Wpisy 3 414 402 – 3 414 501
16 listopada 2018 08:26 → 16 listopada 2018 12:01, 100 wpisów
Hurrem j tylko w MM reszta sporadycznie bo rzadko cos trafiam.
Dusia podebrałem z Twoich
(25)(70) resztę od Eleny bo tak mi z mapek wychodzi
(25)(70) resztę od Eleny bo tak mi z mapek wychodzi
vilto duzo nie trzeba zmieniac 2 zmiany
jak jest data w wynikach np 3,7,17 to dolozyc dzien tygodnia przed,
chociaz 1 rok wstecz, np PoR 3,7,17
poniedzialek rano
jak jest data w wynikach np 3,7,17 to dolozyc dzien tygodnia przed,
chociaz 1 rok wstecz, np PoR 3,7,17
poniedzialek rano
kędzior nie ma sprawy moje mogą nie wejść bo chora jestem mogą być zakłamane
to jedna zmiana a druga, przyciski ktore zostawiaja tylko podswietlone wyniki ktore tylko chcemy Pow zostawi tylko losowania poniedzialku wieczor , miodzio nie
biore ze 4,7 jakie byly po i zostawiam podswietlone PtR piatki ranki i dzis wiem co grac
te 2 zmiany ulepszaja multi i wiecej sie wie
bo teraz duzo losowan i mozna sie zgubic i glowa boli co kiedy ma szanse
bo teraz duzo losowan i mozna sie zgubic i glowa boli co kiedy ma szanse
chyba ciśnienie poleciało bo wstałem i watę mam w głowie , jakby mnie żonka tłuczkiem w nocy zdzieliła
no to zdrówka życzę , u mnie 3 stopnie i wieje
no to zdrówka życzę , u mnie 3 stopnie i wieje
coś naturalnego , nalewka na pigwie , czosnek imbir , miód malina
i witamina C 1000 przez 3 dni i złagodzi piorunem
i witamina C 1000 przez 3 dni i złagodzi piorunem
Pozdrawiam wszystkich.Czaroit,niebawem zastąpisz Jackowskiego.Kazdy jest mądry po losowaniach.Znam osobiście szczęśliwców z wczorajszego, i nie tylko z wczorajszego dnia.Oni nie wypowiadają się na czacie.Juz są w kolejce przed kasą w Oddziałach.Gdy pokazałem koledze wygrany kupon, dostał szewskiej pasji.Rzucil wygranym kuponem na podłogę.Wscieka się gdy inni wygrywają.Taki wygra na....Życz, a będzie Ci zyczone.
Dusia... zdrówka życzę a co do pewniaczków to moje znają wszyscy z profilu ,tylko ts omija
dusia
Lotto z Plusem zagrałem tradycyjnie na 10 losowań swoje liczby ważność kuponu do 8 Grudnia noi Mini też ważne do 25 też na 10 losowań swoje
Zag jak czytasz to jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony bo zagrałem
Jeszcze zagralem w Multi Multi na 10/10 trzy zakłady z Plusem i na 5 i na 6
Zaq to robisz moim skromnym zdaniem błąd jak nie zagrałeś często tu widzę że trafiasz a niechcesz grać
W miejscowości Września padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Dąbrowa Górnicza padła wygrana 274 097,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W Dąbrowie Górniczej i w Lędzinach też, nie mówiąc o Katowicach i Poznaniu.
Doskonale typuje na innym portalu.Bez" czarowania".Ma mózg,którego używa,a przy tym urodę.
ciekawe gdzie WN
Dusia zdrowia
zaraz wybywam do lekarza,tylko nie wiem czy mnie przyjmie ,braki w obsadach ..za mało lekarzy
W miejscowości Radzymin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Płońsk padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Z prognozowana kumulacja przesadzaja.Zawsze im brakuje 600 lub 800 tysięcy do prognozowanych.
Co sądzicie o grze Keno jest szansa wygrania macie jakieś triki na tą gre
Cześć
Nawet lubię bajki, czy to o wajchlowaniu, czy też, z drugiej strony - stałym, powtarzalnym i przewyższającym długotrwale ponoszone koszty wygrywaniu w gry, zdrapki totalizatora
Nawet lubię bajki, czy to o wajchlowaniu, czy też, z drugiej strony - stałym, powtarzalnym i przewyższającym długotrwale ponoszone koszty wygrywaniu w gry, zdrapki totalizatora
i tak samo chcę wygrać jak wszyscy tu obecni no bo niby po co tu jesteście ???
wczoraj Ts nie trafiła w moje
więc nie gram szkoda kasy na sponsorowanie TS
więc nie gram szkoda kasy na sponsorowanie TS
Poprostu jestem ostrożny ślę buziaki kwiaty a tu się okazuje potem że Koncita a fu... raz się dałem nabrać jak ten chłop co przechodził koło koparki
Wiem że gro ludzi ma po kilka nicków i raz są Kobietą raz Mężczyzną ja mam tylko ten co mam przecież to nic nie daje a po pierwsze to komu się by chciało typować codziennie na innych.. tak myślę
I coś przed obiadem Zarzuca się nam tu piszącym na czacie że uprawiamy bla bla pitu pitu ok tak też jest porozmawiać ludzka rzecz .To ja czekam na takiego typera co to poda Wam Mi i nam takie liczby do grania w cokolwiek byśmy stali się Milionerami jak wg tych Osób to takie proste ja Czekam na takie numery
Panoramix że niby za co komin magnetyczny to mity i baśnie na potrzeby renesansu