Wpisy 3 414 440 – 3 414 539
16 listopada 2018 09:37 → 16 listopada 2018 13:11, 100 wpisów
Zaq to robisz moim skromnym zdaniem błąd jak nie zagrałeś często tu widzę że trafiasz a niechcesz grać
W miejscowości Września padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Dąbrowa Górnicza padła wygrana 274 097,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W Dąbrowie Górniczej i w Lędzinach też, nie mówiąc o Katowicach i Poznaniu.
Doskonale typuje na innym portalu.Bez" czarowania".Ma mózg,którego używa,a przy tym urodę.
ciekawe gdzie WN
Dusia zdrowia
zaraz wybywam do lekarza,tylko nie wiem czy mnie przyjmie ,braki w obsadach ..za mało lekarzy
W miejscowości Radzymin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Płońsk padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Z prognozowana kumulacja przesadzaja.Zawsze im brakuje 600 lub 800 tysięcy do prognozowanych.
Co sądzicie o grze Keno jest szansa wygrania macie jakieś triki na tą gre
Cześć
Nawet lubię bajki, czy to o wajchlowaniu, czy też, z drugiej strony - stałym, powtarzalnym i przewyższającym długotrwale ponoszone koszty wygrywaniu w gry, zdrapki totalizatora
Nawet lubię bajki, czy to o wajchlowaniu, czy też, z drugiej strony - stałym, powtarzalnym i przewyższającym długotrwale ponoszone koszty wygrywaniu w gry, zdrapki totalizatora
i tak samo chcę wygrać jak wszyscy tu obecni no bo niby po co tu jesteście ???
wczoraj Ts nie trafiła w moje
więc nie gram szkoda kasy na sponsorowanie TS
więc nie gram szkoda kasy na sponsorowanie TS
Poprostu jestem ostrożny ślę buziaki kwiaty a tu się okazuje potem że Koncita a fu... raz się dałem nabrać jak ten chłop co przechodził koło koparki
Wiem że gro ludzi ma po kilka nicków i raz są Kobietą raz Mężczyzną ja mam tylko ten co mam przecież to nic nie daje a po pierwsze to komu się by chciało typować codziennie na innych.. tak myślę
I coś przed obiadem Zarzuca się nam tu piszącym na czacie że uprawiamy bla bla pitu pitu ok tak też jest porozmawiać ludzka rzecz .To ja czekam na takiego typera co to poda Wam Mi i nam takie liczby do grania w cokolwiek byśmy stali się Milionerami jak wg tych Osób to takie proste ja Czekam na takie numery
Panoramix że niby za co komin magnetyczny to mity i baśnie na potrzeby renesansu
Albo inns stoi w gaciach mercedesa hahaha hahaha hahaha hahaha chyba znam tych czlowiekow powiedział by Król Julian
kto się dopchał do lottomatu,podobno straszne kolejki po tej promocji ts
powodzenia w grach, może komuś się uda ustrzelić promocyjną ósemkę
Dusia Byłaś u lekarza?
U mnie zimno
U mnie zimno
Normalnie zmarzłam
spotkaliscie sie z takim czyms...
myslenie stereotypowe, budowanie uprzedzen do pewnych osob, a potem dyskryminacja....?
myslenie stereotypowe, budowanie uprzedzen do pewnych osob, a potem dyskryminacja....?
Nie sprawdzony kupon w Euro, szedł na śmietnik a w nim 32.34.46 i ( 3)
Angierski nie wiem czy to domnie aluzja ale jak lubisz tam gdzie słońce nie dochodzi to twoja rzecz Bruce Lee sie w grobie przewraca jak widzi tego Moskwe karateke z M jak Mdłości co lubi tam gdzie Hetero nie lubi i jeszcze jedno jestem Mocherem z Różańcem w reku i staroswiecki
U mnie rano było biało od mrozu
Forsa no i wiesz co
do lochu dla więzionych przez złego moda