopiero wyślij.
Zmykam na zakupy. Obserwowałem wczoraj kupujących zdrapki Pudełko Czekolady. Na 30 kupionych zdrapek aż jedna była wygrana 5 zł. Wystarczy spojrzeć na kosz stojący przy Lottomacie. Prawie pełny. Może następne dostawy będą szczęśliwe.
Gramwygram nie wierzę w teorię spiskowe widziałem te różne filmy na Youtube naczytałem się na sluchałem itd jak nas oszukują rzekomo to niech to ktoś w końcu udowodni ostatnio media karmią nas aferą w KNF na jakieś 40 Milionów sprawa zaraz wychodzi na jaw a gry liczbowe są od ponad 50 i co i nic każdy mowi to isio i owo i co inic chyba dostatecznie dużo to opisałem gram 16 rok coś już wiem
A jeśli chodzi o zdrapki to określona ilość tylko jest wygrywająca np 1 stopien milion trzy wygrane np kolejny stopień 2 stopnie 30 tysięcy i td itd to nam pisze na odwrocie zdrapki a ile jest pustych zdrapek w danej nazwie loteri np super 7 i tym podobnych zdrapek to sami nie wiemy do tego jeszcze dochodzi ok 17 tysięcy kolektór tzn jak jest u Ciebie w Koszalinie to znaczy że tej zdrapki niema umnie w Róży albo Pan który rozwozi produkty Lotto jeszcze nie wydał zdrapek na sklep i wozi w Aucie Bóg wie ile
I idź pozdrapke a tam niema na100 % nic bo jest wygrana na drugim końcu świata dlatego nie kupuje nie drapie a z grami liczbowymi jest całkiem inaczej np w Lotto Mini Keno Ekstra Pensja to ja powtarzam Ja decyduje o każdej liczbie bez znaczenia czy trafię czy nie a nie osoby trzecie które nie celowo co prawda decydują o sprzedaży zdrapek reszte wyjaśnień patrz referat wyżej
Kumulacja w Lotto 6 Milionów mam zagrane od wczoraj to co zawsze na 10 losowań swoje liczby ważność kuponu do 8 Grudnia
3 415 417.a pisałem ze te 4 liczby wejda na wieczór te 34,38,63,74 i tez i tak bylo weszly wszystkie choc ja nie gralem w MM bo gram wylAcznie teraz w mini
forsami ze zdrapkami to jest tak jaj w tej piosence TY jedna na milon, albo trafisz albo nie
nie ma jak grac i kreslic liczby swoje i nimi tylko grac, nie liczyc na jakies tam szybkie szczescie w zdrapkach, czy jakis losach, ja za lepka wykupilem wszystkie losy w kiosku ruchu stracilem mnustwo kasy a samochodu i tak niewygrałem a miał byc w jakims losie dlatego niewierze ze w tym kartoniku akurat odnajde swoje szczescie i ta główna wygrana,
jak sie ma dostep do calych paczek tych najdrozszych to przy odrobinie magii mozna byc na plusie ale macie racje najlepsze sa gry jak multi
3 415 407. arczibalik73 2018-11-17 (10:07) miasto
prosze o podanie na czacie ich, ja podaje 7
7 w 7 minucie, zobaczymy czy wejdzie
prosze o podanie na czacie ich, ja podaje 7
7 w 7 minucie, zobaczymy czy wejdzie